Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles

Horòscop d'avui, dimecres 22 de novembre

Horòscop Diari per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat.

Serà avui el teu dia? Descobreix-ho amb l'Horòscop d'aquest 22 de novembre. És possible que rebis aquesta oferta de treball que tant portes esperat o un missatge especial d'aquesta persona. Continua llegint.

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, hi ha alguna cosa que tens al cap cada dia i que t'il·lusiona moltíssim. Tristament, t'està costant molt més del que esperaves assolir-ho. En comptes de pensar en la dificultat d'aquest projecte, planteja't si és que has donat tot el que has pogut i més per aconseguir-ho.

Potser no t'has posat realment de debò, per la qual cosa avui és el dia de fer un canvi de mentalitat. Saps què és el que has de fer, només t'has de sacsejar la mandra de sobre i no esperar que vingui per art de màgia. Així, si tens el cap ocupat, deixaràs aquesta obsessió que tens per aquesta persona.

Has sortit mai amb ella i t'agrada molt, però sembla que ella no té les mateixes intencions que tu. Estàs lluitant diàriament per fer-te notable per a ella i el que hauries de fer és acceptar que l'amor no sempre és recíproc.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure, potser avui et toca viure una situació una mica delicada. Un dels teus amics criticarà una altra de les teves millors amigues després d'una discussió, esperant que tu també l'escorxis amb ell. No caiguis en els seus jocs i mantingues-te imparcial si no vols sortir discutit amb cap dels dos.

Ningú no es mereix que parlin d'ell a l'esquena i menys aquesta amiga, que tant ha fet per tu sempre. Si notes que aquesta persona es passa, intenta, de la manera més objectiva que puguis, deixar-li clara quina és la teva posició. Si es molesta per això, tampoc no és que estiguis perdent una gran persona.

D'altra banda, pot ser que avui rebis uns quants diners inesperats. Potser algú tenia un deute amb tu i que fins ara no l'hagis pogut saldar. Fins i tot, podria ser que hagi trigat tant que a tu fins i tot te n'oblidessis.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, no et deixis menjar el cap per persones alienes a la teva feina. Avui algú del teu cercle proper et farà dubtar sobre la decisió que vas prendre pel que fa a la teva feina. Que la culpa no et mengi avui, perquè si ho vas fer, va ser perquè segurament era el correcte.

No deixis que aquesta decisió avui et turmenti i deixa-li ben clar a aquella persona que no vols que torni a treure el tema. No t'has de quedar quiet davant dels obstacles de la vida. Eres infeliç en aquest lloc i vas decidir canviar de rumb per tenir una vida millor; i això és meravellós.

En l'amor, potser aquesta persona que tant t'agrada estigui jugant amb tu. Adona't d'una vegada que no et mereix, puix que ets un ésser extraordinari que mereix ser estimat per com és. Talla immediatament aquesta relació abans que et faci més mal.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, intentaran involucrar-te en una situació que a tu ni et va ni et ve. Per culpa d'aquest assumpte, és possible que no parin de venir complicacions diàriament. Si alguna cosa no et quadra d'aquest assumpte, allunya't abans que et perjudiqui seriosament en la teva vida personal i laboral.

Hi ha vegades que és millor mantenir-se allunyat de certs temes. En aquest cas, encara que tots els teus amics hagin passat per aquest cèrcol, no facis tu mateix. Recorda el que sol dir ‘no et llencis d'un precipici només perquè els altres ho facin’.

Pel que fa a l'amor, si tens alguna cosa a dir a aquesta persona especial, cerca la manera de fer-ho sense que se senti incòmoda. Potser les teves explicacions li senten alguna cosa malament o que tinguis alguna cosa a dir-li que no li agradi. En aquests casos és millor fer-ho amb tacte i sensibilitat, però no et quedis amb res a dins.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, estàs una mica preocupat perquè notes que la teva parella està una mica distant. Sempre que li preguntes que li passa, et diu que està tot bé, però la coneixes des de fa uns anys i saps quan alguna cosa el preocupa o no està bé. Dona-li un temps i no l'aclaparis, perquè potser necessita una mica de temps per explicar-t'ho.

Si creus que la situació s'allarga en el temps, pregunta-li d'una manera més contundent i directa, però ara mateix dona-li espai i vot de confiança. Intenta deixar-la una mica més al seu aire, ja que potser el que necessita és un respir de tantes preguntes. Veuràs com si li dones el seu espai, t'acaba explicant quines són les preocupacions.

Per distreure't, prova de centrar-te únicament en la feina. Aquest també et porta força maldecaps diàriament. Tens molt a fer i poc temps per fer-ho i això també ha d'acabar.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge, et sents tremendament deprimit pels obstacles que travesses cada dia. Et mentalitzes diàriament que ets la persona amb pitjor sort del món i estàs molt equivocat, ja que tots passem per dificultats diàriament. Tens la força i els recursos suficients per tirar endavant, així que deixa els drames de banda.

Si vols sortir d'aquesta situació que no t'agrada, recorda que has de començar a fer el primer pas per sortir d'on et trobes. Potser aquesta situació té a veure amb un amor secret del qual et sents temorós diàriament perquè et fa por el que pugui dir la gent.

El pas a fer per sortir d'aquesta situació és, simplement, ignorar i oblidar-te del que pugui murmurar o criticar la gent. Fa el pas si creus que aquesta persona val la pena.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, estàs coneixent una persona que t'encanta i amb qui tot marxa de meravella. El problema aquí és que la ment t'està traint i te la compara constantment amb algú del teu passat. Deixa de donar voltes diàriament amb el que podria haver estat i no va ser.

Si aquest sentiment se't fa insuportable, en comptes de quedar-te a casa ploriquejant, intenta quedar amb aquesta persona. Sortiu a fer un cafè i a xerrar sobre les vostres coses. A la vida hi ha moltes oportunitats, et perdràs aquesta per alguna cosa que no va funcionar?

Ara tens davant dels teus ulls un nou camí per poder ser feliç. Descobreix del tot aquesta persona, quins són els seus valors i quins plans tens de futur. Els astres apunten que és una persona amb qui les coses podrien anar molt seriosament.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió, no pares d'embolicar-vos cada dia pels fantasmes del passat. Deixa els amors del passat on es van quedar, en el passat, ja que això t'està fent oblidar el meravellós present que tens. Ja saps de sobres que això no et fa bé, així que intenta sortir de la bombolla que no et fa cap bé.

L'única manera com és beneficiós tornar a pensar en el passat és, simplement, per aprendre. Avui la nostàlgia i la malenconia t'envairan i pot ser que, fins i tot, la teva parella actual estigui començant a notar-ho. És una mica injust si hi penses, oi?

Dedica't a aquesta persona, que està dedicant-te el teu afecte i estima cada dia. Fa gairebé un mes que Halloween va passar, de manera que és moment de deixar els fantasmes enterrats, on han d'estar. A més, aquesta persona podria saber dels teus sentiments i intentar manipular-te, així que va amb compte.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, ets una persona molt generosa, potser fins i tot massa. Et mostres diàriament d'una manera molt empàtica i sols donar tot el que pots i més pels teus éssers estimats. Però hi ha alguna cosa d'aquesta manera de ser teva que no és beneficiosa i és que et prens els problemes dels altres com a propis i pateixes innecessàriament.

Aquesta manera de ser et fa viure constantment esgotat. Hauries de mirar una mica més pels teus interessos i deixar els de les altres persones en un segon rang. Si no quan arribi el moment de fer-te càrrec dels teus assumptes no tindràs energia ni ganes per fer-ho.

I tu també pots demanar ajuda si ho necessites. Si avui et sents massa angoixat per continuar amb la teva vida amb normalitat, demana-li ajuda a l'Univers de manera sincera i directa. Veuràs com et respon de la manera més encertada possible, així que confia.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, avui podria ser un bon dia per començar a signar papers pendents. Això es tradueix en gestions com ara comprar un cotxe, un pis, demanar un préstec o coses per l'estil. No cal dir que abans de signar cap document, llegiu bé la lletra petita.

Però estigues tranquil, perquè el que firmes serà bo per a tu. I també ho serà el que passi avui a la feina. Ets una persona que fa pinya diàriament i que sempre busca la manera d'ajudar els altres i això és una cosa que valoraran positivament al teu lloc avui.

Però compte, perquè no tothom és com tu. Hi ha persones que només miren per si mateixes i això et podria fer sentir malament si quan demanes ajuda no reps la que esperaves. Intenta, en aquest cas, no prendre-t'ho com una cosa personal, ja que potser aquesta persona simplement té un mal dia.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, ets en un mar de dubtes amb aquest tema que no para de donar voltes al teu cap cada dia. Aquest podria resoldre molts problemes del teu dia a dia, però hi ha alguna cosa que no t'acaba de convèncer. De vegades aquesta veueta que ens diu que alguna cosa no està bé no és més que la nostra intuïció, i per això és important escoltar-la.

És cert que si declines aquesta oferta hauràs de viure una temporada amb penúries, però també és cert que no tindràs remordiments. Que aquest pensament no t'amargui més i estigues content per la felicitat que ve a la teva vida. Avui és un dia per celebrar tot allò que has aconseguit en tan poc temps.

Si vols estar més tranquil i viure el dia d'avui amb calma, proposa a aquesta persona especial una cita. Segurament l'accepteu de bon grau i pugueu celebrar amb ganes aquests èxits.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, avui les abocaràs amb una persona amb doble cara. Ho descobriràs de la pitjor de les maneres, i és que alguna cosa que li vas comptar amb tota la teva confiança anirà volant per tota l'oficina. Et costa de creure perquè semblava una persona molt noble, però has d'aprendre que hi ha persones que són així, falses.

A partir d'ara amb aquesta persona no has de tenir més que l'hola i l'adeu quan us trobeu a la feina. Encara que es disculpi, no caiguis al seu parany de nou. No dubtarà a tornar-te a fallar quan tingui l'oportunitat, ja que hi ha gent que mai canvia.

A l'amor, tampoc no estàs passant el millor moment. Cada dia discutiu perquè vols portar sempre la raó i això és injust i immadur per part teva. Oblida't de qui la té realment, perquè l'important és que tots dos estigueu bé junts.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal