roda zodiacal sobre un fons estrellat nocturn
SOCIETAT

Horòscop d'avui, dilluns 22 de gener

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat

Si vols saber què et depara aquesta setmana a l'àmbit sentimental no et perdis l'Horòscop de l'Amor d'avui per als 12 signes del zodíac

♈ ARIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, tindràs tot sota control. Comences la setmana amb l'autoria que has de tenir davant dels problemes propis i aliens que se't presenten. Sigues equitatiu fins i tot amb els que no mereixen la teva atenció, perquè jutjar sense ser jutge crea una manera de pensar que, a la llarga, manifesta supèrbia contra la teva persona. Les teves paraules han d'estar mesurades al mil·límetre. Hi haurà un somni revelador sobre un tema que t'està angoixant des de fa unes quantes setmanes. Tingues en compte que el llenguatge dels somnis està encriptat, per la qual cosa hauràs d'aprofundir-ne el significat.

Tema urinari i zona lumbar a destacar.

Números de la sort 4 i 5.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Res no és per sempre Taure. Com a signe fix que ets, presentes certa rigidesa i ancoratge al que ja està assentat. Has d'acceptar que tot canvia i es transforma portant noves oportunitats de creixement i entesa. Cal deixar passar això com més aviat millor si no vols fer-te més mal. Com tens aquesta fixació amb les teves idees, fes-ho de la mateixa manera per executar talls i canvis per a la teva transformació, aconseguint que vegis les coses d'una altra manera.

Emprèn noves metes amb les cendres del passat i confereix-te d'èxit. Encara que els ossos et donin el dia, curaràs exteriorment i interiorment amb rapidesa.

Números de la sort 1 i 7.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Encara queda temps per veure resultat del que vas iniciar, Bessons. La teva adaptabilitat als entorns i persones et beneficia quant a la rapidesa amb què pots aconseguir veure els resultats i el seu respectiu desenvolupament. Compleix aquest somni que tens al cap. Hi haurà un home que us ajudi d'alguna manera, encara que sigui simbòlicament. Quan vegis dubtes no retrocedeixis, ja que tot podria quedar-se en quimeres.

La qüestió pel que fa al tema laboral, farà que saltin les teves alarmes perquè descobriràs que un company o companya no és tan proper com creies. Per a una mica, no cal la intensitat amb què vius diàriament. Ja hi haurà èpoques en què se t'exigeixi de més.

Número de la sort 2.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CÀNCER

21 de juny - 22 de juliol

Que bé se sent un quan està segur de si mateix, oi, Càncer? T'has aixecat amb el peu dret i això es nota. Més que res perquè el que ahir vas deixar de banda com una cosa impossible i que no en volies saber res, avui ho agafes amb força i estant completament convençut que estàs fent el correcte.

Igual que la naturalesa desconnecta, les grans urbs permeten socialitzar i entretenir-se, per això és la recomanació del dia d'avui. No és sinònim de malbaratament, però sí que hi pot haver alguna activitat o lloc que et sembli interessant.

Potser la cama dreta patirà algun cop, caiguda o malaltia. Sigues caut.

Números de la sort 4 i 6.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CÀNCER A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LEO

23 de juliol - 22 d'agost

Pel fet d'haver comès algun error o mal comportament, Leo, contrarestaràs aquesta sensació actuant de forma contrària: jugant, fent riure, ajudant, qualsevol cosa per fer sentir bé algú ia tu mateix. Si és veritat que ho has de sentir de debò i no pel simple fet de quedar bé davant els altres. L'ego és una part fonamental en la teva personalitat, per això cal saber controlar i educar davant aquest tipus de circumstàncies.

Obtindràs una bona qualificació, una enhorabona per un superior. Reaccions irregulars en aixelles, anglès, dits i totes aquelles parts on la pell estigui plegada.

Números de la sort 4 i 9.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEGEIXO A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

L'economia no serà el teu punt fort avui, Verge. Independentment de si en allò que has invertit sigui necessari per a tu o no, allò monetari, material o tangible patirà una caiguda una mica estrepitosa. No és per espantar-te, sinó que ens hem d'adequar al que se'ns presenta.

Encara no posis en marxa aquesta conversa amb aquesta persona fins que lliguis tots els caps necessaris. No tindràs cap resposta per l'altra banda, a si que mentrestant prepara el terreny.

Abriga't perquè el fred actuarà contra tu com si fossis la sang per a un mosquit.

Números de la sort 0 i 3.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

El lloc on et dirigeixes pot ser que no sigui el més apropiat pel que fa a les teves expectatives. Moltes vegades hem d'anar cap a una direcció obligada, Balança, però pots aprofitar així que estiguis assentat en aquesta nova bombolla per absorbir i impregnar-te de tot el nou que la vida pot ensenyar-te. Coses bones i coses no tan bones.

Si et quedes mirant i pensant en allò que va ser, no hi haurà el que serà. Has d'afrontar aquesta crisi sense saltar cap etapa del duel. Les fases són naturals o potser la Lluna passa de Menguante a Creixent sense creuar per Nova?

Problemes al sistema nerviós, nerviosisme. Preocupació excessiva. Insomni creixent.

Números de la sort 3 i 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIO

23 d'octubre – 21 de novembre

Quina alegria sentim quan tot va bé! Són petits plaers de la vida que, sigui perquè ens els mereixem o perquè l'Univers ens els posa pel camí, són capaços de transformar tota sensació negativa en amor. Les coses fetes amb amor són un altre planeta. Així afrontaràs el dia Escorpí. Vas a vessar del que pocs dies al mes pots sentir. Són qüestions de personalitat, ja que parlem que el teu signe, com que és de qualitat fixa, no et permet expressar i viure amb les portes obertes. Necessites que aprofundeixin una mica en tu perquè vegin que darrere d'aquest exoesquelet hi ha alguna cosa més tendre.

Quan la ment concep tot bé, es transmet al cos, de manera que tindràs energia per a moltes hores.

Números de la sort 3 i 8.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, vols experimentar, o se t'ha proposat, el treball en equip, tornar a una rutina on sentis que puguis encaixar amb més persones i no fer-ho tot pel teu compte. És el dia de socialitzar, arribar a acords i entendre altres postures sense necessitat de discutir. Estàs més obert a coses noves i tot això es repetirà en un curt període perquè puguis agafar el toro per les banyes.

Observa els teus ingressos, ja que hi pot haver errors humans o informàtics.

La salut et pot fer un tomb quant a la necessitat d'una intervenció o tractament a què tinguis por, però tranquil que tot sortirà molt bé. Només afronta'l.

Números de la sort 3 i 7.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Recula la manera com desenvolupes el teu treball i maneres d'actuar Capricorn. No ho estàs fent malament, però segurament caldrà polir matisos perquè després no et puguin retreure. Actua serè i equitatiu.

Tens certes i curioses enveges dins un nucli molt proper que, de cap manera, creuràs que podria ser aquesta persona. Ja t'has portat bastants cops de batze i aquest serà un més, però també és veritat que com més ens allunyem d'aquest tipus d'ens, millor ens anirà a nivell energètic.

A banda d'assenyalar la zona del cap, hauries de practicar algun mètode d'harmonització profund com ara la meditació o el ioga.

Números de la sort 2 i 9.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORNI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Totes les decisions que hagis de prendre, i que les puguis posposar, pren-les a llarg termini, perquè tenen una necessitat de reforçar-se no només en el temps sinó que també en qüestions de control.
Un excés de confiança farà trontollar totes les teves taules i, per tant, els resultats que vulguis obtenir. Sigues pacient i no bloquegis els teus propis camins perquè has arribat lluny i no val la pena perdre gran part del procés per un error d'aquest tipus, Aquari.
Especial atenció als peus i al tipus de calçat que usem, encara que siguin els més quotidians.
Números de la sort 4 i 5.


Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PISCI

19 de febrer - 20 de març

Tens raons per considerar que el que t'està passant té el seu rerefons positiu. No és de la millor manera, però saps que en aprendràs, Peixos. Al teu cap afloren idees i ganes de conquerir nous territoris i ideals, per això segueix amb aquesta intencionalitat i veuràs quins grans resultats obtindràs. Alguna cosa descobriràs que et farà canviar la perspectiva.
Tu ets de ser als núvols, però portaràs els peus a terra ferma per concretar certs temes. Qui ho havia de dir. Quan hom proposa les coses, aquestes arriben.
Les espatlles tenen massa càrrega acumulada, a més de poder sorgir alguna inflor.
Números de la sort 2 i 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal