Una dona embolicada amb signes del zodíac i una bola de vidre amb un ull sobre un fons estrellat

Horòscop d'avui, dimarts 21 de novembre

Horòscop Diari per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat.

Comença el dia d'avui, 21 de novembre, i ens porta grans canvis. Consulta l'Horòscop Diari per saber si aquests perjudiquen d'alguna manera el teu signe zodiacal. Descobreix-ho tot sobre l'amor, els diners i la feina.

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, és important que gaudeixis de la teva feina i t'ho prenguis com un hobby, ja que passes la major part del teu dia (i vida) en ell. Si la teva feina actual no et fa sentir així, comença des d'ara mateix a buscar una alternativa. Si et sents a gust al teu medi laboral, veuràs com totes les altres facetes de la teva vida es complementen.

Si prens la decisió avui de deixar la teva feina, no ho facis donant un cop de porta. Intenta, primer, trobar una alternativa per als teus ingressos que permeti viure tranquil. D'altra banda, intenta anar-te'n d'una bona manera: donant quinze dies, excusant-te i donant les gràcies per tot.

En l'àmbit sentimental, seria convenient que utilitzessis els teus millors amics per intentar trobar l'amor. Ells et poden presentar persones molt interessants que ni tan sols t'havies plantejat conèixer.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril - 20 de maig

Taure, avui hauries de comprendre una cosa molt valuosa: el món no s'acaba perquè et discuteixis amb un dels teus éssers estimats. Que aquest no sigui el motiu de la teva depressió o del teu enuig avui. Les relacions socials no són tan senzilles com ens pinten sempre i és normal que hi hagi desacords de tant en tant.

Deixa passar el temps i que flueixin els esdeveniments i veuràs com el temps et dona o treu la raó. Si avui vius una situació així, en comptes de preocupar-te, ocupa la teva ment en una altra cosa. No comencis a donar-hi voltes sense sentit, hi ha coses que de vegades per molt que te les planteges no aconseguiràs trobar sentit.

Pel que fa a l'amor, avui podria ser un bon dia perquè li comentessis a la teva parella aquelles petites coses que no t'acaben d'agradar. Estàs de sort, perquè avui s'ho prendrà tot força bé.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, seria convenient que intentessis millorar la teva relació amb els teus col·legues de la feina. Sempre has anat molt a la teva bola, sense escoltar els consells i sense voler treballar en equip, ni fer una cervesa quan acaba el torn. Mostra't més proper i cordial, ja que estàs perdent amistats que podrien fer-te molt més suportable la jornada.

És probable que aquest sentiment et vingui perquè ets el cap de l'equip i no vols perdre el respecte dels teus empleats. És normal, però els teus superiors valorarien molt positivament el teu afany per emportar-te bé amb el teu equip i tenir una relació més propera.

Seria un èxit, encara que també tindràs un moment exitós pel que fa a l'amor. Si tens parella, sentiràs que esteu vivint una etapa molt bona. I si, en canvi, tens el cor lliure, avui et podràs retrobar amb algú del passat amb què les coses podrien sortir bé per primera vegada.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, pregunta't si la imatge que et torna el mirall és la que t'agradaria per a la teva vida. Moltes vegades has pensat, erròniament, que no t'agrada la imatge que projectes pel teu físic. Estàs molt equivocat, perquè el més important aquí és que aprenguis a treure't partit.

Des de fa un temps has deixat una mica de costat el teu físic i t'has descuidat força. Et convindria posar una mica més d'atenció a la teva aparença física, ja que t'ajudarà a aconseguir allò que et proposis en tots els àmbits de la teva vida. Mira tutorial en línia i treu la teva millor roba de l'armari per començar a lluir-te com cal.

D'altra banda, podries sentir-te esgotat avui només despertar-te. Recorda que si et vols sentir amb vitalitat durant tot el dia, has de respectar les vuit hores de son diàries. Si et costa anar-te'n a dormir aviat, fes una mica d'esport a la tarda.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, bon dia avui per començar a reflexionar sobre la teva vida. Gaudeixes de la teva feina molt i estàs molt orgullós del que has obtingut, però t'has desconnectat una mica de la vida que tens fora d'aquest. Busca temps per estar amb els teus i no permetis que la feina et privi de la teva vida social.

Pel que fa a l'amor, hi ha algú a la teva vida del qual estàs molt enamorat, però ell no ho sap. O, si més no, aparenta no saber-ho. Això t'ha arribat a causar molta ansietat, perquè no saps si ha arribat el moment de fer un pas més o no.

El consell és que no et llencis a la piscina sense tenir clar que hi ha aigua a sota. Intenta avui llançar alguna indirecta i veure quina és la seva resposta. Potser també sent el mateix per tu, però estigui esperant, com tu, que facis el pas.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost - 22 de setembre

Verge, des de fa uns dies estàs tenint un distanciament notable amb un dels teus millors amics. Això és perquè, recentment, vas pagar amb ell un problema que vas tenir a la feina i potser et vas passar una mica. Encara que et costa reconèixer-ho, estàs una cosa insuportable i ja poca gent aguanta els teus canvis d'humor.

Avui, un dels teus gosarà plantar-te cara si pagues amb ell el teu mal geni. En comptes de fer-li la creu per sempre, agraeix que algú et pari els peus abans de fer un mal més gran. A partir d'ara, procura deixar les preocupacions laborals a l'oficina quan tanquis la porta.

A l'amor, és normal que tinguis ganes d'estar tot sol amb la teva parella si has tingut un mal dia. Els teus plans potser es torcen perquè el teu noi o noia ha decidit convidar uns amics sense consultar-te. No t'enfadis, no ho ha fet amb mala intenció.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, has deixat que tothom opini diàriament sobre les teves coses i això no és sa. No deixis que les paraules de persones alienes a la teva vida la modelin d'aquesta manera. És cert que fa un temps que penses a canviar de feina, així que si ho tens clar, que les opinions dels altres no t'afectin en absolut.

L'única cosa important és que reflexions una mica abans de fer el pas. Si el que et fa enrere és quedar-te en una mala situació econòmica, busca una feina alternativa abans de deixar l'actual. També podries intentar vendre alguna cosa casolana per anar generant diners mentrestant.

En l'amor, si no et pots treure del cap aquesta persona, però ella no demostra el mateix, continua intentant-ho. Almenys una mica més. Sembla que el que li passa a aquesta persona és que té por de patir.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre - 21 de novembre

Escorpió, avui, per fi, després de tant de temps, començaràs a veure els fruits de tota la feina d'aquestes últimes setmanes. Feia molts dies que feies en aquest projecte i avui sembla que el podràs acabar. En comprovar-ho i enviar-ho als teus superiors, el resultat estarà clar: perfecte.

Això no només serà una alegria puntual, sinó que també estarà acompanyada d'una recompensa econòmica. Si t'ho pots permetre, aprofita aquests diners extra per tapar forats i arreglar algunes coses de casa teva que estan fetes malbé. Recorda la importància de no tenir res trencat a casa per allunyar les males energies.

Quan creguis que tot està correcte, finalitza el procés amb un ritual energètic per netejar la casa. Per això, agafa un pal sant, encén-lo i deixa que es consumeixi mentre el passeges per casa teva. Veuràs com, a partir de demà, et sents molt millor en general.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, si avui la feina se't sobrepassa i no pots fer el que tenies planejat, intenta no amargar-t'hi. En primer lloc, hi ha les teves obligacions i després hi ha els encàrrecs que fas als altres. Perquè, casualment, el pla que hauràs de cancel·lar és ajudar una altra persona, no tenir temps per a tu i això és injust.

Últimament, dediques tot el teu temps lliure a fer encàrrecs i ajudar els altres. Això passa perquè totes aquelles persones que et demanen assistència diàriament saben que no els diràs que no. Si avui passa, no et sentis culpable, ni tan sols si algun s'enfada amb tu.

Has de vetllar primer pel teu benestar i saps de sobres que si deixaves la feina a la meitat, l'ansietat et menjaria. Si t'has compromès, promet-li aquesta persona que l'ajudaràs un altre dia, però no deixis la teva vida per socórrer la d'algú més.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, és normal que t'interessis diàriament per tot allò que envolta la teva professió i la teva carrera. A més de normal, és una cosa positiva. Si vols ascendir al teu lloc de treball, la forma més ràpida serà demostrar als teus superiors que estàs al corrent de les noves tecnologies.

Si, quan ho facis, alguna persona posa en dubte les teves capacitats, no en facis ni el mínim cas. A paraules nècies, orelles sordes. Ets perfectament capaç de poder aprendre qualsevol cosa que et proposis, independentment del teu sexe, edat o cultura.

En l'àmbit sentimental, pot ser que estiguis travessant un sotrac a causa d'una ruptura inesperada. Plora el que necessitis, però no deixis que això t'amargui més del que és normal. Ets un ésser extraordinari i qui no valori el tipus de persona que ets, pot anar-se'n per la porta gran.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, començaràs la jornada amb bon peu gràcies a un comentari positiu que et farà algú que en vols molt. Això t'ajudarà a aixecar l'ànim i aniràs a treballar amb una altra energia. Pensa en aquesta actitud positiva que ha valorat el teu ser estimat i posa-la en pràctica en totes les facetes de la teva vida.

D'altra banda, pren com a exemple els fets i fes tu el mateix. Lloa els teus amics i familiars per aquestes virtuts tan boniques que tenen cadascun. Recorda el poder que ha tingut per a tu aquest matí i veuràs com també en té per a ells.

Per acabar, intenta no guardar-te per a dins aquest sentiment tan lleig que tens a dins. Si tens parella i no et ve de gust parlar-ho, fes-ho amb un amic. No et culpis si no has escollit el teu amor de primeres, és només que no el vols preocupar.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, si et dediques al món del comerç o tens una botiga al teu nom, avui viuràs un dia molt emocionant. Els diners ompliran la caixa en poder realitzar moltes comandes o fer moltes vendes, així que, enhorabona per això! Ets una persona treballadora i has recol·lectat els fruits collits.

Però no et quedis només amb això, ja que l'Horòscop d'Avui us porta més d'una bona notícia. Els astres estan protegint la teva economia i et podria arribar una gran suma de diners que no esperaves. No te la gastis, perquè aviat t'arribarà una despesa inesperada amb la mateixa quantia i veuràs com el destí et posa a prova.

Al terreny sentimental, sembla que estàs passant per una crisi. Passeu massa temps junts i això debilita qualsevol parella.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal