Roda zodiacal sobre fons estrellat
SOCIETAT

Horòscop d'avui, divendres 19 de gener

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat

Vols saber que se t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

No comencis el dia amb tanta rigidesa, Àries. Deixa anar llast que t'impedeixin avançar, ja que estaríem parlant que la teva pròpia percepció de la realitat podria afectar projectes que tens o tindràs entre mans aquests dies. Si fos necessari, compta amb la guia d'una figura femenina del teu entorn per enfrontar-te a aquest obstacle, que pot ser una mica freda o altiva al principi, però confia que et serà de gran ajuda.

Arriben notícies relacionades amb estudis o documents que tenien cert retard que faran despertar en tu un cert aire de confiança per entendre aquests processos.

Si no ets dels que ja han caigut a la llista del refredat, ets a les portes. Abriga't molt.

Números de la sort 1 i 9.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Necessites una comprensió especial avui Taure. Una ferida emocional que sents com a alta traïció de la vida, encara necessita curar-se. Tot i que ja sabem tots que ets dels signes que més duresa aparenten, necessites un afecte especial després que aquesta persona, mascota o pertinença hagi desaparegut. Així i tot, tocaràs de peus a terra. Ara necessitem que portis la ment.

Si tens viatges o algun pla ja concretat, vigila bé que et transmet. Potser hi ha alguna cosa que no funciona i, així i tot, estaràs disposat a fer-ho. No val la pena fer alguna cosa que no ens agrada, no?

El teu cos es mostrarà robust contra agents externs. Tens energia per avui.

Números de la sort 6 i 8.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

La personalitat que tens et permet abordar el dia a dia de dues maneres molt oposades i no necessàriament ets dels que creuen que aixecar-te amb el peu esquerre et portarà mala sort. Avui és un dia més en què t'aixecaràs amb tots dos peus.

S'acosta alegria i esperança en una reunió, sobretot, al cercle d'amistats. Et sentiràs pletòric i amb ganes de gaudir, si més no, el dia present. Tot i això, saps que hi ha una peça d'algun puzle que no t'encaixa, però de moment no és el teu objectiu més gran.

L'energia que desprens pot anar en contra teva, a sí que utilitza bé si no vols que desencadeni migranyes o dolors focalitzats en el cos.

Números de la sort 5 i 7.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

La fase lunar actual no t'està afectant com t'agradaria a tu. Ets un signe de fases, d'aquí això de lunar, i encara que avui la Lluna és gairebé plena, a tu t'està asseient a llamps. Necessites desenganxar-te per un temps d'una persona. Aquesta relació, no necessàriament amorosa, està creant vincles de necessitat i de toxicitat. Potser ja te n'has adonat i si has pres la decisió només necessitem que la mantinguis ferma, perquè el més probable és que continuï apropant-se a tu.

Et proposaran que formis part d'un pla, empresa o projecte, en què necessiten la teva creativitat i predisposició per crear certes coses.

Pel que fa a la salut, evita alçades innecessàries i esports de gran impacte.

Números de la sort 3 i 6.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Grans reconeixements arriben a les teves orelles, o ulls, depèn com ho vegis. T'agrada que t'adulin fins a cert punt, perquè com a bon lleó que et representa, aquesta jornada serà ideal perquè això passi. Més que d'una persona en concret, serà per part d'un grup o sector del teu cercle, sent una crítica o opinió cap a tu que et pujarà una mica l'ego. Hi ha noves firmes, nous contractes o clàusules que et beneficiaran. Sent com tot va en marxa després d'una llarga temporada on creies que tot estava estancat, però no. Simplement, eren temes que necessitaven temps i ara ho podràs apreciar amb perspectiva.

Salut predominant davant de qualsevol problema, tant per evitar com per guarir.

Número de la sort 6.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Conceptes oposats i complementaris estaran representats per al teu dia, Verge. T'agrada molt la perfecció, la feina ben feta o l'exquisidesa, però com a ésser humà i terrenal que ets, també necessites les vacances, la despreocupació momentània i la relaxació de cos i ment. Avui decidiràs tu, com la major part dels dies, així que aprofita aquesta ratxa que tens per filar feina i idees per invertir-les en tu, als teus capricis i descans. Hi haurà un lloc que us farà sentir especial, amb un element predominant: l'aigua.

El teu cos posarà una pausa. Que no t'estranyi el perquè d'això i posa-li fre com més aviat millor.

Números de la sort 1 i 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

No és moment ni de capricis ni de sortir amb els amics i ho saps, tret que vulguis veure't molt malament a final de mes. La teva capacitat per malbaratar no és que sigui una rutina diària, però ets dels que més li costa recuperar-se econòmicament de les festes de Nadal i altres situacions extra amb què no comptaves. No busquis confirmacions al teu cap ni al dels altres, sigues realista i accepta la situació. La paraula estalvi ha estat, és i serà la representant aquests dies per a tu.

La teva esquena està acceptant totes les càrregues, sobretot la part baixa. Estira el teu cos i tingues en compte que ella és la que et sosté.

Números de la sort 0 i 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Tingues els ulls molt oberts, que encara que ets especialista a veure el que altres no veuen, se t'escaparà un petit detall relacionat amb una persona que té imatge molt afable, però resultarà ser una màscara de la falsa innocència. Si hi ha alguna cosa que creguis que t'està lligant, treu-te'l, perquè ningú vindrà a solucionar-te els problemes Escorpí. No esperem asseguts.

Una cosa que pugui salvar-te d'aquest malestar tindrà a veure amb els nens, l'infantil o potser aquesta part teva que necessita atenció.

Cuida el tema relacionat amb els líquids tant els que ingereixes com els que tens al teu interior.

Números de la sort 2 i 3.

Per aconseguir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

No sentis malenconia pel que no va ser. Has d'avançar i prendre el teu camí per evolucionar. Ets un signe que es qüestiona gairebé tot, per no dir fins al desconegut, i tindràs aquesta perspicàcia per trobar-hi solució. El fet està i no pots construir més. Asseu-te amb els teus i el teu per estrènyer llaços. És tan important a qui tenim com allò que tenim.

Aprofundeix temes pendents amb unes persones especials: els teus pares, o en el pitjor dels casos, a qui els consideris com a tals.

Pel que fa a la salut, hi pot haver molèsties als braços o ulls, però no serà res greu.

Números de la sort 2 i 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Grans cicles s'han tancat recentment i t'estan portant a parador semi desconegut. És veritat que no podràs portar-ho tot amb tu, ja que forma part d'un procés en què has d'aprendre que a la vida tot neix i tot mor. No tinguis por, simplement és que estàs sortint de la zona de confort i això et construeix. Podem veure'l com una evolució de tu mateix i de com empunyes l'espasa de la victòria per fer front a qualsevol problema. Dia de grans metes i èxits.

Mans i peus sensibles, especialment els dits més petits.

Número de la sort 4.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, relaxa't. No creus que amb aquest afany amb què t'enfrontes a les persones perquè sí que podries utilitzar-lo per dir les coses clares a qui les has de dir? No comencis el dia tan aclaparat perquè ho acabaràs igual de malament. Les condicions generals que et presenten no són ni la meitat de negatives com les que estàs generant tu. Estigues alerta perquè dins d'aquestes discussions que ja saps que tens a l'horitzó, poden donar al teu taló d'Aquil·les.

Tot i això, vols començar alguna cosa nova, un propòsit potser, però primer acaba el que tinguis entre mans.

L'única cosa a ressaltar en la salut és el teu cap, després de la intensitat que portes.

Número de la sort 9.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos tu sempre tan bondadós, però el que no saps és que ets el tema per a aquelles persones vampíriques que tant els agrada aprofitar-se dels altres. Prepara la teva paciència i fortalesa davant del que pugui venir, perquè ho necessitaràs. El que juga a favor teu és que tu estàs un esglaó per sobre d'aquests guerrillers, no en termes de supèrbia ni condescendència, sinó que hi ha una part que hi ha en tu que et traurà a la superfície per un moment i això és de valorar.

Surt a passejar per parcs i jardins, ja que per avui el teu element predominant és la terra.

Salut resumida en intensitat, que es converteix en estrès o hiperactivitat. Ja és a la teva elecció.

Números de la sort 5 i 3.

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal