Una circumferència d'estrelles fugaces i al centre una roda zodiacal amb una lluna

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dijous 15 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,

A la feina i l'economia, Deu de copes i El Mag: posseeixes l'actitud necessària per brindar al teu entorn laboral les millors sensacions i formes de cooperar. Continua així i no t'aturis. Estaràs manejant propostes o inversions a llarg termini sobre temes importants.

A l'amor i l'entorn, As d'espases i Sota de copes: resoldreu dubtes que estiguin generant desconfiança i desaferrament amb una persona especial. Inicieu algun tipus de pla per fomentar la socialització del vostre grup d'amistats.

En la salut i la teva energia, El Papa i Sota oros: potser necessites una revisió concreta d'hormones, líquids o glàndules i el seu funcionament respectiu. Els teus txakres necessiten un equilibri, sobretot el del plexe solar i el de la corona.

El teu color i número de la sort: Blau i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,

A la feina i l'economia, L'Ermità i Dos de copes: no tens gaire empatia ni ganes d'acudir al teu lloc de treball. Els altres el poden veure com una excusa adaptable a tots, però tu entens què és el que t'està passant. Estàs estudiant el teu present i acabaràs modificant coses que no necessites. Reunió amb una altra persona per mantenir l'economia a la superfície.

A l'amor i l'entorn, sis de copes i la Torre: un record del passat farà que comences a preguntar-te moltes coses. Sigui mitjançant un somni o conversa, tot canviarà, i necessites estar preparat per fer-ho. Gran enfrontament a l'interior d'un recinte que no és comú a la teva rutina.

A la salut i la teva energia, cinc d'ors i As d'ors: vigila les cames, íntegrament. Debilitat muscular i dolor articular. En el sentit energètic, hi ha una certa compensació de txakres, exceptuant el de la gola.

El teu color i número de la sort: Vermell i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,

A la feina i l'economia, sota d'espases i quatre d'oros: mantingues la calma però alta la guàrdia. Estaràs davant d'un intent que algun membre de l'empresa vulgui desbancar els teus arguments. De totes maneres, tens la confiança dels superiors, però qui vol guerra sempre va amb armes.

A l'amor i l'entorn, El Carro i Tres de bastos: les millors etapes estan arribant a tu. Gaudiràs de tenir el millor suport i comprensió al teu costat. Independentment de sortir a fer plans, a la teva zona de confort brillarà l'harmonia i el benestar. Potser sorgeixen ganes de planejar un viatge especial.

A la salut i la teva energia, Cavall de bastos i Nou d'espases: no et desanimis per obstacles que puguin aparèixer. Tens un bon equilibri energètic per donar molt de tu avui.

El teu color i número de la sort: Índic i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,

A la feina i l'economia, Rei d'espases i La Mort: després que hagis de presenciar la partida d'algun membre per acomiadaments o compte propi, no és que t'assignin aquest càrrec, però mentrestant, heu de tenir en compte totes aquestes tasques estan per repartir, de manera que hi haurà més càrrega durant uns dies. Revés econòmic important.

A l'amor i l'entorn, sis de bastos i Cavall de copes: totes les promeses que vagis complint, l'Univers t'anirà recompensant. Promeses amb un rerefons de millora i compromís amb l'altra part, no les de caràcter propi. Arriben notícies sobre una altra persona que trobaves a faltar i sabràs que està en bones condicions.

A la salut i la teva energia, nou d'ors i Rei de copes: encara que no s'han de barrejar àmbits, saps que quan les coses van bé, les teves percepcions van bé. Estaràs pletòric i desitjós de fer coses.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,

A la feina i l'economia, Deu de bastos i Sis d'espases: no vulguis englobar-ho tot. No et correspon ni a tu ni a cap dels teus companys, i ho saps. Si cal desistir i posar les cartes sobre la taula, feu-ho en conjunt. Hi ha obligacions i també drets. Situació de disgust que no millorarà els teus béns materials.

A l'amor i l'entorn, dos de bastos i Set de bastos: en línies generals no hi ha grans obstacles. Tingues en compte un concepte per reflexionar, que encara que tinguis avantatge en algun sentit, això no et dona dret a portar un ritme per sobre de l'altre perquè portarà a la descompensació.

A la salut i la teva energia, El Diable i El Sol: tindràs sentiments trobats. Fins demà no sabràs si allò que sents és per alguna patologia que estiguis contraient o per mera suggestió.

El teu color i número de la sort: Festuc i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,

A la feina i l'economia, Cavall d'espases i Set d'espases: hi haurà situacions que despertin en tu una crispació que abans no s'hi respirava. Confirmaràs aquestes inquietuds que tenies pel que fa a algun membre. Si deus alguna cosa, torna-ho o almenys recorda-ho per no generar més problemes.

A l'amor i l'entorn, Reina d'espases i Vuit d'ors: elimina una mica aquesta rectitud i fredor que tens davant les mostres d'afecte que et donen. Sabem que una part del teu caràcter és així, però la resta es mereix una demostració o agraïment per part teva.

A la salut i la teva energia, set d'ors i Els Enamorats: hauries de tractar la teva esquena, en qüestions profundes, no només malalties.

El teu color i número de la sort: Violeta i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,

A la feina i l'economia, El Mundo i Dos d'oros: no cal preocupar-se. Si tens fronts oberts, es tancaran. Bon ambient laboral, aconseguint noves propostes. Perfecte recorregut per resoldre la teva economia.

A l'amor i l'entorn, Reina de copes i As de bastos: sents que la teva creativitat ha de ser explorada en aquest àmbit. Crear alguna cosa en conjunt per arrelar i créixer. Empra compromisos duradors amb els altres, cosa que portarà a tenir esperança i saber realment qui ha d'estar al teu costat i qui no.

A la salut i la teva energia, nou de bastos i Deu d'ors: si has de parar per un moment, fes-ho. Tindràs temps de resoldre les teves mancances anímiques.

El teu color i número de la sort: Rosa i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,

A la feina i l'economia, Cavall d'ors i Cinc de bastos: malgrat les tensions generades per causes amb poc o gens de fonament, tu seràs dels menys afectats. Saps les teves obligacions a desenvolupar, i per això no et desviaran. Retards o malentesos en els sistemes monetaris.

A l'amor i l'entorn, cinc d'espases i As de copes: tracta de ser clar i de no caminar amb excuses ni mentides. Aquestes dues darreres duren poc en el temps i a més generen toxicitat. Comencen noves etapes afectives al teu cercle social.

A la salut i la teva energia, set de copes i Reina d'ors: no et deixis enganyar per les suposades ganes i energia que creguis tenir per gaudir de la jornada. De fet, queda't a casa i recarrega les piles.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,

A la feina i l'economia, La Justícia i La Temprança: arriben sentències i resolucions a favor teu, tant les que hagin estat d'un passat com les més recents. Amb tot això, les teves finances se'n veuran beneficiades i podràs celebrar-ho.

En l'amor i l'entorn, nou de copes i Rei d'ors: presumiràs de la teva relació i allò que has arribat a conformar, si no, del que hagis aconseguit per a tu i el creixement de la teva autoestima. Una figura masculina, més gran que tu, participarà en un esdeveniment per al teu benefici.

A la salut i la teva energia, La Lluna i Sota de bastos: pot baixar una mica la intensitat de la teva jornada per un dolor focalitzat a les espatlles. No és gens greu, però sí que ho recordaràs per no deixar expressar-te i moure't.

El teu color i número de la sort: Gris i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,

A la feina i l'economia, quatre d'espases i La Papisa: tingues marge de maniobra per si de cas. No has d'estar pendent de perills propers, però sempre cal tenir un as sota la màniga. Si estudies, revisa la teva manera d'acomplir les tasques i memorització, alguna cosa falla.

A l'amor i l'entorn, vuit d'espases i Carta blanca: et sents presoner dels teus actes. No vols ferir ningú, i per això t'estàs tirant tota la càrrega a l'esquena. La qüestió és que no hi ha d'haver cap part que reculli aquestes emocions, només cal entendre-les i bandejar-les. Hi ha una situació a la cantonada que et deixarà bocabadat.

A la salut i la teva energia, tres espases i L'Emperadriu: la fatiga i qualitat de son faran acte de presència per quedar-se tot el dia. Potser estàs covant algun virus, perquè dormir, dorms bé.

El teu color i número de la sort: Blanc i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,

A la feina i l'economia, La Roda de la fortuna i Cinc de copes: atén patrons que estàs observant que es repeteixen aquests últims dies. No al teu voltant, sinó en companys, caps o el lloc. La butxaca necessitarà un rescat aviat.

En l'amor i l'entorn, sis d'oros i La Força: estaràs donant molt de tu. Vols fer arribar a la teva parella i als teus aquesta calor i afecte que neix del teu ésser. Hi haurà més consciència del que estàs vivint i sentint. Tingues paciència amb aquest amic que, encara que t'expliqui el mateix problema sempre, et necessita com a oient.

A la salut i la teva energia, quatre de bastos i Tres ors: estat anímic bo. Compte amb alçades i cops rebuts per angles de visió morts.

El teu color i número de la sort: Groc i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,

A la feina i l'economia, L'Emperador i Tres de copes: seguretat i estabilitat de moment. Aprofita la ratxa i entaula noves rutines si fos possible per generar més confiança en tu. Les xifres monetàries es podrien duplicar per beneficis extra que arriben.

A l'amor i l'entorn, L'Estrella i El Judici: estàs trobant el teu lloc, amb els qui vols estar i amb el que vols tenir. Un pot experimentar millor la vida quan tot va bé i, ara com ara, és el teu torn. Esdeveniments importants al si familiar principal.

A la salut i la teva energia, Deu d'espases i Vuit de copes: el teu cos pot resistir encara més, però comences a trobar bloquejos mentals i el teu camp energètic s'enterboleix per moments. Fes una neteja de pensaments i practica una meditació per aprofundir en el teu subconscient.

El teu color i número de la sort: Granat i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal