Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dimarts 13 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,

A la feina i l'economia, L'Emperadriu i El Penjat: tindràs oportunitat de petits creixements que, al seu torn, estaran sent frenats per causes propiciades per l'empresa. No es tracta de cap contraatac, simplement no estarà tot a favor teu. Les teves finances també es veuran afectades de la mateixa manera.

A l'amor i l'entorn, Sota de copes i Deu de copes: perceps un ascens i millora segons passen els dies. El que abans era immadur o infantil, ara et sembla aigua passada i estàs enfocat en el present. Harmonia familiar davant d'una celebració poc usual.

A la salut i la teva energia, Nou d'ors i La Papisa: gaudeix del teu estat anímic gràcies a la unió del clima que et fa sentir bé i la vitalitat física del teu cos. Si és veritat que prefereixes fer algun pla casolà, però perquè ets de prendre més contacte amb el teu.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,

A la feina i l'economia, Sota d'espases i Nou d'espases: hi ha detalls que se t'estan escapant de les mans. Aguditza la teva percepció i posa una barrera abans que surtis perjudicat. Estaràs angoixat per una despesa, sigui inesperada o no, que et deixarà força tocat.

A l'amor i l'entorn, El Boig i Sota de bastos: surt a experimentar i conèixer gent nova. La teva vida et demana socialitzar més que mai, sense haver de tallar llaços. Simplement, és ampliar els teus cercles per conèixer nous aspectes de la vida.

A la salut i la teva energia, El Diable i Nou de bastos: hem de tractar els problemes anímics malgrat la mandra o por que tinguem a l'entorn hospitalari. La salut no és un joc i en seràs conscient.

El teu color i número de la sort: Gris i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,

A la feina i l'economia, Tres de bastos i Dos d'oros: estàs trobant nous terrenys als quals ja els has fet un ull i estàs interessant-te per això. Mou fitxa en el moment exacte i triomfaràs. Podràs excedir-te en alguna despesa gràcies al marge, petit, que tens.

A l'amor i l'entorn, Reina d'ors i Sis d'espases: per la teva banda estàs demostrant el que penses i el que sents. De l'altra, encara que també sigui així, tu no ho conceps com a tal. Potser el problema aleshores és d'entesa. Conversa una mica inhòspita amb una amistat.

A la salut i la teva energia, El Judici i La Lluna: hi ha una recaiguda energètica, però no et preocupis, serà molt concreta en el temps i tornaràs a una recuperació millorable.

El teu color i número de la sort: Marró i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,

A la feina i l'economia, As de bastos i Tres de copes: estaràs sent un referent o centre d'atenció per a algunes persones. Ensenya els teus dots i sigues capaç de dirigir les circumstàncies que se't posin per davant. La teva butxaca no patirà cap ensurt.

A l'amor i l'entorn, Tres d'espases i Set de copes: no estem per celebrar res. Volem refugiar-nos a casa nostra, al nostre cap i repensar-ho tot. Com a etapa és necessària i està bé, però com a forma de vida ja saps com has de desenvolupar-ho.

A la salut i la teva energia, Deu d'ors i Dues de copes: tindràs un impuls interior de voler unir-te a algú, no en el sentit sentimental, sinó en l'energètic, que et transmeti una vibra que només tu pots detectar en aquell moment.

El teu color i número de la sort: Taronja i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,

A la feina i l'economia, Rei d'ors i Sota d'ors: tingues la ferma creença que tindràs una situació molt favorable per poder treballar en equip, a més de no tenir cap preocupació per les teves despeses. Pots descansar uns dies.

A l'amor i l'entorn, El Carro i As d'espases: encara que hi hagi moments de tensió, sortejaràs els enfrontaments amb agilitat i apoderament. Tens clares les teves intencions i la de la resta, almenys a grans trets, i no et pararàs en situacions inútils per al teu avenç. Guanyes una causa en un dels teus cercles.

A la salut i la teva energia, La Roda de la fortuna i Quatre de bastos: pots estar una mica atorat, preocupacions vagues i rutinàries. L'important és mantenir la ment ferma i no deixar-te endur per les expectatives pel que fa a les solucions. Vigila la zona lumbar i el sistema urinari.

El teu color i número de la sort: Blanc i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,

A la feina i l'economia, Reina de bastos i Cavall de bastos: tranquil, hi haurà qüestions de tota mena perquè puguis triar en quina vibració vols treballar. Tema monetari acceptable.

En l'amor i l'entorn, Vuit d'ors i Vuit de bastos: costa molt d'aprofundir en una situació que no saps com es va originar ni quin rerefons manté. Ets a cegues. Necessites una mica de comprensió que, de moment, no arribarà, a sí que no facis més passos dels deguts. Final esperançador amb un pla en comú que tenies amb familiars.

A la salut i la teva energia, Reina d'espases i Sis d'ors: has de començar a restringir hàbits, o fins i tot persones, per equilibrar el cos. La zona del coll podria estar una mica feble avui.

El teu color i número de la sort: Rosa i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,

A la feina i l'economia, Cavall de copes i Rei de copes: la generositat i compassió afloraran en tu. Alguns, fins i tot, et pararan els peus i aconsellaran que no cal ser el salvador de tot el món, tot això amb agraïment, però tingues-ho en compte.

En l'amor i l'entorn, Vuit d'espases i Dues d'espases: de tant en tant t'hauries de plantejar com ets tractat pels que t'envolten. Qui de debò t'estima, no et fa plorar, i tu hi ets la meitat del dia d'aquesta manera, molt sensible. Bloqueig familiar que persisteix.

A la salut i la teva energia, Set de bastos i El Mag: almenys, el teu cos energètic està resistint aquestes càrregues de moment, perquè sabem que amb aquest estat podries emmalaltir.

El teu color i número de la sort: Verd i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpí,

A la feina i l'economia, L'Estrella i L'Ermità: estàs trobant noves formes d'ancorar-te al lloc, a l'ofici, i continuaràs estudiant-lo perquè veus que funciona. No tinguis tanta preocupació per les teves finances. No ets en una mala situació i ho saps.

En l'amor i l'entorn, La Torre i Set d'ors: esclataràs o demostraràs que un àmbit en què és sentimental no és el que tu volies. És una qüestió personal, de tu per a tu i no vols esquitxar ningú. Tens fronts familiars oberts al cap, però pots solucionar-los amb més brevetat.

En la salut i la teva energia, El Sol i El Mundo: radiant, enèrgic, les piles recarregades, i per això tot plega, però sempre podrem reciclar aquestes forces per a altres activitats. Revisió general equilibrada.

El teu color i número de la sort: Vermell i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,

A la feina i l'economia, Rei d'espases i El Papa: acudiràs a una figura, no necessàriament un superior, que tens com a referent per millorar les teves qualitats. Pren bé els consells i esprem les teves capacitats quan et puguis posar mans a l'obra. Sigues equitatiu amb els teus guanys i despeses.

A l'amor i l'entorn, Tres d'ors i Quatre d'ors: un agent de suport i avenç poden ser grans projectes i compromisos que t'empenyin a tractar la teva evolució amb més serietat i ímpetu. Arrisca't i fa un pas endavant. En qüestions socials, però, has de fer un pas enrere. Retira't amb un marge considerable per no sortir escaldat per un tema que ni te'n va ni et ve.

A la salut i la teva energia, Sis de bastos i Cavall d'ors: practica moviments i activitats que permetin gran impacte o dinamisme. Les reserves d'energia i força estan disponibles perquè avui sigui un dia potent.

El teu color i número de la sort: Ocre i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,

A la feina i l'economia, Dos de bastos i L'Emperador: comences a veure que hi ha coses més enllà del que tens. Les expectatives són bones quan són realistes i s'emmotllen a les nostres circumstàncies. Vols transformar la teva situació i això comportarà que hi hagi parts que hagis de deixar anar.

A l'amor i l'entorn, Cinc d'ors i Cinc de bastos: pluja de problemes en tots els sentits. Hi haurà errors que hagis comès i també coses que hagis absorbit pels altres, per estar al costat. Mentre estiguis armat de valor i sàpigues defensar-te amb arguments, podràs tirar endavant. Creuràs que el món va en contra teu.

A la salut i la teva energia, Sis de copes i Cinc de copes: la nostàlgia i decepció s'apoderaran de tu. Seran moments molt concrets, que fins i tot et remouran en tu un desig de lluita per causes que creguis que valguin la pena. Vigila la zona de la cara i el pit davant de cops o ferides d'incisió.

El teu color i número de la sort: Blau i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,

A la feina i l'economia, La Justícia i Vuit de copes: se solucionen problemes del passat, amb una part a favor i una altra neutral. Ho percebràs com una resolució perquè les dues parts no surtin danyades, però saps que hi ha alguna cosa més al darrere. Hauràs de prestar una quantitat o bé material sense que hi estiguis molt d'acord.

En l'amor i l'entorn, La Mort i el Rei de bastos: una part ha de morir, ser bandejada. Ho has de fer tu, perquè si és al contrari, ho veuràs com un atac. Una figura masculina a la família pren el control sobre un assumpte i potser comencen els problemes.

En la salut i la teva energia, Deu de bastos i Carta blanca: la càrrega que estàs acumulant començarà a traduir-se al teu cos com a pinçaments o estrebades al tren inferior. Hi haurà un somni o moment una mica especial que percebràs com una protecció divina. Saps que hi és.

El teu color i número de la sort: Índic i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,

A la feina i l'economia, Quatre d'espases i Set d'espases: aïlla't per un moment. Analitza els teus passos i deixa la resta de persones al marge. Sigues tu amb les teves ambicions i els teus desitjos sobre la teva carrera. Ves amb compte amb les teves pertinences i sobretot a qui les prestes.

A l'amor i l'entorn, Quatre de copes i Deu de copes: tindràs molts moments de replantejaments. Escolta't en silenci i trauràs conclusions, sense opinions de familiars ni amics. Moments de felicitat envers ells malgrat el teu estat mental.

A la salut i la teva energia, Reina de copes i As de copes: la teva sensibilitat pot aflorar més del que cal. Més que ser una cosa negativa és que tinguis la capacitat de controlar-la i intentar que no t'afecti tot com si fos una cosa dolenta.

El teu color i número de la sort: Granat i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal