Roda zodiacal sobre fons estrellat

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dilluns 12 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,
A la feina i l'economia, Set d'espases i Set de bastos: decideix què faràs primer, si manifestar el teu punt de vista i enfrontar-te a l'oposició o si fugir per un temps i acumular el ressentiment. Indiferentment de quan vulguis fer un pas endavant, tingues en compte que aquestes circumstàncies no poden trigar a resoldre's si vols tenir un ambient tranquil.
A l'amor i l'entorn, Rei d'espases i La Roda de la fortuna: tens la certesa que els teus passos estan ben premeditats. En comptes de centrar-nos en si el contingut és real i just, hauríem de tenir en compte si produeixen un efecte rebot en nosaltres.
A la salut i la teva energia, As d'ors i Tres de copes: bones vibres i oportunitats per presentar-te davant d'ocasions que requereixin més desgast físic. De tota manera, trobareu l'harmonia necessària per a tot.
El teu color i número de la sort: Violeta i el 7
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,
A la feina i l'economia, Rei d'ors i Deu d'espases: tot i mantenir un bon ritme de treball i connexió amb els companys i les circumstàncies de l'entorn, el teu suport patirà un revés força important. No és de caràcter irreversible, però sí molt difícil de resoldre. Obre bé els ulls.
A l'amor i l'entorn, Sota de bastos i Cinc d'espases: continua avançant i explorant el terreny amb aquest èmfasi que empres. Quan ens arrisquem i sortim de la nostra zona de confort veiem noves formes i capacitats per emprar al nostre dia a dia, però sense que ningú digui que sigui fàcil. Tens raó i obtindràs resultats.
A la salut i la teva energia, As d'espases i Cinc de copes: no desisteixis si el teu estat no et permet fer les coses com t'agradaria. Estem en època de virus i bacteris, però no més lluny de ser greu.
El teu color i número de la sort: Festuc i el 5
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,
A la feina i l'economia, Quatre de copes i Set de copes: tant replantejament només farà que perdis el temps. Decideix ara mateix el camí i les formes en què desenvoluparàs les teves intencions. Altres ja podrien haver aturat. Possibles retards per a quantitats que havien de tornar a les mans.
A l'amor i l'entorn, Cavall de bastos i El Penjat: pràcticament, en la majoria d'àmbits, estan amb una força i una predisposició una mica inusual per a tu. Aprofita-ho i endevinaràs la tecla amb totes les teves intencions. Alguna amistat prendrà el camí de la fredor.
A la salut i la teva energia, Tres d'espases i Cinc de bastos: cuida la teva respiració, tant biològicament com conscientment. És una forma de meditació i trànsit poc usada per tractar l'ansietat i l'estrès. Conflictes mentals intensos.
El teu color i número de la sort: Gris i el 4
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,
A la feina i l'economia, Quatre d'espases i Sota de copes: totes les paraules que hagin estat utilitzades cap a la teva persona són un ressò d'un passat reviscut. Allò ja va ser resolt i veus com certes persones s'entesten a viure amb la rancúnia. Està en tu si vols seguir-los el joc, però tingues clar que la destral de guerra, per la teva banda, ja està enterrat. Petit ascens monetari o trobada de possessió material perduda.
A l'amor i l'entorn, Vuit de bastos i El Papa: començaràs a veure les coses més clares i tindràs la consciència que totes aquestes expectatives només eren qüestió d'autoenganyar-se. No viuràs una crisi dramàtica, encara que hauràs de treballar per travessar aquesta situació. Moments familiars amb certa tensió.
A la salut i la teva energia, Carta blanca i La Torre: de sobte et trobaràs en estat d'incomprensió i confusió. La teva ment no serà capaç de pair el que viuràs, sense haver de posar-li una etiqueta per entendre si és bo o dolent.
El teu color i número de la sort: Blanc i el 4
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,
A la feina i l'economia, As de bastos i Cinc d'ors: millora notable, obtenint reconeixement i tasques extra. Oportunitat de canviar una part del teu lloc i, així, poder evolucionar. Els teus beneficis cauran per despeses que saps que hi són.
A l'amor i l'entorn, Deu d'ors i Dos de bastos: gaudiràs de la companyia dels més propers. Plans, vacances, celebracions pendents a fer. Dia de joia i goig. Gran viatge, de distància llarga, planificat amb un familiar.
A la salut i la teva energia, Set d'ors i Cavall de copes: les teves facultats i ímpetu estan començant a baixar. No estàs cansat de la rutina, però sí que hi ha certa desídia entre el que fas i el que sents.
El teu color i número de la sort: Blau i l'1
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,
A la feina i l'economia, Cavall d'espases i Vuit d'ors: llança't, cuidant les teves formes, perquè sentiràs que et lleven terreny i drets. Acudeix als que saben defensar la causa, parlant legalment, perquè un va al seu lloc a treballar i no a competir.
En l'amor i l'entorn, L'Estrella i Tres de bastos: has trobat, de moment, el lloc i les condicions perquè arrels i comencis noves etapes. Hi ha un llarg camí d'apoderament recorregut i no pararem a hores d'ara.
A la salut i la teva energia, El Sol i Tres d'ors: pots sentir com una força interna recorre el teu interior. Tindràs fins i tot la capacitat intuïtiva de percebre ràpidament l'estat dels que estiguin al teu voltant.
El teu color i número de la sort: Granat i el 3
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,
A la feina i l'economia, La Justícia i Nou d'espases: les tornes no estan girant a favor teu. Sigui pel pessimisme o energia negativa, tindràs notícies una mica pesades de diferents fronts. Un són nous i altres venen de temps enrere. Prepara la maleta, no parlant literalment, però sí per a un viatge de desconcert.
A l'amor i l'entorn, Dos d'espases i La Força: et faltarà autocontrol per solucionar algunes emocions. No és el millor moment perquè et diguin què has de fer, però no per això deixen de tenir raó. Simplement, tingues serenitat dins del possible si no volem encendre la metxa.
A la salut i la teva energia, La Lluna i Quatre d'ors: tots els problemes i sensacions acumulades, òbviament, et generen estrès i malalties focalitzades i intenses. Acudeix a una revisió perquè fa uns dies que estàs en la mateixa línia i quedar-se tancat a casa no és la millor medicina.
El teu color i número de la sort: Taronja i el 8
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,
A la feina i l'economia, Nou d'ors i El Mundo: pots prendre't el luxe de modificar algun aspecte, només de moment, que ja hagis consultat amb els teus superiors. Aconsegueixes finalitzar pagaments, comences amb nous projectes i tot girarà a favor teu.
A l'amor i l'entorn, Sota de espases i Sis d'oros: és bo analitzar els passos d'un mateix i els de l'altra persona. El que no és bo és desconfiar, sentir tot allò que arriba a tu com a atacs personals. Si les coses funcionessin per autonomia, no necessitaríem ser éssers socials. De moment, toca treballar la comprensió i saber escoltar. Dia per passar moments amb infants.
A la salut i la teva energia, Quatre de bastos i El Boig: encara que de vegades hi hagi pensaments d'estar vaguejant, tens la necessitat de fer coses. És una sensació rara que no saps com manejar, però que t'empeny a tots dos extrems de forma equilibrada.
El teu color i número de la sort: Turquesa i el 9
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,
A la feina i l'economia, L'Emperadriu i L'Emperador: et mouràs per llocs o amb persones d'alt rigor i exigències. Serà eventual i tornaràs a terra, però això et farà obrir els ulls davant de com funcionen algunes situacions per dins.
A l'amor i l'entorn, Dos d'ors i Sota d'ors: l'enfocament no és del tot negatiu, però estem vorejant la superficialitat i el materialisme. No són pecats capitals, encara més sabent que aquestes etapes sempre van a nosaltres, però cal detectar-les per no atreure problemes a les relacions afectives.
A la salut i la teva energia, As de copes i Reina de copes: sensibilitat, emocional i física, més alta del que és habitual. Obre't, triant una persona que no sigui del teu dia a dia i exposa les teves sensacions, que no traumatitzis.
El teu color i número de la sort: Verd i el 3
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,
A la feina i l'economia, El Carro i Reina de bastos: tingues per segur que cap obstacle podrà danyar la teva trajectòria. Tens un camí al davant ple de bones comunicacions, guanys i èxits. Inverteix en alguna cosa que necessites urgentment, però saps que no ho pots fer d'una.
A l'amor i l'entorn, Vuit d'espases i La Temprança: la comunicació és essencial i has vist com funciona. Tot i que cada part mantingui la seva postura, quan exposem tot sabem les intencions i amb això tenim la meitat del trajecte recorregut. Totes les qüestions arribaran a curar i trobaràs un avenç. Bones notícies quant a l'estat de salut d'una persona una mica propera.
A la salut i la teva energia, Dues de copes i Sis de bastos: acaba aquesta teràpia, rehabilitació o qualsevol mètode de sanació que estigui a mitges.
El teu color i número de la sort: Groc i el 7
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,
A la feina i l'economia, Cavall d'ors i L'Ermità: tot i seguir les directrius i complir els teus objectius laborals, sents que no et valoren com hi haurien. Ha estat una qüestió que fa temps que penses, però que està arribant a un punt de digna qüestió. La teva economia estarà una mica ressentida.
En l'amor i l'entorn, El Mag i el Rei de bastos: ets en un punt acceptable, sense grans compromisos i complint les demandes bàsiques. Això sí, hi ha una fallada de control a l'hora de com t'estan manejant quant a convèncer-te d'idees que no són compatibles amb tu. Vigila això.
A la salut i la teva energia, El Diable i Nou de copes: el maluc, zones íntimes i esquena són les zones més subtils a canvis dràstics:
El teu color i número de la sort: Ocre i el 3
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,
A la feina i l'economia, Els Enamorats i la Reina d'espases: no saps a qui explicar-li les sospites dins l'àmbit laboral, perquè malgrat que els membres siguin dignes de confiar, saps que les parets escolten. Millor estigues al marge i sigues tu qui escolti per al teu benefici. Tingues rectitud en les teves finances i compromet-te a un pla d'estalvi real.
A l'amor i l'entorn, Sis d'espases i Rei de copes: tens moments de voler llençar-ho tot per la borda. Independentment del recorregut cronològic de la teva relació, n'estàs fart, però després tornes a la llera de la serenitat. Aquests canvis amb poc criteri de decisió fan que et confonguis més i no vegis la llum al final del túnel.
A la salut i la teva energia, El Judici i Deu de copes: modifica la teva imatge atrevint-te amb un canvi estètic.
El teu color i número de la sort: Vermell i el 6
Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal