roda zodiacal sobre un fons estrellat nocturn

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dissabte 9 de març

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què et forneix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,
A la feina i l'economia, cinc d'ors i Sis de bastos: intueixes que una crisi és a prop. Crisi com a concepte de canviar i continuar endavant. No tens por davant d'això, però tampoc t'has preparat sabent que l'impacte serà més gran. Accelera el teu ritme si no et vols quedar l'últim.
A l'amor i l'entorn, nou d'espases i Reina d'ors: tens en compte quina direcció prendre quant a la teva relació. Va ser un encert aquesta decisió que vas prendre, perquè ara, amb perspectiva, ho entens tot. Celebració especial a prop de casa teva o a la mateixa llar.
A la salut i la teva energia, L'Estrella i L'Emperador: no deixes per a demà el que et puguis tractar avui. Estàs estenent en el temps aquest problema de salut i saps que no és bo.
El teu color i número de la sort: Violeta i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,
A la feina i l'economia, L'Emperadriu i Nou d'Ors: bones notícies per expandir fronteres i idees per dur a terme. Estaràs presenciant renovacions en tots els sentits, per a tu i per a altres. La teva economia et permetrà establir coses que fins ara veies una mica difícils.
A l'amor i l'entorn, sis d'espases i Cavall d'espases: a poc a poc anem aconseguint aproximar-nos al que volíem. Alguns aspectes aniràs obtenint, dels quals podràs saber identificar com a essencials o passatgers. Una persona propera ve de visita després de molt de temps.
A la salut i la teva energia, tres d'espases i Cavall de bastos: tot i que no sigui un gran dia, anímicament parlant, tens reserves per donar-ho tot de tu i no deixar que els altres decaiguin.
El teu color i número de la sort: Verd i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,
A la feina i l'economia, deu d'espases i Cinc de copes: la determinació regnarà en tu avui. És veritat que sota aquest comportament, a imatge dels altres, puguis donar la sensació de ser insociable, esquerpa i portar fredor. Allò que pensin els altres no ens ha d'importar.
En l'amor i l'entorn, sota d'oros i El Diable: malgrat suportar els teus llaços afectius tan bé com pots, aparta en la mesura del possible, aquesta figura femenina que t'està fent la vida impossible, sigui o no de l'àmbit amorós. T'està creant emocions que no pertanyen.
A la salut i la teva energia, As d'ors i deu de copes: vigila la teva zona íntima, sistema urinari i minerals en sang. Tindries algun dèficit que pot provocar un desequilibri considerable.
El teu color i número de la sort: Groc i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,
A la feina i l'economia, tres de copes i Sis d'ors: empodera't davant el que vindrà. Necessites estar centrat per fer un pas endavant, independentment de si algú més se suma. La butxaca notarà un benefici, no en quantitat, però sí en qualitat.
A l'amor i l'entorn, quatre de bastos i La Justícia: potser hi ha un desig de voler demostrar les teves intencions i desitjos. Està bé per la part que no cal guardar-se res, però no cal prendre una actitud de total transparència, perquè es pot convertir en una arma de doble tall. La teva adolescència es veurà reflectida en una situació familiar.
A la salut i la teva energia, dos d'ors i Reina de bastos: les postures són importants. Per molt que et moguis, si després no cuides aquestes, el primer no servirà de res.
El teu color i número de la sort: Marró i els nombres parells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,
A la feina i l'economia, tres d'oros i La Papisa: tindràs un descens significatiu d'ànim, cosa que porta a emmalaltir o la proliferació de malalties.
A l'amor i l'entorn, Reina de copes i Cavall d'ors: el teu cap està maquinant massa pels pocs esdeveniments que estan transcorrent. Això es diu desconfiança, no només a l'altre sinó a tu. Obre't amb innocència i compassió per rebre les emocions en el seu estat més pur.
A la salut i la teva energia, sis de copes i L'Ermità: tindràs un descens significatiu d'ànim, cosa que porta a emmalaltir o a la proliferació de malalties. Aparta la ment del nombre més gran de fronts oberts que tens.
El teu color i número de la sort: Negre i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,
A la feina i l'economia, El Mundo i Rei d'oros: tindràs un dels millors moments per molt de temps en veure que el teu esforç és recompensat, ja sigui pels d'alt càrrec com pels del teu mateix rang. Podries ser una mica com la figura recurrent a què demanen ajuda. Tingues en compte que has de saber identificar què és una petició al que és una adulació.
A l'amor i l'entorn, Reina d'espases i La Mort: et sents en deute amb més d'un. Vols demostrar què sents per ells, però el teu ego t'ho impedeix en forma d'orgull, de vergonya o d'irritabilitat. Tots es mereixen que els donis una imatge de tu serena i compromesa des del cor.
A la salut i la teva energia, El Boig i Set de bastos: fins ara pots gaudir d'un ànim acceptable, però la teva energia baixarà bruscament per no prevenir el fred o agents tòxics.
El teu color i número de la sort: Blau i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,
A la feina i l'economia, set d'ors i Els Enamorats: signatura de documents per avançar en un tema sobre qüestions monetàries. El desenllaç encara és lluny, però comences a veure moviments. Tingues al cap un petit estalvi per a una despesa extra que ve.
En l'amor i l'entorn, El Judici i El Sol: allò que estiguis o començaràs, viu-ho sense gaires anàlisis. No et centris en què sentiràs demà si avui tens un comportament concret. Tindràs les eines necessàries per enfrontar-t'hi.
A la salut i la teva energia, vuit de bastos i La Força: poden aparèixer petits problemes relacionats amb la pell, el cabell o sequedat generalitzada. Demana-li als teus éssers de llum una millora i ells te la concediran.
El teu color i número de la sort: Rosa i els números imparells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,
A la feina i l'economia, dos de bastos i deu d'ors: ho tens tot sota control, o això creus, però pots estar tranquil de moment. Sents confiança en allò que fas, amb el teu cercle laboral i amb les idees de futur que comences a maquinar. Beneficis en augment gradual.
A l'amor i l'entorn, As de bastos i El Penjat: no deixis que la teva relació es guiï per les mostres d'afecte materials només. Tampoc busquem una connexió espiritual en què no hi hagi contacte ni detalls físics. Troba el punt mitjà entre tots dos.
A la salut i la teva energia, el Caro i Rei de copes: hi ha certa recaiguda d'ànim per molèsties a l'esquena o boca. Revisa-ho com més aviat millor, perquè tens poc marge de temps.
El teu color i número de la sort: Taronja i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,
A la feina i l'economia, quatre d'ors i As de copes: malgrat les tensions causades per raons infundades, ets un dels menys afectats. No us desviaran de les vostres obligacions. Els sistemes monetaris poden presentar retards o malentesos.
A l'amor i l'entorn, dos de copes i La Lluna: intenta ser directe i no donar excuses ni falsedats. Comencen noves etapes afectives als teus cercles socials.
A la salut i la teva energia, nou de bastos i la Torre: no et deixis enganyar per les suposades ganes i energia que tens per gaudir de la jornada. Queda't a casa i recarrega les piles.
El teu color i número de la sort: Vermell i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,
A la feina i l'economia, El Papa i La Roda de la fortuna: per si de cas, tenen marge de maniobra. Encara que no cal estar alerta davant dels perills propers, és important sempre tenir un as sota la màniga. Si estudies, revises la teva manera de dur a terme les tasques i memoritzes.
A l'amor i l'entorn, nou de copes i Cavall de copes: et sents atrapat en les teves accions. Estàs assumint tota la responsabilitat perquè no vols fer malbé ningú. La qüestió és que només cal comprendre i expulsar aquestes emocions i no hi ha d'haver cap part de tu que les acapari. Et sorprendrà una situació familiar que està a tocar.
A la salut i la teva energia, sota de bastos i Vuit de copes: la fatiga i la mala qualitat del son es manifestaran per quedar-se tot el dia. Pots estar covant un virus a mitjà curt termini.
El teu color i número de la sort: Turquesa i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,
A la feina i l'economia, cinc d'espases i Cinc de bastos: atén patrons que estàs observant que es repeteixen aquests últims dies. No al teu voltant, sinó en companys, caps o el lloc. La butxaca necessitarà un rescat d'aquí a poc temps.
A l'amor i l'entorn, quatre de copes i Dues d'espases: estaràs donant molt de tu. Vols fer arribar a la teva parella i als teus aquesta calor i afecte que neix del teu ésser. Hi haurà més consciència del que estàs vivint i sentint. Tingues paciència amb aquest amic que, encara que t'expliqui el mateix problema sempre, et necessita com a oient.
A la salut i la teva energia, deu de bastos i Set de copes: estat anímic bo. Compte amb alçades i cops rebuts per angles de visió morts.
El teu color i número de la sort: Gris i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,
A la feina i l'economia, set d'espases i As d'espases: de moment i seguretat i estabilitat. Aprofita la ratxa i entaula noves rutines si fos possible per generar més confiança en tu. Les xifres monetàries es podrien duplicar per beneficis extra que arriben.
A l'amor i l'entorn, vuit d'espases i Rei de bastos: estàs trobant el teu lloc, amb els qui vols estar i amb el que vols tenir. Un pot experimentar millor la vida quan tot va bé i, ara com ara, és el teu torn. Esdeveniments importants al si familiar principal.
A la salut i la teva energia, quatre d'espases i Rei d'espases: el teu cos pot resistir encara més, però comences a trobar bloquejos mentals i el teu camp energètic s'enterboleix per moments. Fes una neteja de pensaments i practica una meditació per aprofundir en el teu subconscient.
El teu color i número de la sort: Blanc i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal