Una circumferència d'estrelles fugaces i al centre una roda zodiacal amb una lluna
SOCIETAT

Horòscop d'avui, diumenge 10 de desembre

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat.

L'Horòscop d'avui s'inclina cap a les persones amb independència i amb força per tirar endavant, que saben utilitzar tot el seu potencial. Seràs tu un? Descobreix-ho llegint aquesta predicció.

♈ ARIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, és crucial que dediquis el dia d'avui a pensar en la teva vida. Estàs alimentant somnis i il·lusions sense sentit i no estàs posant els peus a terra. Això està fent que visquis totalment desconnectat al que està succeint al teu voltant cada dia. Si has conegut algú i has sentit un fletxat instantani, necessites comportar-te com un adult i no obrir totes les portes sense res de precaució. És fonamental que et prenguis un temps per descobrir si realment aquesta persona és l'amor de la teva vida, no ho pots saber només per dues o tres frases que us hàgiu intercanviat. Intenta protegir-te per no viure un desengany que podria fer-te molt de mal.

Si, per contra, ara mateix estàs en una relació, podràs experimentar la felicitat absoluta al costat de la teva parella. Escolta el que t'ha de dir avui, et podria interessar moltíssim.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure, avui és un dia magnífic perquè puguis consolidar la teva posició al terreny professional. Podràs consolidar els fruits que has anat sembrant a poc a poc amb el teu esforç diari. Ara tens més que clar que també pots aspirar a tenir una millor posició i assolir nivells superiors, per la qual cosa res no podrà parar-te. Si creus que et falten alguns coneixements, no siguis gandul i intenta ja avui intentar assolir-los a base de cursets en línia o demanant-li ajuda a algú que sàpiga molt del tema.

Si decideixes sortir amb un amic avui, ves amb compte amb les vegades que treus la targeta. La teva economia no està passant pel seu millor moment i seria important que estalviessis alguna cosa ara que arriba el Nadal. Sempre podeu optar per activitats més econòmiques fins que us sentiu més estabilitzat. Si vols que la teva butxaca es recuperi, t'has d'estrènyer el cinturó.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, potser avui hi ha alguna cosa que no esperis en el teu dia a dia. No permetis que això sigui motiu de desànim, encara que aquesta cosa que t'hagi vingut sigui, aparentment, dolenta per a tu. Recorda que ja has pogut enfrontar coses així, o pitjors, en el passat i que n'has pogut sortir triomfant. La vida sol tenir una manera una mica cruel de desafiar-nos per ajudar-nos a créixer ia ser millors en tots els àmbits. No deixis que un obstacle al camí et porti a prendre decisions precipitades que no vols prendre.

És possible que avui rebis una proposta per a una nova feina. La idea segurament t'atrau moltíssim, però també és normal que et generi dubtes ara que t'havies acomodat a aquest lloc nou. Abans de tancar la porta a alguna d'aquestes dues feines que tens sobre la taula, reflexiona molt bé els pros i els contres.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CÀNCER

21 de juny - 22 de juliol

Càncer, sent molt orgullós de les coses que fas i dels objectius que gradualment vas aconseguint. En mirar enrere, pots comprovar que tot ha anat tal com esperaves i ha funcionat bé. Però, prepara't, perquè el millor encara està per arribar. Avui podria ser un bon dia per intentar recuperar aquests diners que vas prestar fa molt de temps i dels quals no has tornat a tenir notícies. Potser et doni una mica de tall demanar-li a aquesta persona directament, per la qual cosa podries intentar enviar-li un missatge a aquesta persona amb una mica dhumor. No s'hauria d'ofendre i si ho fa, que se't tregui la vergonya a l'instant i reclama allò teu d'una manera més seriosa.

Pel que fa a l'amor, és probable que la teva parella et proposi avui una sortida o un sopar romàntic. Potser teniu alguna cosa per celebrar i té una sorpresa guardada per a tu.

CÀNCER A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LEO

23 de juliol - 22 d'agost

Leo, segueix mantenint aquest esperit de lluita diari, ja que estàs a punt de tocar l'èxit i aquesta és la teva virtut més gran. Potser avui hauràs de viure un esdeveniment que et desmoralitzi una mica, però és important que encara no et vinguis a baix. Si es tracta d'una persona a qui t'has d'enfrontar, no ho permetis. Expressa-li clarament el que penses, posa-li al seu lloc, però intenta no faltar el respecte a ningú. No et preocupis, perquè això no farà que la vostra amistat es perdi, sinó que només tingueu uns dies una mica rars.

D'altra banda, és el moment perfecte per posar en marxa aquesta idea en què fa tant de temps que treballes. Si no pots dur-la a terme amb aquesta persona amb qui ho faries a priori, busca'n una altra.

LLEGEIXO A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge, estàs profundament angoixat per moltes coses sense importància i això t'està amargant l'existència. Estàs tan estressat perquè tens massa càrregues diàriament a la teva vida. Potser estaves tan ocupat que ni tan sols t'has adonat, però has carregat amb massa responsabilitats i algunes ni tan sols et corresponen a tu. Si avui, per fi, has començat a prendre consciència sobre això, és el moment de començar a deixar anar el llast. Estima't més, doncs serà única manera d'alliberar tot el que tens concentrat en el teu ésser.

A la feina, no intentis fer-ho tot tu sol, ja que tens un gran equip amb moltes ganes de posar de part seva. Aprèn a delegar i permet-te que altres facin les teves tasques diàries. Si s'equivoquen al principi, calma! Estan aprenent de la mateixa manera que ho vas fer tu. Descobriràs que així et comencen a valorar molt més.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, deixa de pensar d'una vegada en tot el que va passar en el passat pel que fa a l'amor. Aquesta experiència només hauria de ser utilitzada per recordar-la com una cosa que et va passar, sí, però que mai no et tornarà a passar perquè has après dels teus errors. Si la teva relació passada et va proporcionar més moments tristos o difícils que feliços, és clar que t'has enamorat de la persona equivocada i, per això, has de girar full d'una vegada. Tant se val que els últims dies fossin tan intensos i passionals? El còmput total és negatiu i això deixa clar que aquesta persona no estava feta per a tu.

El veritable amor sempre ofereix, en general, una sensació de completa calma i harmonia. I això ho compensa tot, fins a les petites disputes que es puguin tenir per ximpleries. Si no ho vas sentir, és clar. Una persona que te'n dóna una de calç i una altra de sorra no és bona pel teu benestar.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIO

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpí, la influència de la Lluna et mostrarà el camí que has de seguir avui dia. Potser avui, de cop i volta, sentis que ha desaparegut el teu interès diari per fer bé la teva feina i que les idees no comencen a fluir de la mateixa manera que abans. No et preocupis, doncs es tracta d'un moment de sequera temporal, una simple baixada d'energia que t'ha portat que no estiguis tan creatiu com acostumes a ser-hi. Això segurament té el seu origen en l'enorme angoixa que tens per totes les tasques que has de fer. Serà momentani, així que intenta prendre-t'ho amb filosofia.

A la feina, potser algú amb qui no t'emportes molt bé intenti provocar-te perquè discutiu. No li segueixis el joc, però tampoc deixis que t'involucri en situacions en què no vols participar. Que ningú rigui de tu.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, aixeca aquest ànim, ja que els dies de solitud sentimental són a punt d'acabar. Sembla que avui podries conèixer algú que entrarà a la teva vida fent molt de soroll. Potser és un nou col·lega a la feina o un veí nou del portal del davant. Si has estat esperant a algú diferent que pugui satisfer tots els teus desitjos, serà aquesta persona. Pot ser que a priori et costi reconèixer-la, ja que serà molt diferent del que estàs acostumat, però així que estableixes dues frases amb ella, sentiràs que sempre l'has estat esperant. Potser, fins i tot, es tracta d'una vella amistat que ha tornat a la teva vida i que ara podria ser una cosa molt més significativa.

Ajuda a la destinació i surt avui a gaudir amb la teva gent de l'ambient nadalenc, parant molta atenció a allò que et puguis trobar pel camí.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, és possible que avui hagis d'enfrontar-te a una situació que et generi molta ansietat a la feina. Probablement t'assignin una tasca que comporti molta responsabilitat, per la qual cosa és possible que sorgeixin temors sobre la teva capacitat i sobre si la pots fer. És clar que si t'ho han donat és perquè saben que pots dur-la a terme de sobres, per la qual cosa seria important que intentaràs cultivar una confiança més gran en tu mateix cada dia. Abans de començar, però, intenta organitzar-te pas a pas el que has de fer perquè res no t'agafi desprevingut.

Si quan acabi la teva jornada surts tremendament estressat, proposa'ls als teus amics prendre una cervesa. Aquest moment serà alliberador per a tu, ja que podràs gaudir de la seva companyia de manera tranquil·la i poder expressar-te lliurement per parlar i alliberar tensions.

CAPRICORNI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, avui tindràs l'autoestima una mica malmesa i això farà que reaccions una mica malament amb una persona que vols molt. Potser et faci un comentari una mica desfavorable, però amb la intenció d'ajudar-te en molts aspectes en què patines a la feina. Intenta prendre't-ho com una crítica constructiva i que no se't vagi la boca. Saps que si estiguessis bé mentalment no et sentiries ferit ni enfadat amb la persona que t'ho ha expressat, ja que saps que et valora molt. Depenent de la teva reacció, podries defraudar-la molt.

Sembla que aquesta baixa autoestima ve relacionada amb un desengany amorós que has hagut de viure. Vas estar involucrat amb algú que no t'ha correspost adequadament i sents que estàs perdent el temps. Potser és així, per la qual cosa seria millor que començaràs a ampliar els teus horitzons avui mateix.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PISCI

19 de febrer - 20 de març

Peixos, potser avui t'has despertat amb la sensació que moltes coses no estan gaudint bé a la teva vida diària. És hora de buscar-ne les causes, perquè estàs possiblement es trobin a la teva ment ia la part física del teu organisme. T'urgeix un canvi d'hàbits i adoptar un sistema d'alimentació més saludable, ja que veuràs com en aquell moment comences a sentir-te genial amb tu mateix. Realitza una neteja profunda per així sentir-te més lleuger i vital en general.

El següent pas seria analitzar quines decisions has anat prenent darrerament per arribar al punt en què ets ara mateix. Para atenció a la teva veu interior, doncs ella serà que et pugui donar la resposta a aquesta pregunta. La satisfacció personal serà imprescindible en aquesta nova vida més saludable en tots els sentits.

I si encara vius a casa amb els teus pares, potser tot és degut a les teves ànsies per independitzar-te.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal