Una circumferència d'estrelles fugaces i al centre una roda zodiacal amb una lluna
SOCIETAT

Horòscop d'avui, dijous 1 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què et depara el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, a la feina i l'economia, la papisa i as d'espases: hauries de mantenir-te al marge de qüestions alienes a tu. No t'entrometis en situacions innecessàries i actua de manera passiva. Agrairàs poder permetre't certs luxes, però fer malabars amb l'economia comporta el risc de l'enfonsament de la mateixa.

En l'amor i l'entorn, dos d'ors i quatre d'espases: Tingues les coses clares i concreta les emocions. No et deixis emportar tant pel cor i defineix una realitat concisa a la teva ment. T'hauràs de retirar per un temps d'una amistat que no t'està deixant evolucionar.

A la salut i la teva energia, la Lluna i L'emperadriu: procura beure molt líquid. Es possible que tinguis problema d'insomni. La teva energia creativa demana projectar-se cap a fora a través d'alguna activitat o esport.

El teu color i número de la sort: Rosa i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure, a la feina i l'economia, la justícia i sota d'ors: la signatura de contractes, acords o judicis estan a favor teu. Si estudies, obtindràs notes i reconeixements dignes. Inicia una bona etapa en allò monetari, però cuidado, no et deixis portar per l'avarícia i el malbaratament.

A l'amor i l'entorn, rei de copes i sis d'ors: et sentiràs més generós del normal, sense dir que siguis egoista, però t'obriràs més als altres. Algú t'ajudarà a completar una tasca o un favor que li vas demanar fa un temps.

En la salut i la teva energia, dos de copes i rei de bastos: bona recuperació i disposició de vitalitat per afrontar la jornada. Gran ímpetu per voler acabar les coses com més aviat millor, i així serà.

El teu color i número de la sort: Blau i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, a la feina i l'economia, reina de bastos i tres de bastos: podràs dirigir certs aspectes que abans no et permetien fer-ho i establiràs algun tipus de rutina pel teu compte. Creixent benefici, lent, a la vista. Fixació de nous horitzons que assoliràs molt aviat.

En l'amor i l'entorn, el penjat i el mag: necessites donar-te un descans i veure les coses d'una altra manera. Massa sacrifici per a la poca recompensació que obtens per l'altra banda. Comunicació amb un familiar que no en sabies fa un temps. La seva vida haurà canviat del tot.

A la salut i la teva energia, vuit de bastos i carta blanca: autoexigències sobrants que et desgastaran més del compte. Tens una ajuda espiritual que perceps al teu voltant.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, a la feina i l'economia, as de bastos i quatre de copes: una nova oportunitat recaurà sobre tu. Adapta't a aquest nou canvi que et portarà equilibri a la teva vida. Recapacites massa en què bases les teves despeses i t'has d'enfocar més en el període en què les fas.

En l'amor i l'entorn, dos d'espases i rei d'ors: sorgirà un bloqueig mental que no et deixarà avançar, el qual és un problema de desconfiança envers ell mateix. Un home d'un signe de terra et comentarà sobre una situació familiar que no t'agradarà gaire, sense arribar a una discussió.

A la salut i la teva energia, reina d'ors i el papa: especial atenció a la part dels ossos i les articulacions. Desgast energètic força evident durant el dia.

El teu color i número de la sort: Violeta i el 1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, a la feina i l'economia, reina de copes i tres d'ors: sentiràs que els altres t'escoltaran, et comprendran i et donaran suport si necessitessis alguna ajuda o favor. Sistema financer equilibrat i estable per invertir en algun projecte de la llar.

A l'amor i l'entorn, quatre d'ors i dos de bastos: no t'aferris a les persones com si fossin objectes. Respecta l'espai vital si vols veure una evolució adequada dels sentiments. No reprimeixis les opinions en quant a alguna persona del teu entorn. Aquestes benes que t'estàs creant podrien ser la teva pròpia tomba emocional.

A la salut i la teva energia, deu de bastos i vuit d'espases: tindràs ganes de menjar-te el món. Sortir al carrer i gaudir de l'aire fresc. Sentiràs com les persones del teu voltant fixaran la vista en tu i això t'incomodarà.

El teu color i número de la sort: Ocre i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge, en la feina i l'economia, vuit de copes i el diable: no t'entestis a seguir amb això que no està a la mà. Ja has fet el màxim possible i t'has de retirar de l'escena si no vols acabar demolit. Despeses extraimprevistes i d'una quantia considerable et deixaran sota mínims.

A l'amor i l'entorn, nou d'espases i cavall d'ors: supera aquesta etapa de solitud o ruptura si no vols que el teu cap esclati. No pots seguir amb aquesta vibració si no vols emmalaltir. Una figura masculina, que no coneixes, vindrà a estabilitzar la teva vida social.

A la salut i la teva energia, la mort i l'ermità: estàs en un procés de transformació interna. T'has de permetre passar per totes les fases emocionals i així adquiriràs fortalesa mental. Busca un enfocament nou a la vida. Empodera't estudiant, practicant meditació i coneixent noves persones.

El teu color i número de la sort: Marró i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, a la feina i l'economia, el judici i el món: noves notícies s'acosten, de caràcter positiu, que augmentaran les teves ganes de continuar avançant laboralment. Èxit i comoditat per poder donar-te qualsevol caprici, considerable, i gaudir de moments amb els teus.

A l'amor i l'entorn, tres d'espases i as de copes: et sents apunyalat per aquestes paraules que et van tocar en el més profund de la teva ànima. No intensifiquis les coses, i més quan són negatives per a tu. Deixa-les passar, simplement. Afegiràs un nou membre al teu cercle familiar o social més jove que tu.

A la salut i la teva energia, sota de copes i nou d'ors: pots sentir-te com en un núvol. Delecta't de la bona energia però vigila amb els excessos. Aprofita la nit per reflexionar, meditar o recrear-te en una activitat que faci sentir-te fora de les tres dimensions.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió, a la feina i l'economia, cavall de bastos i la templança: aprofundeix en aquests reptes que et van proposar i modifica'ls al teu gust en la mesura del possible. Arribaràs a bon port així. No pots demanar millors condicions monetàries perquè no dónes abast, però podries seguir beneficiant-te de millors condicions.

A l'amor i l'entorn, el boig i cinc d'ors: connexió mútua i estable amb una persona. Retrobaments còmodes i sincers que el temps et devia. Hauràs de deixar marxar algú per deixar que comenci una nova aventura. Dóna-li algun consell i recorda, no és un comiat.

En la salut i la teva energia, els enamorats i deu de copes: vigila les cames. Necessiten, potser, més moviment i elasticitat per millorar la circulació. Tingues la necessitat de transformar els teus desitjos en realitats, sense quedar-te en la bifurcació del dubte.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, a la feina i l'economia, sota d'espases i cavall d'espases: estigues alerta davant de possibles vacil·lades quan et presentis davant de noves persones. Requeriràs una certa anàlisi del comportament del teu entorn laboral o estudiantil.

A l'amor i l'entorn, la força i la torre: treballa la millor part de tu perquè aquestes persones més properes aprofitin la teva energia. Alerta davant de la tempesta que s'aproxima a la llar. Per construir més alt has de desconstruir.

A la salut i la teva energia, cinc de bastos i cavall de copes: el teu sistema immunològic decaurà per un temps. Fes repòs i intenta dormir el màxim possible, perquè ho necessitaràs. Exigeix-te més confiança en tu mateix. Cuida la teva imatge i els teus pensaments per projectar-los cap a fora.

El teu color i número de la sort: Festuc i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, a la feina i l'economia, cinc de copes i set d'espases: pots sentir-te una mica desafortunat pel que estàs vivint. Valora el suport incondicional que tens a l'esquena i tingues en compte que l'Univers et té preparada una altra oportunitat. Ves amb peus de plom on compres perquè tens risc que hi hagi problemes a l'hora del pagament o alguna pèrdua.

En l'amor i l'entorn, vuit d'ors i l'emperador: continues esforçant-te per polir els teus defectes i això t'enorgulleix. Està bé el camí que has aplanat perquè tot sigui més fàcil. Sentiràs seguretat pel que fa a una figura masculina. Estabilitat emocional.

A la salut i la teva energia, el carro i set de bastos: vitalitat prominent per gaudir d'avui. Tens una mentalitat forta i no deixaràs que opinions ni comentaris de cert calibre t'afectin.

El teu color i número de la sort: Índic i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, en la feina i l'economia, nou de copes i sota de bastos: sents que no dones l'abast o no trobes el que necessites. Et planteges moltes coses, però la decisió final et fa por. Almenys pots avançar, de moment, amb les teves circumstàncies.

A l'amor i l'entorn, deu d'espases i quatre de bastos: perquè una nova etapa floreixi, has de tancar l'anterior. Creus que això és el final però és totalment el contrari. El Sol acaba de sortir. D'altra banda, celebraràs l'assoliment d'un amic o familiar i potser tu col·labores en el futur.

A la salut i la teva energia, nou de bastos i reina de copes: aquesta activitat sobrant has de canalitzar-la a través d'esports, sobretot aquàtics. És una bona teràpia per a la respiració conscient.

El teu color i número de la sort: Gris i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, a la feina i l'economia, sis de bastos i set de copes: tindràs un èxit rotund en alguna proposta que hagis estat esperant. Avançaràs pel mateix camí però amb una perspectiva diferent.

En l'amor i l'entorn, as d'ors i sis d'espases: una gran oportunitat floreix de la confiança i la creença que aquesta persona és l'adequada. Hi haurà un desplaçament geogràfic no desitjat per anar a una reunió amb certes persones irritables.

A la salut i la teva energia, el sol i cinc d'espases: gaudiràs d'un bon estat anímic. Tot i així, t'hauries d'animar a promoure l'agilitat física i mental. Apareixerà un conflicte intern, espiritual, que et farà canviar de sistema de creences, el qual ja tenies una mica obsolet.

El teu color i número de la sort: Granat i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al teu signe zodiacal