Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dissabte 9 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, siguin solters o en parella.

Els astres et van acostar avui molt més a les teves relacions emocionals. Aquesta serà una gran oportunitat perquè reflexions sobre els teus sentiments i les connexions més profundes.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, és normal que et trobis en aquest espai de màxima reflexió. Has tancat un capítol molt important de la teva vida i és natural que experimentis certs penediments per no haver pogut seguir els dictats del teu cor. Que aquesta por no et paralitzi la teva capacitat per actuar. Pensa que pot ser que encara siguis a temps d'esmenar aquest error i que tot torni a ser abans. Aprofita aquesta oportunitat per enfrontar els teus temors.

En parella: Et trobes amb la data força curta amb la teva parella en aquest moment. La comunicació podria ser la clau, però has de tenir una cura especial amb les teves paraules, ja que podrien ferir la persona que més estimes. L'energia impulsiva del teu signe et pot portar a expressar opinions de manera directa, però és fonamental sospesar l'impacte que això pot tenir en relació. Mantingues la calma i pensa abans de parlar.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, Cupido té posada la seva mirada en tu. És el moment oportú per deixar de banda la fredor que et sol caracteritzar i obrir-te novament a l'amor. Demostra'l a aquest entremaliat àngel de l'amor que estàs llest per acceptar allò que et tingui preparat. No tinguis por, doncs, expressar les teves emocions i permetre't gaudir de les meravelles que et pot mostrar un nou romanç. La vulnerabilitat serà la clau per desbloquejar les portes del teu cor.

En parella: L'Horòscop augura un dia excel·lent si decideixes passar-ho amb la teva parella. Tots dos heu passat una setmana intensa, tots dos necessiteu un moment per desconnectar i reafirmar aquest enllaç tan preciós que teniu. Dedica aquest cap de setmana a demostrar a la teva parella com n'és d'important i significativa sempre per a tu. Normalment, deixem que la nostra rutina ens absorbeixi, però és essencial recordar la importància de nodrir l'amor.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, potser les expectatives que tens posada en aquesta persona no s'acabin de complir a la perfecció. Aquests vaivens constants estan afectant la teva salut mental i has deixat de prioritzar el teu benestar emocional. En aquestes situacions, cal posar límits saludables per protegir la teva pau mental i emocional. Si ho necessites, pren-te el temps que necessitis per prendre la decisió que et pugui beneficiar a tu.

En parella: Potser avui has de viure un desafiament amb la teva persona preferida. Ets un ésser amb una naturalesa impulsiva per naturalesa, per la qual cosa aquesta situació podria portar-te a prendre decisions precipitades de les quals després podries penedir-te molt. Assegureu-vos d'expressar tot el que has de dir-li, però sempre des del respecte i de manera clara, sense donar lloc a males interpretacions. Potser avui és complicat, però en podreu sortir.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, és cert que les teves últimes cites amb aquesta persona han estat meravelloses, però sembla haver-hi un canvi sobtat en la dinàmica de les vostres quedades. No t'ho quedis dins i ho deixis passar i ja; pregunta-li que està passant. Si no pots obtenir una resposta clara o sents que encara heu de tractar el tema que la connexió es va esvaint sense una explicació, hauràs d'acceptar-ho i girar full. Continua amb la teva vida.

En parella: Es ve una oportunitat molt bona per a la teva parella i per a tu. Busca un escenari diferent per passar l'estona avui. Aquest podria ser la clau per revitalitzar aquesta espurna que comparties quan us vau conèixer. Explora nous llocs, experiències o activitats junts i torneu a revifar l'emoció. Recordeu que és fonamental regar la planta de l'amor cada dia.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, els astres preveuen un moment emocionant per a tu. Aquesta persona tan especial per a tu, per fi, expressarà allò que sent de manera clara i concisa. Quan et digui el que sent, no et quedis callat i correspon-li de la mateixa manera. Si et permets ser vulnerable, podràs construir una relació molt més bonica en el temps. Recordeu que aquest pas marcarà l'inici d'una relació d'amor bonic. Qui sap, potser demà et trobes mirant l'apartat de sota.

En parella Les discussions són normals en una relació, però ser tan tossut no. Aquesta tossuderia podrà ser el que us està afectant, encara que tu creguis que es tracta de problemes externs a vosaltres. De tant en tant hem de reconèixer quan ens equivoquem i no és sa no saber reconèixer quan l'envoltem fins al fons. Si la teva parella i tu teniu alguna discussió encara pendent, intenta reflexionar sobre el que vas poder fer malament i disculpa't per això.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, aquesta persona especial a la teva vida, està enfrontant un problema delicat i necessita el teu suport. Si vols estar presenta per a ella i començar a ser important, ajuda-la a enfrontar la situació i demostra-li la classe de suport que ets capaç d'oferir. L'empatia i la disposició per ajudar en moments difícils construeixen la base de totes les relacions sòlides. Ofereix la teva ajuda de manera més sincera.

En parella: Es presenta un cap de setmana fantàstic per gaudir de la tranquil·litat de casa teva. Això serà especialment rellevant si has estat ocupat durant tota aquesta setmana i no has pogut passar tot el temps que volies amb la teva persona especial. Aprofiteu per passar temps íntim amb el vostre amor i gaudiu de la intimitat que us ofereix compartir el vostre niu d'amor. La rutina ha fet que a penes tingueu temps de qualitat.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, és fonamental establir límits i no només en les relacions formals. No permeteu que les actituds tòxiques d'aquesta persona amb qui us veieu ocasionalment us facin mal. És cert que no sou una parella oficial, però és essencial que us mantingueu un respecte i que no us faci malbé la salut emocional. Estableix límits clars i comunica les teves expectatives i necessitats. Que et demostri si és madur o no.

En parella: S'acosta un moment crucial per a la teva parella i per a tu. Si voleu evitar que la vostra relació es vegi afectada per una alineació astral molt negativa, hauràs d'abordar aquest petit problema que ha anat creixent amb el temps. No permeteu que l'orgull torni a interposar-se en el camí de la felicitat junts. Enfrontar la situació amb maduresa i comprensió mútua farà que tots dos pugueu superar aquest obstacle.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, si una persona especial per a tu us ha fet una promesa que no ha acabat complint, és normal que us sentiu decebut i ferit. Aprofita aquest cap de setmana per sortir amb els teus amics i tornar a sentir-te en harmonia amb ells, que t'estimen de debò. El teu cor mereix curar-se, i envoltar-te de persones que t'aprecien i donen suport, et recomanarà el teu propi valor i la meravellosa persona que ets.

En parella: Viure amb la teva parella marca un nou capítol a la teva relació. Sobretot, no t'enfonsis si resulta desafiant al principi, ja que és una cosa que sempre sol passar. És natural que, a partir d'ara, les discussions per ximpleries sense importància estiguin a l'ordre del dia, per la qual cosa és important que no t'ho prenguis molt al fet personal. L'ajust de la convivència requereix paciència i comprensió, així que intenta arribar a acords de manera calmada.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, és normal que després de gaudir d'un llarg període de solteria vulguis tornar a trobar l'amor. És cert que la recerca de l'amor, anar tenint cites i la resta, és una experiència molt emocionant, però també hauries de recordar que tot arriba en el moment que ha d'arribar. Confia que quan sigui aquest moment adequat, trobaràs algú que comparteix els teus mateixos valors i et faci sentir complet.

En parella: Et trobes preocupat de manera persistent per un rumor sobre la teva parella que està afectant la teva pau mental. Encara que hi has promès confiar més, també és cert que deixar-lo passar t'està fent viure en una constant tensió i potser caldria abordar el tema. És cert que la confiança és essencial, però també ho és la comunicació oberta. Recordeu que viure amb preocupacions constants pot desgastar la relació.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, el destí et té preparada una sorpresa per a tu avui: una trobada inesperada. És possible que avui coneguis una persona que trenqui els teus esquemes del tot. La connexió podria ser tan intensa que sembla que us coneixeu de tota la vida. Sembla que aquest és l'inici d'un esdeveniment que canviarà tota la vida. Permet que la màgia del moment flueixi i no tinguis por de l'amor.

En parella: Avui experimentaràs una sensació aclaparadora quan miris la teva parella. Aquesta connexió que sentiu és tan forta que et farà pensar que ets la persona més afortunada del món. És cert que heu hagut de passar per mals moments i per dificultats, però el vostre amor és veritable i durador i heu pogut amb cadascuna. Aquest moment d'estima i gratitud farà que us sentiu més enamorats que mai.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, és normal que et sentis afectat si no reps l'estima d'aquella persona que tant t'agrada de l'oficina, especialment tu que sempre acostumes a agradar a tothom. Recorda no confondre l'ego ferit amb l'amor, un problema força habitual en els éssers humans. Recordeu que la necessitat d'aprovació dels altres no hauria de dictar la vostra vàlua com a persona. Avalua quins són els teus sentiments.

En parella: La teva parella i tu heu començat una nova vida junts i aquesta et genera alguns dubtes. Intenta no escoltar gaire el que el teu cervell destructiu t'està dient en aquest moment, puix que pot ser que tots aquests dubtes es deguin a l'autoboicot que et fas cada dia. Aquest mecanisme se t'activa sempre que passa un canvi significatiu. Ja saps de sobres que la teva parella és la persona correcta per a tu.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, és més comú del que creus decebre's quan coneixes una persona que tenies idealitzada. La realitat sol diferir de la impressió inicial que un s'emporta i és important que siguis honest amb tu mateix si aquesta persona ja no t'interessa com abans. No et conformis únicament amb una cara bonica si descobreixes que hi ha aspectes que no t'acaben aquesta persona. La bellesa exterior no sempre reflecteix la interior.

En parella: Aquesta gelosia constant sobre les relacions passades de la teva parella poden ser molt desafiadores. Has de ficar-te al cap que el que passo entre ells, va passar molt abans que fins i tot vosaltres us coneguéssiu. Això ja no té cap mena de rellevància en el present, així que enfoca't d'una vegada en el que teniu ara abans que ho perdis del tot. La gelosia podrien acabar amb la vostra felicitat i, també, amb la relació en si.

IMPORTANT PISIS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI