Una corda sosté una carta amb un cor vermell sobre un fons negre estavellat. A mà dreta, una roda zodiacal amb les seves constel·lacions
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dimarts 26 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, siguin solters o tinguin en parella

Descobreix com pots portar la teva relació amorosa a un nivell nou amb la predicció d'aquest horòscop de l'amor per al 26 de desembre. Aquesta predicció us ajudarà a visualitzar com la vostra situació amorosa es podria desenvolupar en els pròxims dies.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, ets en el camí correcte per acabar aconseguint l'amor de la teva vida. Els astres aplaudeixen aquest canvi d'actitud positiva en la recerca de l'amor, cosa que t'ajudarà a obrir la porta per conèixer noves persones. Reflexiona i obre la porta a noves possibilitats perquè aquestes guiïn les teves accions. Veuràs que a poc a poc comences a endinsar-te més al món del flirteig.

En parella: Has estat equivocat tot aquest temps en donar per fet l'amor que sent la teva parella per tu. Sembla que no ho has cuidat prou i ara algú més està rondant la seva ment i, també, possiblement el seu cor. Posa't les piles per intentar prestar atenció a la relació, cultivar el teu amor i assegurar-te que tots dos us sentiu valorats i estimats. No t'agradaria perdre-la.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, darrerament t'estàs prenent les coses de manera especialment profunda i personal. Aquesta actitud, lamentablement, podria no resultar beneficiosa per a tu a llarg termini. Aquesta inclinació a exagerar les coses i submergir-te en un estat d'ansietat constant no contribueix en absolut al teu benestar, ni tampoc al de la gent que t'envolta. Intenta reconsiderar aquesta actitud i cerca un equilibri més saludable.

En parella: Seria convenient que avui reflexionessis sobre la possibilitat de no compartir avui el teu temps lliure amb la teva parella. Tot i que sempre passeu grats moments junts, és crucial que reconeguis que avui dia, particularment, necessites concentrar-te de manera exclusiva en aquesta nova tasca que tens entre mans. La teva parella, encara que ho faci sense voler i només perquè té ganes d'estar amb tu, et podria distreure.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, és important mantenir una estabilitat emocional sòlida. Aquest fonament emocional et permetrà construir relacions molt més significatives i duradores en el futur. En lloc d'adoptar rols que puguin no presentar la teva veritable essència, seria beneficiós buscar l'autenticitat i la sinceritat en interactuar amb els altres. Centra't a trobar algú que comparteixi els teus valors i sigui autèntic amb tu.

En parella: És completament normal que experimentis una sensació d'aclaparament en començar a aquesta nova relació, sobretot si has estat un temps llarg solter. En lloc de deixar-te portar per la pressió i no saber si el que fas està bé, procura gaudir plenament de la bella unió que has aconseguit amb la teva parella. Recorda que cap relació està obligada a tenir un patró establert i pots sentir-t'hi lliure.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, troba un equilibri entre la teva feina i la teva vida social. Estàs tan centrat en les teves responsabilitats laborals que corres el risc de perdre de la vista moltes oportunitats amoroses que et creuen. Sigues més sociable i dedica així més temps a relacionar-te, no només amb el teu grup de sempre, sinó amb noves. Expandeix el teu cercle social i intenta mitigar la sensació de solitud que puguis experimentar.

En parella: Esforça't per acostar-te més a la teva parella si vols evitar una possible ruptura. Heu tingut una recent discussió que us ha deixat una sensació força sufocant a tots dos, però comprèn que encara hi ha temps per restaurar aquesta connexió que sempre heu tingut i reviure la màgia que us unia en el passat. Pren-te el temps necessari per reconnectar emocionalment, ja que aquesta pot ser la clau per superar qualsevol desafiament.

IMPORTANT CÀNCER: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, reflexiona sobre la teva manera d'interactuar amb els teus amics. Hauries de pensar si, potser, aquests darrers dies la teva actitud pel que fa als temes amorosos ha pogut afectar negativament les teves relacions amistoses. Si la resposta és afirmativa, t'hauries de plantejar si és el moment d'abordar i resoldre aquest problema, sobretot si aquest ha afectat alguna persona molt propera a tu. Mantenir un comportament tòxic en té les conseqüències.

En parella: Posseeixes habilitats de comunicació més que excepcionals i aquestes podrien ser clau per potenciar i enfortir la teva relació actual. Intenta mostrar-te més compassiu i comprensiu amb la teva parella, ja que és probable que experimenteu així una manera molt més efectiva de resoldre els conflictes. A més, aconseguireu prevenir l'aparició d'altres problemes més importants.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, algú proper al teu cercle habitual està contemplant sincerar-se amb tu sobre els seus sentiments. Atent a aquest moment perquè podria suposar l'inici d'una nova aventura amorosa que podria ser molt beneficiosa per a tu. La responsabilitat recau en tu per reflexionar acuradament sobre els teus propis sentiments i decidir com vols abordar aquesta situació.

En parella: Obre't de manera conscient i sincera cap a la teva parella, ja que ho està desitjant. L'Univers està de part teva d'una manera excepcional en aquest moment i t'insta a expressar obertament els sentiments que puguis tenir. Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la vostra relació, aprofitant l'energia còsmica que està del teu costat. Obre el teu cor, no sortiràs malmès.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, has conegut una persona meravellosa, però et fa molta por que et faci mal. Tranquil, no has de témer a mostrar els teus sentiments de nou. Obre't amb aquesta persona nova que sembla que tant ha captivat el teu cor. Si la por d'obrir-te té a veure què saps que l'amor no és correspost, potser també et beneficiaria dir-li el que sents i esperar-ne el rebuig. Serà com estirar una tireta.

En parella: Alguna cosa ha passat amb la teva parella que no et deixa continuar amb la teva vida amb normalitat. Potser és un esdeveniment o un comentari, però el cert és que aquest pensament t'està consumint per dins i t'està impedint gaudir de la teva relació com abans. Hauries de sincerar-te amb la teva parella per evitar futurs conflictes i planteja-li a la teva parella, donar-vos una mica d'espai.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, des que estàs solter la teva actitud no està sent la més correcta. Eres un ésser dolç i bo i des que et van trencar el cor t'has tornat algú una mica egocèntric. A les teves reunions amb els teus amics, ets el centre d'atenció i costa tenir un altre tema de conversa que no sigui tu, tu i tu. Intenta escoltar més els altres i no només et queixis dels teus problemes quan us reuniu.

En parella: Compte, perquè sembla que t'estàs oblidant de persones molt importants per estar sempre pendent de la teva parella. És normal que el teu noi o noia sigui la persona amb qui més temps hi passes en general, sobretot si fa poc que heu començat a tenir una relació sentimental. El problema és que això t'està fent que oblidis certs detalls o certes reunions que no hauries de passar per alt.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, si comences el dia esforçant-te molt per tenir una actitud positiva, serà molt complicat que algú pugui arruïnar-te el dia. És trist, però moltes persones s'alimenten de les desgràcies alienes. És per això que molts dels teus amics se n'han alegrat quan una cita t'ha anat malament o quan has estat rebutjat. Per això mateix, si intentes mantenir una actitud positiva, passi el que passi, no hi haurà tità que t'estiri.

En parella: Després d'uns dies una mica més complicats, l'únic que et ve de gust és quedar amb la teva parella i passar el temps més gran del món amb ella. És lògic i normal, ja que no hi ha ningú en aquest món que et faci sentir millor i la veritat és que és just el que necessites. No et sentis culpable si avui tens festa i no et ve de gust veure ningú més que no sigui el teu noi o noia. Els altres ho comprendran.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, sempre has errat per deixar-te endur per una cara bonica sense pensar en res més. Ara, que ja ets adult, et comences a adonar que no serveix de res sortir amb algú que t'atreu molt físicament si a l'hora de la veritat no teniu res en comú. Mira més enllà de la superfície o de la caràtula d'aquest llibre i et comença a fixar a l'interior de les persones.

En parella: A escassos dies d'acabar l'any, hauries de començar a plantejar-te si potser les coses amb la teva parella estan bé del tot. Has volgut deixar apartat aquest tema perquè et produeix una mica de dolor, però la veritat és que necessites més que mai trobar-hi resposta. Que aquest sigui el teu propòsit de Cap d'Any. Si vol continuar tenint relació amb ella, intenta millorar les coses. Si no, digues-li adeu amb tacte.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, avui coneixeràs algú que podria estar una mica allunyada dels teus estàndards i ideals de l'amor. Això farà que et frenis una mica, però conèixer-la a fons et podria fer adonar que tot el que has tingut sempre al cap són ximpleries. Aquesta persona pot arribar a agradar-te de debò i teniu més coses en comú de les que creus. No siguis babau i obre't a conèixer-la del tot.

En parella: No és gens madur no saber donar fi a aquest flirteig que tens amb aquest company de feina. Encara que tu creguis que és una cosa sense importància i que mai no fallaries a la teva parella, la veritat és que si el teu noi o noia et veiés se sentiria molt decebut/da. Sigues ferm i intenta tallar qualsevol classe de relació amb aquesta tercera persona més enllà de la laboral. Podries, a més, il·lusionar algú que no pot tenir res amb tu.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, la teva brillantor avui estarà a l'altura del Sol, perquè no hi haurà persona més radiant que tu. Aprofita aquesta energia tan bonica que desprens per sortir a fer una volta i conèixer el que podria ser l'amor de la teva vida. No hi haurà millor dia per atraure aquesta persona que està connectada a tu per aquest mític fil vermell. Només cal que surtis a lluir-te perquè aparegui.

En parella: La teva parella podria intentar avui donar-te una bonica sorpresa, però pot ser que aquesta no sigui del tot del teu gust. Intenta fingir que t'encanta encara que no sigui el cas, ja que el teu noi o noia hi ha posat molt interès i s'ha esforçat molt. Saps que no és gaire detallista i que s'hagi esforçat tant n'hi ha prou perquè t'encanti el que ha fet. No facis mal amb la teva sinceritat.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI