Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dimecres 17 de gener

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui que estiguin solters o en parella

Predicció de com t'anirà en l'amor segons el teu signe avui per als 12 signes del zodíac en aquest horòscop de l'amor, trobaràs la teva mitja taronja?

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Deixa la teva negativitat de banda, Àries. És el moment ideal per declarar-te a aquesta persona si encara no ho has fet o de pensar a anar un pas més enllà si ja us esteu coneixent. Potser després de tant de temps d'espera i solteria, sigui hora d'asseure el cap i començar a plantejar-te començar a una relació. Que la vida són dos dies i cal gaudir-ne al màxim.

En parella: Controla les teves paraules, Àries. De vegades, sense adonar-nos-en, podem ferir la persona que tenim al costat amb elles. Ves amb compte, pensa bé i medita el que vols dir abans de fer-ho per no provocar malentesos entre vosaltres; les conseqüències poden acabar sent negatives per a la relació i això és l'última cosa que necessiteu ara mateix. Tot i això, si la teva parella es comunica amb tu, escolta-la i actua si cal, demostra-li que per a tu és el primer.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Estàs de sort, Taure. Avui sorgiran noves formes que et faran més fàcil el camí per arribar fins a aquesta persona. Estigues atent, mira bé a tu al voltant i llança't per qualsevol oportunitat que se't presenti en el camí; ja sigui una persona que vagis a conèixer, o una situació que vagis a viure les que facin que us acosteu més, aprofita aquesta ajuda que et brindin i fa el salt cap a l'èxit.

En parella: Una gran sorpresa per part de la teva parella s'aproxima, Taure. Sap que no estàs passant per un bon moment i vol ajudar-te de la millor manera possible a passar aquesta mala ratxa que estàs vivint. Això farà que et distreguis i vegis les coses des d'una altra perspectiva, sempre és millor veure-ho tot des de fora. T'ajuda a focalitzar la situació d'una altra manera i a poder arribar abans a la solució que necessites tant.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Tens el cap fet un embolic, Bessons. Però no tinguis por, encara hi ha temps d'aclarir aquests dubtes que tant et ‘reconcomen’ per bé o per mal i avui és el dia. Rebràs senyals d'aquella persona que faran que descobreixis la realitat dels seus sentiments, per poder prendre una decisió i aclarir la ment per fi. No t'anticipis als esdeveniments, que ens coneixem, deixa que flueixin sols.

En parella: Comunica't amb la teva parella, Bessons. Necessites que sàpiga aquest recel que t'està consumint; i si no us ho expliqueu, si no parleu les coses i no us expresseu els vostres sentiments, mai no podreu adonar-vos del que us passa. Portes dies rars amb ell o ella i se n'està adonant, però no sap quin és el motiu. Fes-ho saber perquè així pugueu solucionar les coses i bé en el vostre dia a dia.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Deixa que la vida et sorprengui, Càncer. Sé que no sols creure't les coses bones que et passen i, pel que fa a l'amor, penses que mai no arribaràs a conquerir ningú, que ningú t'estimaràs. Però això no és així, Cranc. Aquests dies la vida et demostrarà que no tens raó; apareixerà aquesta persona que aconsegueixi conquerir el teu cor a poc a poc i que et faci entendre que no tens raó.

En parella: La gelosia de vegades no són tan dolentes, Càncer. Que no t'enganyin; sobretot quan fa un temps que sents aquesta sensació a la boca de l'estómac, aquests nervis que et desvetllen al mig de la nit i fan que et sigui impossible tornar a agafar el son. Parla amb la teva parella, pregunta, posar les cartes sobre la taula i deixa-li clar que hi ha situacions i comportaments amb altres persones que t'han d'aclarir.

IMPORTANT CÀNCER: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Les emocions t'obcequen, Leo. Quan el teu cos està com una muntanya russa per dins, hi ha alguna cosa que t'impedeix veure la realitat de les persones. Pot ser que t'estiguin enviant senyals que ara mateix ets incapaç d'interpretar, o que amb la teva actitud estiguis allunyant aquesta persona de tu. No permetis que t'ennuvolin el judici, Lleó. Fes tot el que calgui per aclarir ment i ànima.

En parella: De vegades l'actitud que adquirim sobre la base d'una situació que hem viscut no és del tot la correcta, Leo. La traïció fa mal, ho sabem, però potser t'has pres les coses d'una manera exagerada i això hagi empitjorat la situació. Hi ha dies en què comptes una petita mentida per no fer mal a les persones que vols sense pensar en les conseqüències que pugui arribar a tenir. No dic que no tinguis raó, compte, sinó que les coses se solucionen amb comunicació, no ho oblidis.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Trobar parella no depèn únicament de tu, Verge. Les relacions són cosa de dos, no carreguis tot el pes sobre les teves espatlles. Fer-ho acaba esgotant i no estaràs al 100% per al qual pugui passar. Moltes vegades és millor anar-hi a poc a poc, coneixent la persona i gaudint del moment. És la millor opció perquè la cosa qualli, no ho vulguis tot de cop, no siguis impacient.

En parella: Quan tenim un problema amb la nostra parella l'última cosa que hem de fer és sobre pensar les situacions futures. I en això tu ets expert, Verge. Has de deixar de fer-ho, no és bo ni per a tu ni per a ell o ella, et crea malestars i menjars de cap innecessaris imaginant situacions que només són reals al teu cap. Deixa que les coses passin en el moment oportú i no prejutges per endavant, et vindrà bé, Verge.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ LLIBRA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: No permetis que els del teu voltant et fiquin falses opinions sobre la persona que t'agrada al teu cap, Balança. No et deixis influenciar, segueix el teu cor, però, mantenint sempre el seny. Fia't del teu instint, és el que t'ha portat sempre pel bon camí i t'ha fet arribar fins on ets avui dia.

En parella: No aconsegueixes posar-te d'acord amb la teva parella, Balança. Porteu dies amb la mateixa discussió i cap doneu el braç a tòrcer. Per a cadascú tots dos teniu la raó. Cal aprendre a saber parar a temps abans que la situació se'n vagi de les mans i us digueu coses que realment no sentiu per no saber gestionar-ho; es poden dir les coses de moltes maneres, no cal enfadar-se. Amb educació i respecte no perdràs la raó i a més deixaràs clar allò que sent el teu cor.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: De vegades ens enamorem de qui menys ho esperem, Escorpí. Potser tens al costat una persona en què encara no t'hagis fixat en aquest sentit i que aconsegueixi donar-li a la teva vida un gir inesperat de 360 graus. Potser és un amic/ga, un conegut/da o fins i tot l'última persona que t'estàs imaginant qui sap. L'amor apareix on menys t'ho esperes de la manera més inesperada.

En parella: Els astres estan a favor teu, Escorpí. S'han alineat a l'univers manant-te una fonda expansiva de sort que es posarà de part teva en aquest tema amb la teva parella que tant t'inquieta. Ell o ella s'adonarà del seu error i en rectificarà. De vegades la gent triga un temps a obrir els ulls, però, mai és tard per demanar perdó i posar-hi remei si la felicitat és bona; i vosaltres us adoreu.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter : Deixa de sentir llàstima per tu, Sagitari. Per vosaltres. Ja portes molt de temps donant voltes al que va poder ser i realment no ha estat; idealitzant moments ficticis entre vosaltres i així l'únic que aconsegueixes és compadir-te de tu mateix/ai estancar-te. La vida són dos dies, Sagitari. Si aquesta persona no vol res amb tu ell o ella se'l perd, a una altra cosa papallona. El món no s'acaba perquè et rebutgen i no vol dir que no hi hagi algú esperant-te per començar una vida junts.

En parella : Tenir tanta admiració per la nostra parella ens pot jugar males passades, Sagitari. Sé que per a tu és perfecte/a, mai no s'equivoca, sempre té la raó absoluta perquè tot el que fa i diu penses que és pel teu bé. No permetis que això t'encegui el seny i sigues més objectiu amb les situacions, pensa-hi com si les estiguessis vivint amb un amic o fins i tot un familiar, això t'ajudarà a saber realment què és el que penses sobre això.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter : Creus cegament en la teva compatibilitat amb els signes, Capricorn. Per això, avui, intenta mantenir distància amb aquesta persona del teu mateix signe. Ens creiem que hi ha més compatibilitat entre nosaltres i això ens puja als núvols, però la realitat és que això depèn també de les personalitats. Poden encaixar o potser no, encara que, si tu realment sents que és la persona correcta i que està feta per a tu, lluita per això.

En parella : El dia d'avui la vida et posarà un as a la màniga, Capricorn. Aprofita'l per poder solucionar aquest tema pendent que tens amb la teva parella i passar junts aquests dies vinents. Voler-vos, mimar-vos, fer plans junts i, sobretot, gaudir de la relació tan meravellosa que teniu malgrat aquests alts i baixos momentanis. Feia ja un temps que no us sentíeu tan bé com ara, però ha arribat el vostre moment.

IMPORTANT CAPRICORNI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter : Et sorprendries si sabéssiu qui és aquesta persona que està pensant en tu en aquests moments, Aquari. No sempre tenim la sort que l'amor que sentim sigui recíproc, encara que, si no saps qui és aquesta persona, no podràs analitzar els teus sentiments envers ell o ella, i amb raó. T'enviarà senyals, et sorprendrà i per bé a més. Tens aquest amor més a prop del que t'imagines, Aquari. Obre bé els ulls.

En parella : La teva parella està tenint problemes familiars en aquest moment i has d'estar al 100%, Aquari. Demostra-li que estaràs al seu costat per a tot el que necessiti, fes que el cap desconnecti encara que sigui per un moment de tots aquests problemes que té al voltant. S'ha de prendre un respir o l'acabarà afectant més del compte; que es guardi les coses per a si mateix/a no és gens bo i podria repercutir-lo de males maneres en un futur no gaire proper. Evita que això no passi, demostra-li quant li vols i recolzes.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter : Tot i els comentaris negatius que escoltis sobre aquesta persona, no deixis que et nublin el raciocini en base als teus sentiments sobre ell o ella. Si algú vol menjar-te el cap de males maneres passa d'aquesta persona i veu el teu. Si els obstacles al camí no són bons, els que et creus a tu mateix basant-te en l'opinió dels altres seran molt pitjor. No us portaran enlloc en l'amor, sigues intel·ligent.

En parella : Portes temps donant voltes a la idea de fer un pas més enllà en la teva relació i no saps com plantejar-ho perquè tens por que ell o ella no senti el mateix. Deixa tots aquests inconvenients de banda i actua, Peixos. Pot ser que la teva parella estigui pensant el mateix i tampoc sigui capaç de dir-t'ho, o que no li ho hagi plantejat fins que has aparegut tu a la seva vida. Sigui quin sigui el motiu que t'està obstaculitzant, deixa-ho de banda i comunica't, la vida et depara moltes sorpreses i potser vagi sent hora de fer aquest pas més.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI