Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre

Horòscop de l'amor d'avui, dijous 16 de novembre

L'Horòscop de l'amor ofereix als seus lectors la possibilitat de decidir la vida amorosa. No t'ho perdis.

Dona-li una ullada al teu horòscop de l'amor si vols saber com evolucionarà la teva vida amorosa. Els astres et mostraran la seva resposta aquest 16 de novembre, així que continua llegint.

❤️ ♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, no t'hauries de basar en els judicis dels altres en els assumptes que només us concerneixen a tu i al teu cor. Si vols arribar a tenir una relació especial amb algú important, és crucial que segueixis els teus instints i escoltis la teva veu interior. Si fa temps que penses a donar una oportunitat a algú que t'interessa molt, assegura't que aquesta sigui una decisió que prové dels teus sentiments, no de la pressió exercida per terceres persones.

En parella: No hauries de prestar tanta atenció als comentaris negatius que reps sobre la teva parella. Saps de sobres que són xerrameques i que la persona que està al teu costat és la persona correcta per a tu. Moltes vegades, els que creiem que són els nostres éssers estimats són els primers a deixar-se emportar per la gelosia o l'enveja. Confia en els teus sentiments i no et deixis portar per aquelles persones que l'única cosa que desitgen és interferir en la teva relació.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril - 20 de maig

Solter: Taure, sembla que has arribat a un punt de la teva vida de màxim gaudi i de bones vibracions a la teva vida de solter. Si l'estàs gaudint tant, aprofita aquesta etapa per viure al màxim la teva llibertat i independència. Surt més i socialitza, coneixent així gent nova i ampliant el teu cercle social. Aquesta és una bona oportunitat perquè exploris quins són els teus interessos, els teus objectius i passions, abans de voler entrar en una nova relació.

Per parella: Permet que la teva relació continuï evolucionant. T'estàs deixant portar per unes pors i inseguretats que no tenen fonament i això pot frenar el progrés tan bonic que estàveu tenint. És un problema únicament teu, per la qual cosa el més just és que siguis tu qui s'enfronti a aquests problemes en comptes d'involucrar la teva parella. Com a molt, comunica-li les teves pors i promet-li que intentaràs canviar pel bé de la relació.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, avui podries fer un balanç sobre el teu comportament amb les persones amb les quals estàs sortint. Creus que ets just i equitatiu amb elles? Sembla que no. L'honestedat i la justícia són qualitats importants en qualsevol mena de relació, no cal que siguin formals perquè aquests paràmetres es donin. Reflexiona sobre el teu comportament i podràs evolucionar com a persona.

En parella: És convenient que en aquest moment de la teva vida prioritzis la teva relació amorosa. La teva parella no està sentint que ocupa un lloc central a la teva vida i no sent que sigui considerable per a tu, cosa que és més que falsa. Dedica el dia d'avui a passar el teu temps lliure amb ella i esforça't a enfortir la vostra connexió, mostrant-li el teu amor i estima de manera constant. La dedicació a una relació és una part clau per mantenir-la en el temps.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, avui podria presentar-se una ocasió perfecta perquè puguis conèixer algú molt interessant. L'univers t'ha brindat la seva ajuda, així que si sents la trucada, no deixis passar l'oportunitat de presentar-te aquesta persona. Mantingues la ment oberta, puix potser no és el prototip que tenies al cap. Però en l'amor mana el cor, no pas els ulls. Sigues tu mateix i gaudeix d'aquesta trobada, ja que podria ser l'inici d'una cosa emocionant.

En parella: És de vital importància que confiïs en la teva parella i que ella faci el mateix amb tu. Per això, intenta avui mostrar-li que hi confies plenament quan surt amb els seus amics o amigues i que estàs compromès amb el vostre compromís. Evita aquests dubtes ximples o sospites que no tenen cap fonament més enllà de les teves inseguretats. En comptes d'això, treballa avui per enfortir la vostra connexió. La confiança mútua, com bé saps, és essencial.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, no hauries de perdre tan ràpidament l'esperança en l'amor. És cert que fa molt que no tens cap cita i que sembla que l'amor no arriba ara que ho desitges tant. Recordeu que també és cert que aquest sentiment és una força incontrolable i que nosaltres no decidim quan és el moment en què arribarà. Recordeu que l'univers us brindarà l'esperança de conèixer aquesta persona especial quan sigui millor per a tu.

En parella: És cert que la teva relació està passant per un moment complicat i que això et preocupa moltíssim. Intenta prendre't això com una lliçó, ja que totes les relacions travessen desafiaments i això no vol dir que estiguin acabades. L'important és que, junts, us esforceu per sortir d'aquesta muntanya russa tan tòxica on a poc a poc us esteu ficant. Amb paciència i esforç, podreu superar qualsevol obstacle.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost - 22 de setembre

Solter: Verge, intenta avui ser més flexible i obert a les teves relacions socials. Has d'acceptar els altres tal com són per poder construir connexions més sòlides en el temps, i no simples trobades esporàdiques. No jutgis les persones a la primera de canvi i si, alguna no t'acaba d'agradar, intenta donar-los sempre una segona oportunitat. Això us ajudarà a conèixer persones interessants que acabaran sent compatibles amb tu.

En parella: Avui seràs un dia crucial pel que fa a la teva relació. Teniu un assumpte pendent que heu de resoldre abans que es faci tard i una bona comunicació serà essencial perquè el pugueu resoldre. Aprofita aquest moment en què la teva parella estarà més receptiva per parlar sincerament dels menjars de cap que no et deixen viure. Expressar els teus sentiments i escoltar els seus enfortirà el vostre enllaç.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, et trobes profundament desesperat per trobar parella. És important que et relaxis i recordis que l'amor no sempre arriba segons els nostres desitjos. Estàs tan obsessionat amb la idea que l'univers cerca protegir-te. Ara mateix qualsevol persona que sentís interès per tu podria fer amb tu el que volgués. Quan aprenguis a estar sol i et coneguis prou, veuràs com apareix la persona adequada.

En parella: El consell d'avui és que siguis sempre fidel als teus principis i als teus valors com a persona, tant dins com fora de la teva relació. No t'hauries de sentir pressionat a fer coses que no t'agraden només perquè la teva parella t'obliga a fer-les. L'autenticitat és clau en la personalitat de cada individu i si el teu noi/a no t'aprecia i valora per com ets, t'hauries d'anar a buscar l'amor a una altra banda. Deixa-li les coses ben clares avui.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre - 21 de novembre

Solter: Escorpió, la lluna avui tindrà un impacte important en la teva vida amorosa. Potser avui les ànimes destinades a estar juntes sentin un impuls especial en aquest moment. Ara mateix, que ets solter, és possible que coneguis algú amb qui puguis compartir una connexió molt significativa. Para atenció a les sincronicitats que t'envolten, ja que aquestes podrien portar-te cap a una trobada significativa.

En parella: Avui podràs gaudir d'una energia tremendament positiva al costat de la teva parella i de la teva relació. És el moment perfecte perquè tots dos pugueu estimar i ser estimats, tenint un sentiment recíproc per ambdues parts. Aprofita aquesta oportunitat i intenta enfortir encara més la relació fent un pas endavant. Dedica-li temps a planificar la manera com li proposis aquest avenç. Podria ser inoblidable pel teu noi o noia.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, el consell d'avui és que segueixis el teu propi instint en qüestions del cor. No t'has de pressionar ni sentir-te com a tal a entrar en una relació si sents que no és la persona correcta o si encara no t'hi sents preparat. Pren-te tot el temps que necessitis a conèixer aquest algú especial i assegura't que compartiu els mateixos valors i mateixos interessos futurs. Confia en la teva intuïció i continua avançant al teu ritme.

En parella: Intenta donar sempre el millor de tu si busques que la teva relació prosperi. L'energia positiva i l'esforç que posis dia a dia en què la vostra connexió creixi contribuirà a enfortir la vostra unió. Demostra sempre que puguis el teu amor i estima cap a la teva persona preferida i treballa sempre per superar qualsevol obstacle que se us presenti. D'aquesta manera el vostre amor està garantit, ja que a la vista està que esteu fets l'un per a l'altre.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, hauries de sincerar-te amb aquestes persones que t'importen. Parlar amb els teus éssers més estimats sobre la preocupació que tens sobre la teva situació sentimental podria alleujar aquesta pressió al pit. Comparteix els teus pensaments i sentiments amb els teus i podràs rebre el suport i els consells que necessites. No tingueu por d'obrir-vos amb aquells que es preocupen per tu, ja que aquesta comunicació podria ser sanadora.

En parella: No has de permetre que els factors externs a la vostra relació us perjudiquin diàriament. Vosaltres sou una parella forta i sòlida, que ha passat per moltes coses junts, i no haurien d'afectar-vos les coses que succeeixen fora de casa vostra. Si algun dels dos té problemes amb els seus familiars o amics, intenteu sostenir-vos mútuament, però sense interferir massa. Encara que ho compartiu tot, hi ha coses que és millor mantenir separades.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, no hi ha res més important que ser un mateix. Recorda aquest consell quan intentis conquerir aquesta persona que tant t'agrada. L'autenticitat és la clau que ens diferencia a tots nosaltres, per la qual cosa és crucial que la mantinguis sempre. Si a aquest algú no li agrada la teva manera de ser, en comptes de posar-te a interpretar un paper per impressionar-la, accepta que el vostre no pot ser i allarga't. Apareixerà la persona correcta que estimarà totes les teves virtuts i defectes.

En parella: La teva relació amorosa es troba en aquest moment al punt més àlgid. La química existent entre la teva parella i tu és tan potent que no podeu aguantar les ganes de devorar-vos. Esteu sempre més que llestos per deslligar la passió que tots dos sentiu al vostre interior. Aprofita aquest moment per gaudir plenament d'aquesta connexió i permeteu que les vostres emocions flueixin mentre compartiu moments apassionats.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, la predicció d'avui us anima a ampliar el vostre cercle social sortint més de la vostra zona de confort. Tants anys vivint entre amors i encara no has après que l'amor pot sorgir dels llocs més inesperats i si més no esperes trobar-lo. Intenta avui apuntar-te a alguna activitat social, assistir a algun esdeveniment o conèixer noves persones de manera digital. La vida és plena de sorpreses encantadores.

En parella: Avui, intenta no anar amb els peus tant de plom i deixa't portar pels sentiments que tens per la teva parella. No dubtis a expressar-li tot l'amor que tens cap a ella, encara que de vegades dubtis de si és bona idea pel poc temps que porteu junts. La connexió física entre vosaltres és molt bona, però no tot s'hi pot limitar. Expressar els teus sentiments, així com tenir gestos d'afecte, també serà important.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI