Muntatge amb el bombo del Sorteig de la Loteria de Nadal de fons, un dècim de loteria i un cercle amb la cara del tiktoker David Hernando
SOCIETAT

Un home endevina el número que sortirà a la Loteria de Nadal per un somni

Desvela que el número premiat seria el 73.920

Endevinar el número d'El Gordo del pròxim sorteig de la Loteria de Nadal seria el somni de tot jugador. Però el que sí que ho ha pogut visualitzar a través d'un somni ha estat David Hernando. A través del seu compte a TikTok ha narrat la seva experiència, i comença dient que es tracta d'"un dels vídeos més esperats de l'any".

El també autor del llibre El poder de la visualización en los números assenyala que "porto temps buscant aquest número en algun lloc de la nostra ment. Ha sortit i vull compartir-ho amb vosaltres", afegeix als seus seguidors en aquesta xarxa social.

Un viatge molt peculiar per descobrir el número de la Loteria de Nadal

Diu que va sortir del seu cos "al pla astral. Estava fosc i sentia la presència de 3 o 4 persones. Hi havia dues noies i vaig començar a percebre aquesta energia".

Després d'una estona "vaig començar a tocar i em vaig adonar que hi havia bosses grans amb roba, amb caixes grans". Això el va fer sentir que es trobava "als magatzems d'un gran centre comercial". Explica que “hi havia unes escales grans, amb una gran porta on hi havia un lloc on venen electrodomèstics”, molt gran i il·luminat.

Va comprovar com aquest centre comercial "estava enterrat sota terra". Al seu voltant va començar a notar “ombres fosques que no m'agradaven res”. Tot seguit ja “podia veure el carrer, que era on volia anar”.

Va sentir com "les ombres em seguien i no volien que sortís fora. Vaig anar a l'entrada principal i estava tapiada", però va aconseguir "travessar-la i aquests esperits foscos es van quedar a dins".

Un cop finalitzada aquesta experiència "vaig anar a un altre lloc intermedi en el pla astral". Explica que en aquests espais "succeeixen coses, es treu informació i després es verifica en el pla físic".

En aquesta ocasió, el nou escenari el va portar fins a un "carreró, acompanyat de dues bones amigues". Ell es va dirigir a una casa molt gran que hi havia a la dreta. Hi havia en "David, un amic meu".

Després de demanar-li un dècim, el seu amic li va fer entrega d'"un paper vell", on tenia apuntat "el número a mà". Era un "paper tacat, on amb prou feines es podien veure els números". S'hi podien apreciar uns quadrats, on "em va cridar l'atenció que dins d'ells hi havia un 90 i un 80 molt gran".

Assegura que podrien tractar-se de terminacions, però tampoc hi havia "cap número a mà". De sobte, "tot se'n va anar de cop a la foscor. En uns instants vaig tornar a mirar i vaig veure que el meu amic havia escrit uns números, clars i concisos".

El número afortunat seria el 73.920

Es tractava del 73.920. A partir d'aquí, havia d'enfrontar-se a la difícil missió de “passar aquesta informació al pla físic”. Va intentar escriure'ls en un quadern que tenia al costat del llit, però el boli no li escrivia. I és que encara es trobava a "el pla astral".

David explica que "em vaig haver de moure lentament i agafar el mòbil. El número era al meu cap" i ho va apuntar al telèfon. Un cop finalitzada l'experiència li dona un ull al rellotge, i detecta que s'hi "marcava un número mirall, el 222".

Assegura que veure'l "habitualment vol dir que un àngel vol captar la teva atenció per comunicar-te una cosa important". Afegeix que "aquesta és l'experiència que he tingut. No sé què passarà", conclou la predicció.