Logo d'H&M d'una botiga de Rússia
SOCIETAT

H&M em crea una nova necessitat amb la seva darrera novetat: ideal per sortir de nit

La firma H&M posa a la venda el top en punt de canalé en tres tons: platejat, bronze i gris/platejat

Si pensem en teixits i peces de roba que estan en tendència, no hi ha dubte que entre ells sempre estarà el punt. Quan baixen les temperatures i el fred es comença a notar, aquest teixit el trobem fins hi tot a la sopa. Però, què passaria si ho barregem amb el canalé?

Dues tendències en una que s'han barrejat per crear el nou tèxtil de H&M. La firma ha posat a la venda una de les peces més brillants que trobarem aquesta temporada. De màniga curta amb fils metal·litzats brillants a la trama, que aporten aquest toc original.

H&M està arrasant amb aquesta novetat de coll rodó. Idoni per als teus looks nocturns i a més per crear diferents outfits d'oficina. T'explico tot el que necessites saber sobre aquest tèxtil de H&M.

H&M té el conjunt més desitjat

Els conjunts dues peces han esdevingut el meu outfit favorit. Dues peces que es poden lluir de manera conjunta o per contra, separada. A H&M he vist un conjunt de top i faldilla que m'han conquerit.

primer pla del top de punt canal sorra
El top que m'ha conquerit de H&M | e-noticies.cat

Encara que us vull mostrar la peça superior perquè és la protagonista, sens dubte. Un recurs infal·lible, que combina la tendència del canalé amb la dels tons metal·litzats. Aquesta opció no pot faltar al teu armari aquests mesos.

H&M posa a la venda el top en punt en tres colors diferents

Aquesta setmana he fitxat a H&M un disseny que em sembla ideal. Una peça digna d'armari, que ens salvarà en més d'una ocasió aquesta temporada. Encara que sigui hivern, els looks nocturns segueixen estant aquí, per això hem de tenir les peces adequades.

A H&M he trobat un model entallat en punt de canalé, apte per a qualsevol ocasió. Des de sortir una nit de festa, fins a lluir-lo entre el diari per anar a l'oficina. Només caldrà conjuntar-ho amb una faldilla arreglada o uns texans per aconseguir el toc que vulguem.

El model és de màniga curta amb coll rodó i baix recte. Encara que el que més crida l'atenció són els fils metal·litzats brillants que tenen a la trama. Aquesta peça queda cenyida per realçar la silueta al màxim.

primer pla del top de punt canal sorra
Peça cenyida que realça la figura | e-noticies.cat

Trobareu aquesta novetat en tres colors diferents. D'una banda hi ha el to platejat que és el que m'he tastat jo i de l'altra, el bronze. A més també hi ha el gris barrejat amb el platejat.

Disponible de manera online a la web de H&M

Si t'he convençut per aconseguir aquesta novetat d'H&M, has de saber que està a la venda tant a la pàgina web com a qualsevol de les botigues físiques.

D'aquesta manera, et podràs fer amb el producte en qualsevol d'aquestes formes. Disponible com bé he esmentat, en to platejat, gris/plata i bronze.

pla general del top de punt canal sorra
Disponible en color bronze | e-noticies.cat

Això sí, les talles varien des de la XS fins a la XXL, però depenent del model quedaran unes o altres. Afanya't si vols afegir aquest top a la teva col·lecció perquè les unitats es van esgotant. El preu de l'article és de 29,99 €.

plànol general del top de punt canale
Disponible a la web ia les botigues | e-noticies.cat

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.