Imatge de fons d'una botiga H&M i dues imatges més de la bossa jacquard en dos tons de la mateixa marca
SOCIETAT

H&M m'ha conquistat: la bossa que donarà un toc elegant als meus looks de diari

H&M posa a la venda la bossa shopper en teixit de jacquard disponible en dos models diferents: beix i beix clar

Aquesta temporada, les bosses grans han tornat a ser tendència. Són còmodes, elegants, versàtils i serveixen per guardar un munt d'objectes personals. Firmes com H&M inclouen al seu catàleg molts accessoris, de totes les formes i per a tots els estils.

Els maxi bags han esdevingut una opció per a moltes, i també per a les grans firmes. Una moda que ha arribat i que sembla que continuarà amb nosaltres durant molts anys més. H&M ha aconseguit trobar l'accessori perfecte per incloure als nostres looks diaris, a més de nocturns.

Dona prioritat a la funcionalitat amb H&M

Ha arribat una època de l'any en què la funcionalitat és una exigència. Necessitem que les nostres peces de roba i complements compleixin la seva funció, a més de donar-nos l'estil que necessitem. Cosa que és complicada de trobar, però no impossible.

No hem de perdre l'estil, ja que on abans amb prou feines cabia el mòbil, ara queda molt espai per a tots els nostres capricis. Hi ha milers de dissenys existents, encara que avui vull ensenyar-vos un de concret que pertany a la firma H&M. De mida perfecta, molt sofisticat i apte per a qualsevol ocasió que se't presenti.

Primer pla de la bossa shopper de H&M
La bossa shopper de H&M és súper àmplia | e-noticies.cat

H&M té el complement necessari per anar a l'oficina

Moltes vegades quan treballem, necessitem portar amb nosaltres determinades coses. Objectes personals com ara un mòbil, una cartera o unes claus. Encara que també cal portar una ampolla d'aigua per quan ens entri set durant el dia.

Això només és possible si tenim un accessori d'unes bones mesures. Per això H&M ha posat a la venda un model que he considerat perfecte per portar a l'oficina. Es tracta del shopper en teixit de jacquard, una opció que combina pràcticament amb qualsevol peça i qualsevol estilisme.

De doble nansa, aquest model shopper compta amb un compartiment interior amb cremallera. Així, els objectes personals estaran més segurs. Les seves mides són les següents: Ample 13,5 cm, alçada 28,5 cm i llarg 39 cm.

Imatge de la bossa estil jacquard en una botiga H&M, penjada
La bossa shopper de H&M té la mida perfecta | e-noticies.cat

H&M té dues opcions a la venda. D'una banda, hi ha el model d'estampat beix clar barrejat amb un blanc. De l'altra, la mateixa bossa en to beix fosc amb un negre molt elegant.

Plànol general de la bossa shopper de H&M en beix i negre
Disponible en un altre model diferent | H&M

Disponible a la pàgina web de H&M

Si estàs pensant a afegir una nova bossa a la teva col·lecció o simplement vols renovar el teu vell accessori, atenta. La bossa shopper en teixit de jacquard que ha sumat H&M al seu catàleg aquesta a la venda a la seva web. A més de trobar-lo a qualsevol de les botigues físiques, l'opció en línia també està disponible.

Un producte de talla única disponible en dues tonalitats diferents per adaptar-se a tots els gustos. El valor del producte de H&M és de 29,99 €, una quantitat una mica elevada per a alguns, però que serà tota una inversió. Funcional, sofisticat, modern i molt cridaner.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.