Muntatge amb el logo de Lidl i un cercle amb l'hamburguesa Deluxe amb formatge cabrals
SOCIETAT

He trobat a Lidl les sabroses hamburgueses amb formatge que compren els dietistes

El seu alt contingut en carn de boví les fa realment saludables

Buscar qualitat de vegades pot significar trobar coses molt interessants i és el que m'ha passat a Lidl. Concretament, xafardejant a la seva secció 'Deluxe', he trobat unes hamburgueses ecològiques amb més d'un 90% de carn. Un autèntic festival per als que, com jo, ens agrada la carn, però també ens volem cuidar.

Aquestes hamburgueses de Lidl son ideal per als amants de la carn

Jo les vaig trobar en un intent de millorar la meva alimentació i, com que m'encanta el formatge, no m'he pogut resistir a comprar-les. Tot i que no són una novetat, en el meu cas sí que ho han estat. A més, si busques menjar molt més sa, sense renunciar al menjar saborós, no dubtis a comprar-les.

Si us agrada el formatge, podreu escollir entre manxec i cabrales, dues opcions molt potents. Totes dues són molt diferents i per poder decidir-te les hauràs de provar. Jo ja ho he fet i, encara que us dono l'aprovat, com en tot, sempre hi ha llums i ombres.

Envasos hamburguesa Deluxe de Lidl amb formatge cabrals i formatge manxec
Podràs escollir entre l'hamburguesa amb formatge cabrals i amb formatge manxec | e-noticies.cat

Farcides de formatge, encara que no ho vegis

El primer que et cridarà l'atenció quan obris l'envàs de les hamburgueses és l'olor de formatge. Sobretot, perquè si les mires no notaràs on el porta amagat. És més, vaig intentar aixafar-les per veure si trobava el truc d'on estava ficat.

No hi ha cap dubte que porten formatge quan les tastes. Això sí, he de dir que té molt més gust la de formatge cabrales que la de manxec. També és veritat que el primer sempre és molt més intens, però en aquest cas esperava força més.

Tot i això, si alguna cosa tenen en comú totes dues és que tenen prou sabor per no haver d'afegir-hi res més. Es nota que són hamburgueses de qualitat, també el preu de 2,79 euros ho demostra. Però sí que és cert que qualsevol cosa que hi afegeixis és complicat que sumi.

Hamburguesa Deluxe de Lidl cuinada i tallada per la meitat
A primera vista, el formatge no s'aprecia, però això canvia així que proves l'hamburguesa | e-noticies.cat

Pequen de ser una mica greixoses

Per cuinar-les he optat per fer-les a la planxa sense posar res d'oli. M'ha sorprès negativament que l'hamburguesa de formatge manxec creés tant greix. Semblava que sí que havia posat oli prèviament, cosa que va fer que el resultat no m'agradés tant.

L'opció de cabrales és menys greixosa, però igualment deixa anar aquest líquid quan la cuines. Tot i això, es fan ràpidament i no cal que hagis de tenir molt de temps al foc. De tota manera, amb un paper es treu l'excés de greix tant en un cas com a l'altre.

Això és el que jo vaig fer com a mínim, ja que per notar sense problemes el seu sabor vaig optar per menjar-les en plat. És la millor manera de poder gaudir-ne en tota la seva esplendor. Són perfectes per quan vols un sopar diferent amb la seguretat que és saludable.