Muntatge de diversos bitllets i monedes de pessetes i un home sorprès
SOCIETAT

Si guardes bitllets de pessetes a casa, podries estar d'enhorabona si els vens

Un bitllet del segle XIX, dels més buscats pels col·leccionistes, pot arribar a valdre 1.500 euros

Els aficionats a la numismàtica són persones amb gust per la col·lecció de monedes i bitllets especialment antics. Poden trobar veritables relíquies. És un món ple de singularitats i que molts aprofiten per aconseguir els bitllets i monedes més preuades.

El cas és que tenir alguna d'aquestes joies de la numismàtica pot provocar que un aficionat aconsegueixi uns diners extres. Sobretot, si coneix realment quin valor té avui dia al mercat un d'aquests bitllets.

Imatge de fons de diverses monedes de pessetes i una altra d?un home amb gest sorprès i una altra d?una persona amb bitllets d?euros a les mans

Si tens per casa aquest bitllet de 100 pessetes, estàs enhorabona

Sembla mentida, però venent-ne algun, com ara el bitllet de 100 pessetes que data de l'any 1870, et podràs donar un caprici considerable.

O si vols liquidar algun deute, és aconsellable mirar si tens per casualitat algun d'aquests bitllets antics. Estem parlant d'un que data del segle XIX.

El cas és que aquest bitllet de 100 pessetes del 1870, com s'aprecia a la imatge, és un dels més buscats pels col·leccionistes i aficionats a la numismàtica. I és que en cas de tenir-lo, es pot vendre una d'aquestes unitats per una quantitat força elevada.

Bitllet de 100 pessetes de l'any 1870

Aquest bitllet de pessetes del 1870 es pot vendre per uns 1.500 euros

Per exemple, segons revela la web diarioshow.es, per aquest bitllet de pessetes et podrien donar al voltant d'uns 1.500 €. I no és una quantitat extremadament alta, ja que hi ha bitllets i monedes que encara es venen per més diners, com més valor tingui l'objecte en qüestió.

Si tens algun dubte quant a la manera de vendre'l i quant demanar, el més fàcil és acudir a una botiga especialitzada en numismàtica. Amb tot, el potencial venedor serà aconsellat de la millor manera possible.

El més recomanable que es pot fer és visitar diversos centres per comparar aquests preuats bitllets, i així vendre'ls com més aviat millor per treure't uns bons diners.

➡️ Monedes ➡️ Societat

Més notícies: