Oficina de BBVA i mà amb cartera i bitllets d'euro

Els diners que pots guanyar des d'aquest mes a BBVA: gairebé 400 € amb pocs requisits

BBVA eleva la bonificació si portes un amic

BBVA ha elevat les bonificacions per a aquells que siguin apadrinats per usuaris del banc. A partir d'aquesta setmana, els nous clients del banc tenen l'oportunitat de guanyar gairebé 400 euros sense necessitat de domiciliar-ne la nòmina. Per primer cop en tres anys, l'entitat financera ha decidit igualar les bonificacions tant per als padrins com per als apadrinats.

El 'Plan 'Invita a un amigo' de BBVA ha estat un element central en l'estratègia d'adquisició de clients del banc durant uns quants anys. Permet als clients convidar amics i familiars a unir-se al banc. I, a canvi, rebre una bonificació en efectiu per cada nou compte obert.

A partir d'aquesta setmana, els nous clients que s'uneixin a través del 'Plan Invita a un Amigo' rebran una bonificació inicial de 35 euros. Només amb obrir un compte en línia i utilitzar la targeta per primera vegada. La campanya ha començat aquesta setmana i tindrà una durada de tres mesos.

Així funciona el procés d'apadrinament

El procés d'apadrinament és senzill i accessible per a tots els clients del BBVA. Si ja ets client de BBVA, pots convertir-te en un "padrí" en convidar amics, familiars o coneguts a unir-se al banc.

El nou client ha d'obrir un compte en línia al BBVA usant un enllaç d'invitació proporcionat pel padrí. A més, heu d'usar la vostra targeta BBVA per primera vegada per activar la bonificació inicial de 35 euros.

Rètol del BBVA a l'exterior d'una de les oficines
Pots beneficiar-te d'una bonificació inicial de 35 euros seguint uns passos senzills | Europa Press

Tant el padrí com l'apadrinat rebran 35 euros cadascun en bonificacions immediatament després que es compleixin els requisits. Quan es compleixin els passos anteriors, el nou client es converteix automàticament en padrí. Això us permet convidar a altres i guanyar més bonificacions.

BBVA ha informat que amb aquesta promoció es podrà guanyar fins a 385 euros, és a dir, es podran convidar fins a 10 persones i amb això aconseguirà 35 euros per cadascun.

Una característica destacada d'aquesta promoció és que no cal domiciliar la nòmina per ser elegible per a les bonificacions. Això elimina una barrera important que sovint s'associa amb promocions bancàries similars. I fa que aquesta oportunitat sigui accessible per a un públic més ampli.

Mentre que en el passat molts bancs han ofert bonificacions a canvi de la domiciliació de nòmina, BBVA ha optat per ser més inclusiu i flexible en eliminar aquest requisit. Això fa que la promoció sigui encara més atractiva per a persones de totes les situacions financeres.

A més de la bonificació inicial de 35 euros, BBVA ofereix la possibilitat de guanyar bonificacions addicionals en referir-se a més amics i familiars. Com més clients nous convidis a unir-te a BBVA, més grans seran les teves recompenses. Aquesta és una gran manera d'augmentar els teus ingressos de manera senzilla i efectiva.

Muntatge d'una noia traient bitllets d'un caixer automàtic al costat d'una imatge de bitllets
No necessites domiciliar la teva nòmina per poder afavorir-te aquesta promoció | Ptnimages

El 'Plan Invita a un Amigo Nómina'

Per a aquells clients que tinguin més vinculació amb BBVA, el banc ofereix una variant especial d'aquesta promoció. Es tracta del 'Plan Invita a un Amigo Nómina'.

Per primera vegada, aquesta variant està habilitada per al compte en línia i no implica cap mena de comissió. Des del setembre fins al novembre, tots els clients que obrin un compte mitjançant aquest programa rebran 250 euros. Aquesta és la bonificació inicial després de domiciliar-ne la nòmina.

Els padrins també obtindran una recompensa especial en aquest pla. Guanyaran 50 euros per cada client que portin el banc mitjançant aquesta promoció, amb un límit màxim de deu convidats. Els padrins poden guanyar fins a 500 euros addicionals en referir amics i familiars a BBVA.

BBVA ha destacat que aquest pla ha tingut “molt èxit” entre els joves, ja que dos de cada tres participants tenen menys de 35 anys.