Fotomuntatge amb una imatge de fons de fruites a prestatges d'un supermercat, el logo de Bonpreu i una mà amb el símbol de l'euro al capdavant

SOCIETAT

La fruita catalana que pots trobar a Bonpreu a molt bon preu aquests dies

Del 19 al 25 de març, Bonpreu ofereix en oferta la pera Conference de km0, originària de la província de Lleida

Durant un temps limitat, els prestatges de Bonpreu estaran adornats amb una deliciosa temptació per als amants de les peres. Es tracta de la pera Conference de quilòmetre zero, procedent de la província de Lleida.

Del 19 al 25 de març aquesta joia de la fruita catalana es presenta en promoció, oferint als consumidors l'oportunitat de comprar fruita de proximitat a un bon cost.

Bonpreu ofereix peres de Lleida a bon preu

Dimarts 19 de març, Bonpreu va llançar una ganga irresistible que ràpidament s'ha convertit en l'atracció de la setmana. La pera Conference de quilòmetre zero, catalogada com l'oferta estel·lar d'aquesta setmana de març. Aquesta fruita, provinent de la província de Lleida, s'ofereix a 1,99 euros el quilo, brindant als clients l'oportunitat de gaudir-la a un cost més que irresistible.

Captura de l'oferta de Bonpreu de les peres
Bonpreu treu en oferta les peres de Lleida | Bonpreu

 

Amb un calibre de 65-75, que indica la mida de les peres, aquesta varietat es destaca per la seva dolçor i sucositat, sent una opció perfecta per a aquests primers dies de primavera. Classificada com de primera categoria, garanteix la màxima qualitat per a aquells clients que siguin més exigents. Aquesta oferta especial estarà disponible del 19 al 25 de març, però està subjecta a disponibilitat del producte o fins a exhaurir-ne les existències.

És per això que es recomana als clients aprofitar-la mentre duri, ja que el seu irresistible cost de venda podria fer que les peres s'esgotessin abans d'acabar la setmana.

Bonpreu té altres productes de proximitat rebaixats

A més de la pera Conference km0, Bonpreu també ofereix altres productes de proximitat aquesta setmana. Són el formatge DOP Urgell de Cadí i el formatge de cabra semicurat km0 procedent de Montbru, a 11,95 i 23,95 euros el quilo, respectivament. Per acompanyar aquests formatges, els clients poden adquirir el vi negre de la Montsant o els vins del Penedès, beneficiant-se d'una segona unitat al 50% del preu inicial marcat.

Una imatge publicitària de les ofertes de bonpreu d'aquesta setmana, amb formatges i vins
Bonpreu posa en oferta productes de proximitat | BonpreuEsclat

D'aquesta manera, Bonpreu ofereix als clients una manera excel·lent de complementar una experiència gastronòmica única amb productes locals. Els clients de Bonpreu han dit més d'una vegada que volen productes de la seva terra, per la qual cosa aquestes iniciatives farien que les seves vendes creixessin considerablement.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: