Flam de torró d'Aldi
SOCIETAT

No em pot agradar més: El flam de torró d'Aldi és el meu millor descobriment de Nadal

Ja no és que només estigui bo, és que a sobre és una opció realment econòmica per tenir a casa durant aquestes festes

Quan un producte m'agrada no ho puc dissimular. I això em va passar amb el flam de torró que ha tret l'Aldi a la venda de cara a aquest Nadal. Com gairebé tot el seu assortiment pensat per a aquestes festes, pertany a la marca Special.

Des que obres l'envàs, ja notes l'olor de torró que després es confirma quan ho proves. I no és que estigui exagerant, de veritat que és d'aquestes postres que recomanes al teu entorn perquè realment t'ha agradat. A més, més econòmic no pot ser.

A cada pack d'aquest flam de torró hi venen quatre unitats, cadascuna de 100 grams. I el preu de tots ells només és d'1,99 euros, tot un encert. I és que alguns dolços nadalencs pequen de ser massa cars, un error havent-hi tant assortiment disponible.

El flam d'Aldi em sorprèn: gust de torró des del principi

Com ja he dit al començament d'aquest article, només obrir l'envàs, ja notes l'olor de torró. Això ja et dona pistes que no serà un producte que pugui defraudar pel que fa al gust. I, evidentment, no ho fa quan ho proves directament.

A més, té una cosa molt positiva. Aquest tipus de postres de vegades pequen de ser massa dolces, cosa que fa que puguin cansar. Però no és el cas d'aquest flam, que té ben proporcionats els sabors i no acaba sent empallegós.

El seu sabor també és força inconfusible: torró tou. Per a aquest flam, aquest sabor tradicional és el que s'ha utilitzat com a inspiració. I la veritat és que no pot ser un encert més gran, ja que són sabors amb una gran acceptació.

Els flams solen tenir una capa de caramel que els cobreix. En aquest cas també hi és present, però tampoc acapara protagonisme. Encara que a l'envàs surti com que n'hi ha prou quantitat, aquesta és la justa per no deixar el torró en segon pla.

Flam de torró d'Aldi i un dels seus envasos
A cada pack vénen quatre envasos de flam de torró | e-noticies.cat

Aquest flam d'Aldi és apte per a celíacs

No sempre es pot fer que un producte no contingui gluten. Sigui pels ingredients o perquè hi pugui haver una mínima contaminació, de vegades és complicat. Però en aquest cas, els celíacs el poden menjar sense problemes.

A més, com es destaca a la part frontal de l'envàs, tenen cura dels seus ingredients. I és que entre ells hi ha l'ou. Aldi s'ha molestat a aclarir que aquest prové de gallines criades a terra.

D'altra banda, encara que sembli que un dolç com aquest no és del tot saludable, aquest no és tan dolent. Sí que és veritat que no és una cosa com per menjar amb una alta freqüència, però tampoc no és d'aquests productes que s'excedeixen.

Informació nutricional del flam de torró d'Aldi
Per ser un dolç, la seva informació nutricional no és del tot dolenta | e-noticies.cat

Cada porció té 181 calories, una quantitat no tan elevada comparada amb altres dolços. A més, si mirem els greixos saturats, aquests només són 3,9 grams. Potser els sucres estan una mica elevats amb 18 grams, però amb un consum controlat, sense problemes.