Imatge de fons d´una botiga Family Cash per dins i una altra imatge en primer pla d´una dona amb gest de sorpresa

SOCIETAT

El supermercat més barat d'Espanya obrirà la seva botiga més gran a Catalunya

Es tracta d'un recinte comercial que comptarà amb hipermercat i també amb altres botigues de comerç i lleure

Tarragona tindrà nou centre comercial. Ja s'han iniciat les obres per a la pròxima obertura d'un Family Parc. Estarà situat al bell mig de la Nacional 340, al seu pas per la zona del barri de Campclar, de la mateixa ciutat de Tarragona.

Family Parc és el model de centre comercial que està engegant, des de fa poc, la marca valenciana Family Cash. Un model de consum basat, segons la mateixa empresa, en els "bons preus, qualitat i diversitat de marques". Es tracta d'un dels supermercats més barats del país dels darrers anys.

L'obertura del nou Family Parc està prevista per al 2025

De moment se sap que les obres ja s'han iniciat. Ara mateix ja s'estan fent els treballs previs necessaris per iniciar la construcció.

Aquests treballs sembla que s'estendran durant un any, com a mínim. L'expectativa és que el nou Family Parc es pugui inaugurar el 2025. Això sí, no s'ha donat data exacta.

Imatge d´una zona d´obres a la Nacional 340 a Tarragona, al barri de Campclar, amb una excavadora i terreny aplanat i net d´herbes
Les obres s'han iniciat amb la neteja de la zona | Family Cash

La nova zona comercial estarà situada, concretament, al quilòmetre 1.158 de la Nacional 340. El tipus de botiga que hi haurà encara no s'ha especificat.

El que sí que se sap és que comptarà amb un hipermercat Family Cash de 3.700 metres quadrats. Serà el segon Family Cash de Catalunya, ja que ja n'hi ha un altre d'aquests hipermercats a Amposta, inaugurat el 2020. Això sí, aquest nou serà el més gran del territori català, ja que a més d'hipermercat comptarà amb més oferta comercial.

Des de l'empresa asseguren que l'Hipermercat Family Cash farà de punt d'unió entre la resta d'oferta que hi hagi al recinte. S'espera que hi hagi diverses zones comercials diferents.

Com diem, no s'ha especificat quin tipus d'establiment hi haurà. Si ens basem en el mateix model que ja té la marca a Benicarló, Castelló, podem suposar que l'oferta serà tant de roba com electrònica o productes per a la llar.

El de Benicarló va ser el primer Family Parc de la companyia. Aquest compta amb zona de restauració i també zona d'oci i benzinera, a més de botigues de marques reconegudes, així com d'altres empreses locals.

Potser una cosa així és el que es pretén fer també al nou centre comercial a Tarragona. La veritat és que caldrà esperar una mica més per saber-ne més detalls.

Un bon impuls per a la ciutat de Tarragona

El que sí que se sap és que el nou Family Parc donarà un gran impuls econòmic a la zona. Crearà llocs de treball alhora que atraurà més persones amb fins comercials i de lleure.

De fet, la mateixa regidora de Comerç i promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adán, ja ha assegurat que aquesta és una "bona notícia per a Tarragona". Segons ella, aquest nou centre comercial demostra que “és una ciutat atractiva per invertir”.

I no només això, sinó que la notícia d'aquesta nova obertura també és positiva per un altre motiu clar: "Generarà llocs de treball i contribuirà a la dinamització comercial del Ponent".