Muntatge amb botiga de Stradivarius i cercle vermell amb noia amb faldilla mini taules de Stradivarius
SOCIETAT

La faldilla de Stradivarius que és tendència i et puc assegurar que senta de luxe

Pren nota de la falda que està arrasant en vendes aquesta temporada. Combina amb tot, és elegant i eleva l'estil de qualsevol

Aquesta temporada no et pots perdre cap tendència. Les faldilles de taules venen arrasant aquesta tardor i és que, només cal fer una volta per les botigues per saber-ho. Influencers i cares conegudes s'estan sumant cada cop més a aquesta nova moda.

La peça que sembla lligada a l'uniforme de col·legi ha aconseguit modernitzar-se i sembla que ja s'està colant a l'armari de moltes. Les faldilles de taules estan arrasant al street style i nosaltres no ens quedarem enrere. Per això he anat a Stradivarius a provar-me la gran novetat.

De diferents tons, de tir mitjà i amb detall de taules. Aquesta nova moda sembla que ha arribat trepitjant molt fort. Et comento tot el que has de saber sobre l'article de Stradivarius.

La faldilla mini de taules amb cinturó de Stradivarius

Ho reconec, una vegada més he caigut a la trampa. És impossible no arriscar-se i provar una de les tendències que està més a l'ordre del dia. Aquesta setmana he anat a les botigues low cost i he provat una faldilla mini de taules.

Segurament ja hauràs vist algun model a alguna amiga o alguna influencer que t'agradi. Són per tot arreu. Per això, he volgut provar-me-la i saber si també em puc sumar a aquesta tendència.

Noia fent-se foto amb faldilla de mini taules i cinturó en color pedra de Stradivarius
Fes-te ja amb ella per menys de 23 €! | e-noticies.cat

L'opció que he triat és la faldilla mini taules de cinturó de Stradivarius de color pedra. Aquesta faldilla és de tir mitjà amb detall de taules i té un tancament lateral amb cremallera oculta a la costura. El seu cinturó al mateix teixit amb sivella metàl·lica fa que resulti més atractiva visualment.

Stradivarius l'ha posat a la venda en tres tons diferents. A més del color pedra, que és la tonalitat que més m'ha agradat, també està disponible en negre i en beix. Colors força senzills de combinar amb gairebé qualsevol altra peça.

Disponible a la pàgina web i també a les botigues físiques

La falda mini de taules amb cinturó de Stradivarius està arrasant en vendes. Tant, que a la pàgina web es pot veure com van quedant les darreres unitats de talles. Depenent del model, trobaràs una talla o una altra, encara que el preu és el mateix en totes: 22,99 €.

Aquestes varien de la XS fins a la XL, però us aviso que s'estan esgotant en algunes. Actualment, la trobaràs disponible a la pàgina web i a qualsevol de les botigues. Et recomano afanyar-te si la vols per no quedar-te sense la teva talla.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.