Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

SOCIETAT

Ikea llença la casa per la finestra i rebaixa un dels seus mobles més populars

Gaudeix de la gran rebaixa que hem trobat al catàleg d'Ikea i dona-li un aire nou a la teva habitació amb aquest moble

Si tenies pendent redissenyar la teva habitació, aquest és el moment perfecte. Sobretot, si el que buscaves era fer una ampliació d'espai i organitzar la teva roba.

I és que Ikea ha decidit fer una rebaixa molt llaminera a un article que es troba entre els favorits dels clients. Un moble dels que més resisteix al seu catàleg, però que, no obstant això, no és dels més bàsics.

Estigues atent, perquè és molt probable que portis temps enamorat d'ell. Us presentem l'article 'top vendes' que Ikea ha rebaixat a preu de competició.

Dona-li una volta al teu dormitori amb aquest moble rebaixat d'Ikea

Et parlem d'una preciosa còmoda que segur que ja tenies fitxada des de fa molt. Un preciós moble tant modern, com retro i funcional, ideal per renovar la teva habitació.

Es tracta de la còmoda HEMNES de 3 calaixos d'Ikea, coneguda per ser una de les més famoses de tot el catàleg. I la baixada de preu que ha experimentat la fa encara més atractiva.

Còmoda blanca de tres calaixos amb poms negres sobre fons de magatzem desenfocat
Còmoda de 3 calaixos HEMNES d'Ikea | Ikea, e-noticies.cat

El moble perfecte per a aquells que busquen optimitzar l'espai d'emmagatzematge a la seva habitació. Una peça d'estil clàssic amb tota la funcionalitat i la practicitat d'Ikea.

Aquesta còmoda està fabricada amb fusta massissa i combina un disseny tradicional amb un toc modern. Potser aquí es troba precisament el seu èxit: a l'atemporalitat del seu estil.

La còmoda de 3 calaixos és el moble més desitjat d'Ikea

A més de la versatilitat del seu color blanc al costat del detall dels poms negres. Està composta de 3 amplis calaixos d'emmagatzematge que funcionen amb fluïdesa i acullen una gran quantitat de roba.

Fabricada amb un material bonic i resistent. La còmoda HEMNES d'Ikea vesteix d'estil i d'harmonia qualsevol habitació on es plantegi. A més a més, de donar-li un aspecte més ordenat i recollit.

És un complement eficaç per ampliar l'espai de casa, sense necessitat de fer grans canvis. I, el que potser és més important, sense invertir molts diners.

Perquè et facis una idea, el calaix petit i superior pot emmagatzemar fins a 10 parells de pantalons o 20 samarretes. Els dos més grans ofereixen espai per a uns 15 parells de pantalons i fins a 30 samarretes.

Però el millor de tot plegat és la bona notícia. I és que aquest moble, que originalment tenia un preu de 199 euros, està rebaixat a 169 euros a Ikea.

Amb aquesta rebaixa de preu per fi podràs tenir la còmoda HEMNES d'Ikea a la teva pròpia habitació. I així acabar de fer de la teva estada més personal, el lloc més bonic de casa teva.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.