Muntatge de fotos d´una botiga Mercadona i, al costat, una dona amb rostre de sorpresa i una silueta de Catalunya
SOCIETAT

L'empresa catalana que està darrere d'un dels productes estrella de Mercadona

Mercadona arrasa a TikTok amb diversos productes d'Hacendado, la marca blanca de la cadena de supermercats de Juan Roig

És indiscutible que alguns dels productes de Mercadona arrasen gràcies a la difusió que tenen a TikTok. I això és el que ha passat recentment amb un dels productes de la cadena de supermercats de Juan Roig. Parlem de la focaccia, un aliment típic de la gastronomia italiana que Mercadona ha decidit incloure en els seus lineals.

La focaccia de Mercadona està elaborada amb formatge, romaní i farigola. I malgrat que el supermercat de Juan Roig la ven sota el segell Hacendado, la seva marca blanca, la veritat és que darrere de la seva elaboració hi ha una empresa catalana. De la mateixa manera que passa amb les pizzes, Casa Tarradellas és l'encarregada d'elaborar la famosa focaccia de Mercadona.

Mercadona triomfa a TikTok amb la seva focaccia

La focaccia és un tipus de pa italià que està amanit amb formatge, romaní i farigola. Es tracta d'un aliment molt versàtil, ja que es pot fer servir com a base d'ingredients o fins i tot com a acompanyant d'altres aliments com pernil salat, salmó, etc.

Muntatge de fotos de la focaccia de Mercadona i, al costat, una imatge de la marca Casa Tarradellas amb un Mercadona de fons

Aquest article, sens dubte, s'ha convertit en un dels productes més buscats de Mercadona. I tot gràcies a l'espectacular difusió que han fet diversos usuaris a TikTok. Un èxit que, sens dubte, esquitxa Casa Tarradellas perquè és l'empresa que s'encarrega de la seva elaboració.

La focaccia de Mercadona es ven en un paquet de dos indivisible per 1,80 euros. Cada meitat és de 150 grams, així que surt a 6 euros el quilo. Al mateix envàs s'assenyala que està elaborat per Casa Tarradellas, però es comercialitza sota el segell Hacendado.

Tot i que no és un producte nou a les prestatgeries de Mercadona, és ara quan s'ha fet viral. I tot perquè són molts els usuaris de TikTok els qui han decidit compartir la seva opinió sobre aquesta focaccia. I la veritat és que pràcticament totes les ressenyes que s'han viralitzat són positives.

Casa Tarradellas també està darrere de les famoses pizzes de Mercadona

No és l'únic producte que Casa Tarradellas comercialitza sota la marca Hacendado. Altres arxiconeguts de Mercadona com el fuet espetec i gran part de les pizzes fresques de la seva marca estan elaborades per aquesta empresa catalana.

Tot i que no són els únics. Altres productes com el pit de gall dindi, el pernil cuit o la mortadel·la també tenen el segell de Casa Tarradellas.

➡️ Societat

Més notícies: