Façana d'El Corte Inglés

SOCIETAT

L'última tendència en bosses és de Parfois i es ven a El Corte Inglés

Aquesta és la bossa que més crida l'atenció d'aquesta primavera a El Corte Inglés

Hi ha qui diu que la moda és cíclica, que el passat sempre torna i sembla que no s'equivoca pas. El passat torna, però cada cop ho fa de manera més sorprenent. Així ens ho diu aquesta bossa que està arrasant a la secció de Parfois d'El Corte Inglés.

La bossa d'El Corte Inglés que ens torna la millor època de la moda

Vestir i viure atent a la moda i fluint sota el seu màgic influx, és com tenir una màquina del temps. Tot torna i es renova, barrejant-se amb això, es mira des d'un altre punt de vista.

Així ens ha succeït amb aquesta fantàstica bossa estil shopper de Parfois que es ven a El Corte Inglés. Una bossa que vola des dels anys 60 per aterrar i barrejar-se en el nostre present.

Bossa quadrada de nanses amb estampat seixant en verd i de front a l'esquerra i en taronja i dalejat a la dreta, sobre fons d'El Corte Inglés desenfocat

L'estil de bossa més còmode, espaiosa i casual amb l'estampat més retro que hauríem imaginat aparèixer als passadissos d'El Corte Inglés. Per això està tenint tant d'èxit.

El Corte Inglés ens torna els 60 en aquesta magnífica bossa de Parfois

Gran, ferma i còmoda. La bossa ideal per anar a treballar perquè hi cap fins i tot l'ordinador, perfecte per passar el dia al carrer i, també, sortir a sopar i a fer unes copes.

El Corte Inglés en sap d'estil, és perquè ha apostat per una bossa com aquesta, que no podia venir d'una altra casa que de Parfois. La marca que combina millor l'avantguarda amb les línies més sòbries i elegants.

L'estampat retro d'aquesta bossa entra pels ulls només veure'l de lluny. El seu disseny és obert i ferm, perfecte per portar a dins necessers, llibretes, ordinador de la manera més lliure i segura.

Per a moltes persones, aquest estil és comodíssim perquè, com una bossa de vímet de platja, acull tot el que vulguis sense problemes. I, a més, és segur, ja que va tancat sota la teva aixella, gràcies a la longitud de les nanses.

Aprofita i acosta't a El Corte Inglés. Podeu triar entre els tres colors disponibles (verd, taronja i negre), en un mateix estampat. I al preu superassequible de 23,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: