Muntatge amb diverses galetes de la marca blanca Hacendado en una taula i un cercle amb el logotip a l'exterior d'una botiga de Mercadona

SOCIETAT

Els 12 tipus de galetes que ven Mercadona el 2024: ideals per a qualsevol ocasió

A Mercadona tenim una gran varietat de galetes, descobreix quines són les millors per a cada ocasió

A Mercadona venen una gran varietat de galetes. Aquestes són ideals per esmorzar als matins o per menjar com a pica-pica a qualsevol hora.

Solen ser molt aclamades pels nens a l'hora de prendre un ColaCao i Mercadona té una àmplia gamma pensada per als més petits de la casa. Tot i això, també compta amb les galetes clàssiques per a tots els gustos.

Les galetes infantils que trobaràs a Mercadona

Les galetes banyades en xocolata amb llet o xocolata negra. Són unes pastes molt divertides i hi trobem 3 varietats que pràcticament comparteixen els mateixos ingredients.

Les galetes xocolata i llet que venen amb una careta somrient, les Divertides que són animalets amb xocolata i les Chip Ahoy en format barreta que resulten ideals per prendre.

Una taula amb alguns dels paquets de galetes que venen a Mercadona
Algunes de les galetes infantils de xocolata amb llet que venen a Mercadona | Mercadona

Dins la secció de galetes infantils també trobem una gran varietat amb xocolata blanca. Hi ha les Rodetes que són tipus "filipinos" però la versió low cost, en aquest paquet hi venen 4 paquets individuals que són ideals per prendre.

També trobem les cassoletes farcides de xocolata que imiten unes de la marca Principe, però com passa amb les anteriors són molt més econòmiques. I finalment, trobem les "Caocream" que clarament s'assemblen molt a les Oreo però banyades en xocolata blanca.

I també trobem una altra secció de pastes infantils de Mercadona que no estan banyades en xocolata, però si en tenen a trossos o similar. Hi ha les Crunchy Choc, que encara que Mercadona les ven com a galetes són més tipus cereals.

Les Diverkao que estan inspirades en animals de la Selva, les anomenades Cookies que imiten les Chip Anhoy, les Maria Choco que són més clàssiques i finalment les Rebuenas que estan farcides de xocolata i són sempre un encert.

varietat de galetes de mercadona amb cullera i tassa de cafè
A Mercadona trobaràs galetes per a tots els gustos | @mercadona

Les galetes clàssiques de Mercadona

Un imprescindible a pràcticament totes les cases són les galetes María i a la cadena valenciana hi trobem tres versions: les clàssiquesdaurades i 100% integral.

Paquet de galetes Animades de Mercadona
Galetes Animades són molt similars a les Tosta Riques però més econòmiques | Mercadona

També hi ha les galetes torrades entre la que trobem les "Animadas" que són un clar clon de les Tosta Rica, les Divertidas que venen en envasos individuals per prendre, les Torrades que se solen utilitzar més per fer pastissos que per menjar com a tal i les Relieve que solen agradar a tothom.

Mercadona també té pastes per al te

Per prendre amb el te o cafè també tenim on triar. Hi ha les galetes amb canyella, les galetes tradicionals, les galetes amb mantega i les galetes belgues que recorden els gofres.

Però si volem sortir una mica del clàssic a l'hora de prendre el cafè també podem optar per les cassoletes farcides de maduixa, les galetes Lotus o directament un assortiment per tenir una gran varietat on poder triar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.