Entrada d´un supermercat Lidl
SOCIETAT

Lidl sorprèn amb la seva última alternativa per a esportistes: nutritiva i amb proteïnes

Una de les novetats de Lidl és un producte molt atractiu que, a més, té una alta aportació de proteïnes

La cadena Lidl ha tret una pizza molt especial. Avui dia sembla que sorprendre dins el mercat de la pizza és complicat. Però això no ha impedit que Lidl tregui una versió que ha deixat amb la boca oberta molts.

Igual que la pizza, els productes amb una alta aportació de proteïna també tenen molta fama avui dia. Per això mateix, Lidl ha volgut fusionar-los per posar a la venda una pizza high protein. Ja la pots veure a la secció de congelats de les botigues, encara que molts creadors de contingut ja se n'han fet ressò.

I és que les proteïnes tenen molts beneficis, sobretot per a aquelles persones que fan esport. Per això, poder trobar una opció més saludable d'un plat tan apetitós com la pizza és molt interessant. S'ha convertit en una de les novetats més cridaneres de Lidl.

Lidl llança una pizza margarida amb moltes proteïnes

La pizza high protein de Lidl es troba disponible en dues varietats. D'una banda, la podem trobar en versió salami per als que vulguin un gust més fort. Però ens centrarem en la seva versió margarida, ja que nutritivament és més interessant.

Lidl té una marca que es troba darrere de les seves pizzes, ja que aquestes acostumen a ser de Trattoria Alfredo. En aquest cas, és una pizza congelada de la mateixa marca. La podem trobar a les neveres de les botigues.

Pel que fa als ingredients de la massa, trobem principalment farina de blat, midó modificat i proteïna. D'altra banda, per sobre porta un 27% de mozzarella, un 21% de tomàquet i orenga. És una pizza senzilla, així que tampoc no es necessita gaire més.

Cada pizza té un pes de 254 grams. Per cada 100, trobem que té 14,4 grams de proteïna, per la qual cosa l'aportació és força alta. A més, aquesta novetat de Lidl tampoc no és cara tenint en compte les seves característiques, ja que costa 3,29 euros.

Pizza margarida de Lidl high protein

Per què és tan interessant aquesta pizza de Lidl?

L'aportació alta de proteïna és una de les principals característiques d'aquesta pizza de Lidl. Per això podem aprofitar tots els beneficis que trobem en aquest nutrient. Principalment, està pensat per a persones que fan esport o, si més no, es mantenen actives.

La proteïna té un paper important en el bon estat dels nostres músculs. Pot ajudar a la seva reparació, enfortiment i augment. Per això és interessant per a totes aquelles persones esportistes.

D'altra banda, a l'hora de mantenir la dieta també té un poder saciant. D'aquesta manera, no picarem de més i, a sobre, el que haurem menjat és una opció una mica més saludable.

A més, no podem oblidar que una pizza és una opció molt ràpida per tenir a casa i treure quan no sabem què preparar. Per tot això, aquesta opció que ofereixen a Lidl em sembla molt encertada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: