Imatge de fons d´una botiga de Carrefour i una altra d´una dona amb gest de celebració
SOCIETAT

Carrefour et porta la solució definitiva per combatre el fred per molt poc

Carrefour ha llançat al mercat un article perquè puguis estar molt calentet mentre dorms a la nit, i és reversible

El fred està deixant-nos tremolant tothom al país, per la qual cosa ja hem posat totes les mesures necessàries per combatre'l. Així, estem utilitzant calefaccions i xemeneies, alhora que hem optat per lluir un vestit més apropiat i abrigat per a aquestes dates. I també ara podem sentir-nos calentets quan ens fiquem al llit gràcies a Carrefour.

Sí, perquè la cadena francesa ha presentat una solució estupenda per lluitar contra les baixes temperatures a l'hora de descansar, de dormir. Exactament, ha posat a la venda un confortable i càlid farciment nòrdic.

El farciment nòrdic més calentet de Carrefour

Les darreres setmanes, les diferents marques i superfícies han anat incorporant als seus catàlegs tèxtils per protegir-nos del fred. Per exemple, Mango ha presentat un jersei amb cremallera i Lidl ha llançat les samarretes tèrmiques per a tota la família.

I davant aquests llançaments, Carrefour ha optat per abrigar-nos a la nit, mentre dormim al llit. Per això ha afegit a la seva col·lecció un farciment nòrdic reversible, que també es pot utilitzar com a edredó.

Si aconsegueix aportar calor i confort, així com ajudar-nos a tenir un somni reparador, és gràcies als materials que s'han fet servir per fabricar-lo. D'una banda, el farciment de fibra buida siliconada i reciclada, que el fa transpirable i permet circular molt bé l'aire. D'altra banda, el teixit de microfibra, que atorga suavitat, calidesa i confortabilitat.

Muntatge amb el rètol a l'exterior d'una botiga Carrefour i el farcit nòrdic reversible
Fes-te amb el farcit nòrdic de Carrefour i oblida't de passar fred | Carrefour

Sota el paraigua de la firma TEX HOME, Carrefour ha incorporat aquest nòrdic que té un gramatge de 350 g/m2. Un tèxtil que és de color blanc i que fa 220 x 220 centímetres, per la qual cosa està indicat per a llits de 135 centímetres. Encara que també hi ha la versió per a llits de 90 cm i per a llits de 150 cm.

Més dades a destacar del farciment nòrdic de Carrefour

Carrefour està aconseguint despertar curiositat amb aquest farciment, ja que, a més de tot l'exposat, posseeix un preu molt interessant. En concret, es troba a la venda per 35 €, tant a la seva botiga en línia com a les físiques.

En principi, només té una pega i és que només es pot adquirir en blanc/gris. Encara que per a altres mides de llit sí que està disponible en diversos colors diferents.

Com veus, la cadena francesa ha pensat en tu i en el teu benestar nocturn. No passar fred quan te'n vagis a dormir ho podràs aconseguir ara amb aquesta solució.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.