Mercadona i Fran Susín

SOCIETAT

Un dietista al·lucina amb l'última novetat de Mercadona: 'Això m'ho emporto'

Mercadona ha sorprès amb una de les darreres incorporacions que ja està disponible a les seves botigues

Mercadona continua sorprenent. Les seves novetats són un reclam perquè els experts analitzin si mereixen o no la pena. Una de les últimes incorporacions al seu assortiment ha passat positivament aquest garbell.

El curri és una salsa molt demandada, i Mercadona ha volgut satisfer els seus clients. Per això, ha posat a la venda aquesta salsa curri Tikka Masala picant. Ràpidament ha cridat l'atenció dels clients de la cadena.

Ser una opció atractiva no sempre fa que sigui recomanable. En aquest cas, sí que l'opinió en aquest sentit és favorable, encara que també té ombres. Pots aconseguir aquesta salsa curri a Mercadona en un format de 180 grams per 2 euros.

Mercadona llança un curri que "sorprèn"

El dietista Fran Susín ha trobat a la seva Mercadona aquesta salsa de curri. Com està destacada com a novetat és fàcil ubicar-la. Però no només s'ha quedat amb això, sinó que s'ha parat a analitzar si realment val la pena.

Per fer-ho, ha pujat un vídeo al compte de TikTok, @fransusin_, on explica el que li sembla. I la seva conclusió la té molt clara, encara que no deixa d'advertir-nos que “ens sorprendrà”. Per ell, aquest curri de Mercadona "no està gens malament".

Vídeo de TikTok del compte @fransusin_ on ensenya una de les novetats de Mercadona

Així és com comença aquest vídeo en què detalla per què ha donat aquesta opinió. Principalment ho ha fet fixant-se en els valors nutricionals d'aquesta salsa de curri. Hi trobem 151 kcal per cada 100 grams i 12,8 grams d'hidrats de carboni, dels quals 7,3 són sucres.

Els ingredients d'aquest curri "grinyolen"

Encara que Fran Susín hagi decidit emportar-se aquesta salsa de curri a casa, no és or tot el que llueix. Després de parlar dels valors nutricionals d'aquest producte ha passat a analitzar els seus ingredients. Aquí és on ha conclòs que alguns d'ells "grinyolen".

Tikka Masala curri de Mercadona

En primer lloc, planteja dubtes sobre la canyella que s'ha fet servir per a la seva fabricació. A l'hora de mirar la llista, no s'especifica si és de Ceilan o no. Per això mateix, Susín ha conclòs que l'explicació és "perquè serà dolenta", per això prefereixen no donar més informació.

D'altra banda, critica que aquest curri porta més sucre del que en principi es detalla. Es pot llegir que té un 3% de sucre, però en aquesta quantitat no s'hi ha afegit el midó. Aquest també és un sucre que, com explica el dietista “l'utilitzen per donar gruix i textura”.

Per acabar, ha volgut parlar sobre el tipus d'oli que s'ha fet servir per elaborar-lo. Aquest és oli de segó d'arròs. En aquest sentit, ha explicat que és un oli vegetal refinat “que suporta molt bé les altes temperatures”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: