Imatge de fons d'una nena amb una disfressa de Wonder Woman amb una altra imatge de diverses disfresses desenfocades amb un interrogant davant

SOCIETAT

Filtren la llista: les 10 disfresses que tothom busca per Carnaval 2024

Cada any hi ha disfresses que es repeteixen i d'altres que es posen de moda a causa de nous personatges de sèries o pel·lícules

Un any més s'acosta el Carnaval, i amb ell les presses per trobar una disfressa a l'alçada. Molts ho porten preparant mesos, altres segur que esperen a l'últim dia per aconseguir alguna vestimenta que serveixi per a aquesta popular festa.

Sigui com sigui, el que és clar és que cada any hi ha unes disfresses que triomfen més que altres. Alguns es repeteixen any rere any, però d'altres van variant segons l'any, ja que tenen més a veure amb esdeveniments dels mesos anteriors.

Aquests dies, la web d'anuncis classificats Clasf.es ha elaborat una llista amb les disfresses que més s'estan buscant per a aquest Carnaval 2024. Alguns són els típics, però d'altres tenen molt a veure amb pel·lícules o sèries que es van estrenar els mesos anteriors.

Les cinc disfresses que més busquen les dones el 2024

Aquest web ha fet la classificació separada: per homes, dones i grups. De cadascun ha destacat els cinc que més s'estan demanant aquest per a aquest Carnaval.

1. Barbie

Entre les dones el que asseguren que està triomfant més és el de Barbie. Sens dubte la pel·lícula va ser un boom a Espanya i sembla que moltes dones estan apostant fort per aquesta disfressa. Des de les botigues de disfresses ho noten i asseguren que, a més, és un dels més versàtils.

Tres imatges amb tres disfresses diferents de Barbie: una amb vestit d'estampat Vichy, una altra amb top i pantalons de campana i una altra amb body de colors esportiu
Barbie ha estat un dels personatges del 2023 i aquest any ve amb força per al Carnaval | Don disfraz, Disfraces Simon, Amazon

"Està sent una bogeria la quantitat de gent que pregunta per la disfressa de Barbie, ja que tens moltes opcions per personalitzar-ho", asseguren des d'una botiga de Barcelona.

2. Pirata

"Sempre triomfen les disfresses de pirates tant en noies com nois", assegura la propietària d'una botiga. I és que el de pirata és la segona disfressa més demanada per les dones per a aquest 2024. Altres anys ha passat igual, ja que és una de les clàssiques.

3. Harley Quinn

Molts agafen inspiració en personatges de ficció per a les seves disfresses, com és el cas de Harley Quinn. Un dels personatges que més agrada a les dones per a Carnaval, i és que el seu look extravagant permet jugar tant amb la roba com amb els cabells.

Dues disfresses de Harley Quinn i de Wonder Woman
Wonder Woman (esquerra) i Harley Quinn (dreta) són dues de les disfresses més repetides | Funidelia

4. Miércoles Adams

El 2023 la sèrie de Miércoles Adams va tenir un gran èxit i això es notarà a Carnaval. És una disfressa senzilla d'elaborar i fàcil d'identificar, és a dir, perfecte. És el quart més demanat aquest any per les dones.

5. Wonder Woman

Les heroïnes sempre són un èxit a Carnaval. I encara que potser són més comuns els herois a les disfresses de noi, les noies no es queden enrere. Un dels més populars per a aquest 2024 és el de Wonder Woman.

Les cinc disfresses que més busquen els homes el 2024

1. Jack Sparrow

Com dèiem, la disfressa de pirata sempre és un èxit que no passa de moda. Any rere any es repeteix en homes, dones, nens, carrosses, no falla. Però entre els homes n'hi ha un d'específic que arrasa aquest any, el de Jack Sparrow.

2. Superheroi

Com no podia ser d'altra forma, la majoria d'homes opta a Carnaval per una disfressa de superheroi. Fàcils de trobar i de posar, i amb moltes opcions. Entre els més populars per a aquest 2024 hi ha els clàssics de Batman, Spiderman, Thor o Superman, per exemple.

Tres imatges de disfresses de Superman, Spiderman i Batman
Els superherois sempre triomfen a Carnaval | Funidelia

3. Wally

Un altre dels més habituals, i potser més originals, és la típica disfressa de Wally. Es tracta del típic vestit de samarreta blanca amb ratlles vermelles i pantalons blaus que caracteritza el personatge dels populars llibres Buscant a Wally.

4. Freddy Krueger

Les disfresses de personatges terrorífics també solen ser presents cada carnaval. Alguns els fan molt elaborats, amb maquillatge a joc, altres amb la roba tenen de sobres. Però això sí, sempre són dels més vistosos.

5. Temàtica medieval

I potser el que més sorprèn és que al cinquè lloc de les disfresses més demandades per homes per a aquest any hi ha el d'època medieval. Una disfressa poc vista potser, però senzilla i a l'abast de molts.

Imatge d'una persona disfressada de persona de l'edat mitjana
La disfressa de l'època medieval també hi serà present | Vegaoo España

Les 10 disfresses més buscades a Espanya per a aquest Carnaval 2024

Disfresses més demandades de donaDisfresses més demandades d'home
BarbieJack Sparrow (pirata)
PirataSuperheroi (Batman, Spiderman, Superman, Thor, etc)
Harley QuinnWally
Dimecres (Família Adams)Freddy Krueger
Wonder WomanTemàtica medieval

Les cinc disfresses més buscades per a grups el 2024

Una altra de les categories que analitza la web és la disfresses per a grups. És molt habitual que a Carnaval grups d'amics o famílies decideixin disfressar-se igual, i hi ha moltes disfresses ideals per fer-ho.

El que més s'està buscant aquest any són disfresses com les de La Casa de Papel o El Juego del Calamar. Dues sèries que s'han popularitzat molt a Netflix i que compten amb una indumentària ideal dels seus personatges per poder recrear a Carnaval.

També aquest any se li ha sumat la disfressa de família Adams. La sèrie Miércoles ha causat furor i farà que aquest any vegem molts grups vestits completament de negre pels carrers.

Un altre dels èxits del Carnaval aquest 2024, i que es repeteix cada any, és el de disfressar-se en conjunt de l'univers Mario Bros. Disfresses de Mario, Luigi, Peach, Bowser, etc.

I, finalment, un dels més populars també és el d'emoji, senzill, però divertit i que permet anar en combinació a un gran grup de persones.

Les 5 disfresses més demandades per a grups aquest Carnaval 2024

PosicióDisfressa
1La casa de paper
2El joc del calamar
3Família Adams
4Mario Bros & Luigi (univers Mario)
5Emojis