Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

SOCIETAT

El desconegut Outlet de Lidl del qual mai t'han parlat i és ple de gangues

Tot el que el basar de Lidl descarta cada setmana va a parar a un Outlet on els preus són encara més barats

Imagina tenir un lloc on poder trobar el mateix que al supermercat alemany, però rebaixat. Si no n'hi havia prou amb tenir les nostres estimades botigues de Lidl, ara tenim la seva versió en encara més barata.

Els punts de venda de Factory Discount de Lidl són un somni on acudir de tant en tant i on trobar la millor qualitat i preu. La varietat de productes en aquest Outlet és amplíssima, per avorrir-se, i els preus, sorprenents.

Les xarxes ens desvelen el secret més amagat de Lidl

Un vídeo ha començat a rular per Internet i s'ha viralitzat fins que ha arribat a nosaltres. Sabies que els supermercats Lidl tenien el seu propi Outlet o també t'has endut una sorpresa?

Es diu Factori Discount, n'hi ha tres, són a Madrid i ofereixen tot allò que no caduca, però no es ven, a un preu encara més barat. Electrodomèstics, roba, parament i una gran varietat d'articles a preu d'outlet.

Com ja sabem, cada setmana Lidl ens sorprèn amb la incorporació de nous productes al basar. Però aquests productes es mantenen un temps per després retirar-se i donar pas als següents.

Què passa aleshores amb el seu outlet? Factori Discount és el lloc on s'acumula tot allò que no s'ha venut i s'ofereix al públic a un preu superrebaixat, tal com Gonzalo&Alex ens mostren al vídeo d'Instagram.

Post d'Instagram del compte @planesbrutales on ensenyen l'outlet de Lidl que han descobert a Madrid
Publicació de @planesbrutales a Instagram | Instagram, @planesbrutales

Aquests són els Factori Discount que trobaràs a Madrid

Si no vius a Madrid o rodalies, se t'estaran posant les dents llargues. Però ja tens un altre pla pendent per quan passis per la capital: prepara't perquè ompliràs la bossa.

Captura de la porta de l'outlet de Lidl, Factori Discount, des de l'aparcament
Factori Discount de Madrid | @planesbrutales en Instagram

1. Factory Discount a Pinto

Ubicat al C/ Sierra Morena, 6, aquest outlet proporciona una àmplia diversitat de productes per a la llar, peces de vestir i molt més. És un veritable paradís d'ofertes i descomptes que no et voldràs perdre.

2. Factory Discount a Vallecas

Situat al C/ Pilar de Madariaga Rojo, 17, aquest outlet és idoni si estàs buscant peces de qualitat a preus accessibles. O si necessites equipar la teva cuina amb els millors electrodomèstics.

3. Factory Discount a Alcalá de Henares

A l'avinguda de Madrid, 32, descobrireu aquest outlet que ofereix una àmplia gamma de productes per a la llar i peces de vestir de qualitat a preus irresistibles. Ves-hi d'hora per trobar els millors descomptes!

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: