Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues
SOCIETAT

Ikea té el remei més barat i més natural contra la humitat

Pensa en totes les seccions per les quals passes quan fas el recorregut complet d'Ikea i de què es pot tractar aquesta solució antihumitat

Si volem desfer-nos de les lletges taques que deixa la humitat, el primer pas és eliminar-la. I hi ha milers de solucions en supermercats per rebaixar-ne la quantitat o desviar-la.

No obstant això, mai res no és tan efectiu com un remei natural. Potser ja et comença a sonar allò que et diem, si parlem de solució natural i de la humitat de l'aire. Ikea té la solució a aquest típic problema de la llar encara que, molt probablement, aquesta no hagi estat la seva intenció.

Imagina quelcom natural i barat que es pugui comprar a Ikea

Humitat, condensació i floridura són efectes, encadenats i en ordre, que apareixen a casa nostra sovint després d'un hivern plujós. Sobretot si vivim a zones de costa o d'alçada a la muntanya.

Tot i això, la solució no sempre està en productes costosos o reformes a la llar. De vegades, el que és tradicional és la millor opció. I, ara que, per sort, està de moda tornar a l'antic, vintage, analògic i original, senzill i més ecològic, per què no tornar als remeis naturals de l'àvia?

És a Ikea, és petita, decora i cuidarà de tu

En efecte, parlàvem d'una planta. El detall final que mai no pot faltar col·locat a dalt del teu carro, un cop has acabat la teva visita completa a Ikea i estàs a punt d'arribar a caixa.

Parlàvem de la humitat i, per eliminar-la, una planta com la CHAMAEDOREA ELEGANS d'Ikea pot ser la solució perfecta. I pel preu increïblement assequible d'1,49 €!

Testos en primer pla al costat d'una finestra

Col·locada en lleixes de finestres, al bany o a la cuina, aquesta preciosa i original planteta ajuda a reduir la humitat a l'ambient. I per tant evita la formació de taques de floridura a les parets o a les juntes de les finestres.

A més, transmet una energia positiva i alegria a casa, com passa amb totes les plantes. No només contribueix a crear un ambient lliure d'humitat, sinó que també hi afegeix un toc decoratiu i relaxant a la sala.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: