Desafia Nestlé: Mercadona aposta alt amb aquest assortiment de bombons de sabor cafè
A la borsa ve tres varietats diferents
Els bombons de Nestlé s'han guanyat per mèrits propis durant anys una de les opcions més destacades. Si no és la que més. Però Mercadona busca posar fi a aquesta hegemonia gràcies al nou assortiment de bombons que ha tret de cara a les festes de Nadal.
Són els bombons Senzza de Capuccino amb caramel, original i avellana. Xocolates Valor es troba darrere aquesta fabricació d'aquest dolç que comercialitza Mercadona. Venen en una bossa de 315 grams i costen 3,10 euros.
Com t'acabo de dir, són tres les opcions que tens per escollir. A l'interior de l'envàs, venen tots els bombons embolicats individualment. Els de sabor original són de color beix; els que tenen gust de caramel són taronges; i els d'avellana són verds.
La seva mida és perfecta per poder menjar-los d'una mossegada, encara que et puc assegurar que causen addicció. La borsa ha començat a baixar ràpidament i a qui els hi he recomanat tampoc s'han pogut resistir. Això sí, cal controlar-se que encara queda molt dolç per dinar fins a Nadal.
El bombó de Mercadona que sap autèntic cafè
Per començar a donar-te la meva opinió sobre aquests bombons, res millor que començar amb el bombó de capuccino original. Sí que és veritat que en el meu cas és el que menys em va agradar de tots tres. I és que el seu sabor no em va acabar de convèncer del tot.
Soc una persona que pren cafè, però sempre amb llet i edulcorat. En aquest cas, el bombó té un gust amarg d'aquesta beguda massa present. Encara que pugui semblar que està més suavitzat, perquè es veu que conté llet quan l'obres per la meitat, no és així.
No tenen cap ingredient que pugui contrarestar aquest sabor. És més, està recobert d'una fina capa de xocolata amb llet que no n'hi ha prou. Si t'agrada el cafè amarg, serà perfecte per a tu, però si ets com jo que prefereix que estigui alguna cosa més dolça, no t'agradarà tant.
Poc toffee per a tanta quantitat de cafè
Tot i que el resum d'aquest bombó no sembla del tot positiu, he de reconèixer que segons el vas menjant li atrapes el gust. En aquest cas, l'amarg del cafè que prevalia al primer, s'intenta rebaixar amb trossos de toffee que es troben a l'interior del bombó.
A la imatge es veu clarament el que vull dir. Es veu una presència de cafè força cridanera en comparació amb el trosset de toffee. Encara que sí que li dona un toc, no acaba de ser prou cridaner com es pot esperar pels més llaminers.
Sí que és veritat que aquest dolç li aporta un toc triscant en menjar-lo i endolceix l'amarg del cafè. Es pot menjar i com ja et dic, segons ho vas provant t'agrada més. Això sí, si busques una explosió de caramel a la teva boca, aquest no serà el cas.
Una nova versió del Ferrero Rocher
Interiorment, el bombó d'avellana és el que menys pistes dona de com sabrà. Té un interior de crema d'avellanes fosca, com si fos nocilla, i no conté trossos grans. Evidentment, per a la seva elaboració sí que s'han fet servir aquests fruits secs.
La sorpresa ve en començar a assaborir-lo. Ràpidament, la meva memòria gustativa em va portar al cap el Ferrero Rocher. Almenys pel que fa a l'interior d'aquest bombó, ja que aquesta opció de Mercadona només té una capa de xocolata amb llet a la coberta.
És el que més m'ha agradat de tots tres, encara que també és veritat que no és res de nou. L'avellana és un sabor que s'utilitza força, fins i tot la cadena valenciana té la seva pròpia versió del Ferrero Rocher. Així que potser hauria agraït que la varietat fos més nova.
Més notícies: