Imatge d´un exterior d´una botiga de Bershka

SOCIETAT

M'he provat la peça de Bershka que arrasa per sortir de festa i no m'ha agradat

Bershka posa a la venda una samarreta que és com portar un top amb detall de serrells i brillants: gens còmoda

Una cosa que no m'agrada dels tops que ara dissenyen grans firmes és la seva incomoditat a l'hora de portar-los posats. Hi ha desenes de peces que a simple vista semblen molt còmodes, però que després una vegada te les proves, són tot al contrari. Aquesta setmana m'ha passat amb un model de Bershka.

Bershka compta al seu catàleg amb una gran varietat de samarretes de màniga llarga, que la seva funció principal és exercir com un top. Models més brillants, menys, de màniga llarga, curta, amb detall de serrells. Però no totes aquestes peces són tan còmodes com semblen.

Avui et vull explicar la meva experiència amb un producte de Bershka. Una samarreta de màniga llarga amb serrells que m'ha resultat incòmoda, tot i que té diverses característiques positives.

Una tendència que no passa de moda

És igual els anys que passin, les brillantors i els serrells són dues de les tendències que no solen passar de moda. Sobretot, en aquestes dates tan assenyalades en què se sol tenir algun compromís familiar. Aporten elegància, sofisticació i també un toc glamurós a qualsevol outfit per brillar amb llum pròpia.

Si estàs pensant a fer-te amb algun model brillant, primer has de conèixer això sobre una de les peces de Bershka. Brillant, amb fils que cauen, una opció per aconseguir un estil únic i amb mànigues llargues. És ajustat per estilitzar la figura de manera elegant.

Bershka té la samarreta de brillants més original

Aquesta temporada una de les tendències del moment són les brillantors. Us parlo d'un detall que aporta elegància i que se sol combinar amb la comoditat. Aquestes darreres setmanes he volgut buscar una peça per brillar aquesta època d'any, encara que m'ha decebut.

Bershka ha afegit a la seva col·lecció una samarreta màniga llarga que té detall de serrells. A primera vista m'ha semblat una bona opció per combinar amb pantalons i faldilles. Encara que us he de dir que no m'ha convençut del tot.

rimer pla de la samarreta màniga llarga bardot de brillantor
La samarreta de manha llarga de Bershka no resulta còmoda | e-noticies.cat

Aquesta peça de la firma m'ha resultat incòmoda a l'hora de posar-me-la. Pel que recomano, que si esteu pensant a fer-vos amb ella, opteu per una talla més gran de la que normalment feu servir. No és un teixit gaire elàstic.

Confeccionada en 80 % amb poliamida, 18 % amb fibra metal·litzada i un 2 % amb elastà. Aquesta novetat està disponible únicament en color gris, almenys de moment. He de dir que ofereix una gran funcionalitat a l'hora de vestir.

Imatge d'una model posant amb un top de serrells de Bershka de màniga llarga en color platejat
És una peça que queda molt bé, però no és gens còmoda | Bershka

Disponible a la web de Bershka

Aquest producte està disponible tant a la pàgina web de Bershka com a qualsevol dels establiments físics. Disponible en una gran varietat de talles, aquestes varien des de la XS fins a la L. Actualment està disponible a la pàgina web qualsevol de les talles.

Bershka ho ha posat a la venda per només 17,99 €. Una quantitat força econòmica, però que no m'acaba de convèncer pels motius que he esmentat anteriorment. Et recomano provar-te-la abans de comprar-la.

Preus i ofertes actualitzades el dia 16/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.