Imatge de fons d'una persona posant amb una samarreta Adidas venuda a Decathlon i una altra imatge d'un logotip de Decathlon
SOCIETAT

He anat a Decathlon i he trobat rebaixada la samarreta Adidas més versàtil i còmoda

Afegeix a la teva col·lecció de roba esportiva, aquesta samarreta que he trobat a Decathlon, dissenyada per acompanyar-te durant tot el dia

Un dels propòsits que més solen plantejar-se les persones quan comença un nou any és anar al gimnàs. Però abans d'apuntar-nos a qualsevol gimnàs o començar a córrer, hem de tenir la roba esportiva adequada.

Decathlon és un dels llocs de venda de material i roba esportiva més emblemàtic. En una infinitat de ciutats podem trobar aquest establiment que posseeix nombrosos productes esportius. Aquest cop, amb motiu de les rebaixes he trobat una samarreta blava perfecta.

Es tracta d'una peça que pertany a la marca Adidas, però que es ven a qualsevol de les botigues físiques de Decathlon. Fantàstica per combinar amb uns bons leggins per entrenar o bé amb uns texans per a un look més còmode de diari.

Versàtil i bonica

Una de les peces d'armari més bàsiques són les samarretes. Ofereixen una gran versatilitat i són idònies per combinar amb qualsevol part inferior que tinguem.

Plànol general de la samarreta d'Adidas de Decathlon
Afegeix una samarreta esportiva a la teva col·lecció | e-noticies.cat

Aquesta setmana he trobat a Decathlon un model fitness que queda bé tant amb texans com amb leggins. No només podràs fer-la servir per anar al gimnàs a entrenar, sinó per a molt més. Còmoda, versàtil, bonica i de tacte molt suau.

Decathlon rebaixa la samarreta que necessites al teu armari

Aquesta setmana, després d'estar buscant gangues a les rebaixes, he trobat una peça d'esport ideal. Es tracta d'un model de Decathlon de la marca Adidas que té un toc d'elegància i que té un gran avantatge: anar còmode. A l'hora d'enfundar-te en peces com aquesta, t'adonaràs que no es perd glamur i aporta una gran elegància.

Primer pla de la samarreta d'Adidas de Decathlon
No renunciïs a la comoditat ni a l'elegància amb aquesta samarreta de Decathlon | e-noticies.cat

Et parlo concretament de la samarreta fitness d'Adidas dissenyada per a dona. Una peça que ha estat creada des de zero per acompanyar-te durant tot el dia. Aquest model de Decathlon compta amb un tall ideal i està confeccionada amb un material que ofereix una gran comoditat.

Podràs portar-la on tu vulguis cada dia i a tot arreu. Les seves característiques principals es basen en la llibertat de moviments i la gran suavitat. Confeccionada en 100% cotó reciclat per oferir un tacte molt agradable.

Si ens fixem en els comentaris que tenen a la web de Decathlon, la majoria destaquen la seva comoditat i tacte.

Disponible a les botigues físiques de Decathlon

Decathlon ha afegit a les seves botigues aquest model, que es troba a la venda en diversos tons. Encara que només he trobat el model blau en botigues. Mentre que a la pàgina web sí que està disponible en color gris clar/blanc.

Plànol general de la samarreta d'Adidas de Decathlon gris
Disponible en color gris clar/blanc | Decathlon

Disponible des de la talla XS fins a la XL. El preu és de 17,99€, ja que Decathlon l'ha rebaixat un 22%. Una autèntica ganga que et vindrà genial pel teu armari.

Plànol general de la samarreta d'Adidas de Decathlon
Disponible a la pàgina web i a les botigues de Decathlon | e-noticies.cat

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.