Després de dos anys d'èxits a la ciutat comtal, el popular restaurant Goxo del conegut xef Dabiz Muñoz tanca les portes a l'Hotel NH Collection Constanza de Barcelona.
El mateix cuiner ha explicat que no és un adeu, sinó un "fins després". El Goxo continuarà delectant els amants de l'alta cuina a Barcelona. Ara, a través de serveis de lliurament a domicili i en un nou local fix.
El concepte de Goxo, nascut durant la pandèmia, s'ha guanyat l'atenció tant a Madrid com a Barcelona. El local destaca per oferir una experiència gastronòmica d'alta qualitat en el format de take away.
A Barcelona, el restaurant va trobar casa seva a l'Hotel NH Collection Constanza, gràcies a la col·laboració amb la cadena hotelera.
Segons Dabiz Muñoz, el tancament del Goxo a NH sempre va ser considerat temporal i la recerca d'una nova ubicació ha estat part integral de la visió des del principi. "Goxo seguirà a Barcelona, amb servei de lliurament a domicili i un nou local fix", afirma el xef.
El menú variat de Goxo, que combina l'alta cuina amb el format fast food, ha atret nombrosos comensals des de la seva obertura a la tardor del 2021.
Plats com els 'udon' amb 'suquet' singapurès, la lasanya Mumbai o el pollastre fregit "hipercruixent", han deixat una marca memorable a l'escena culinària de Barcelona.
El trasllat coincideix amb un moment àlgid a la vida de Dabiz Muñoz. I es que recentment, va rebre el títol de millor xef del món a Mèxic per tercera vegada i va celebrar el naixement de la seva filla Laia amb la seva parella, Cristina Pedroche.
Dabiz Muñoz assegura que el Goxo ressuscitat estarà operatiu abans de l'estiu. I tot i que encara no se n'ha revelat la ubicació exacta, assegura que continuarà sent una part integral de l'escena gastronòmica de Barcelona.
Amb Streetxo i Ravioxo en funcionament a Madrid i les foodtrucks recorrent Espanya, Dabiz Muñoz s'embarca en una nova etapa. Això sí, mantenint el seu compromís amb la innovació culinària i portant l'esperit únic de Goxo a la seva pròxima ubicació a la ciutat comtal.