Primer pla del cartell del logo de Mercadona

La crema de 5 € de Mercadona que no té res a envejar a una cara: la faig servir sempre

Té similitud amb la de Neutrogena

Fa poc temps, vaig decidir fer un pas endavant en la meva cura de la pell i començar una rutina de 'skincare' més completa. Entre els molts productes que vaig provar, un dels que ràpidament es va convertir en el meu favorit va ser el Gel Hidrata Àcid Hialurònic de Mercadona.

Però què és l'àcid hialurònic i per què és tan valuós al món de la bellesa? L'àcid hialurònic és un compost que rejoveneix la pell i alenteix el procés d'envelliment.

És un dels ingredients més sol·licitats per combatre els signes de l'envelliment. Tot gràcies a la seva capacitat per hidratar profundament la pell i mantenir-la jove, radiant i lluminosa.

Mercadona i alternativa d'àcid hialurònic

La cosmètica ha sabut aprofitar al màxim les propietats de l'àcid hialurònic i ara el trobem en una àmplia varietat de formulacions. Una de les marques més reconegudes, tant pels seus excel·lents resultats com pel seu assequible preu, és Neutrogena. La seva crema en format gel de la gamma Hydro Boost és molt apreciada pels que busquen els beneficis de l'àcid hialurònic.

De fet, tan popular és la gamma Hydro Boost de Neutrogena que Mercadona va decidir crear la seva pròpia versió assequible del producte, dins de la línia Hidrata Deliplus.

Aquesta alternativa, que només costa 5 euros, promet hidratar i regenerar la pell gràcies a la fórmula rica en àcid hialurònic. La farmacèutica Berta García Estrada (@befarmacos) ha comparat tots dos productes i ha destacat la seva sorprenent similitud.

S'adapta a tota mena de pells

El Gel Hidrata Àcid Hialurònic de Mercadona comparteix moltes característiques amb el Hydro Boost Water Gel de Neutrogena. Entre els seus ingredients s'hi inclouen extracte d'arrel d'Imperata i àloe vera, que prolonguen la hidratació de la pell.

Mentre que el producte de Neutrogena és més adequat per a pells normals i mixtes, el gel de Mercadona es promociona com a apte per a tota mena de pells, un aspecte que Berta García confirma.

La farmacèutica també assenyala que les formulacions dels dos productes són similars en termes del contingut d'àcid hialurònic, que es troba en forma de Sodium Hyaluronate d'alt pes molecular.

No obstant això, el producte de Mercadona conté una proporció més gran d'àcid hialurònic. És per això que García adverteix que cap d'aquests productes és la millor opció per a les pells seques. Ja que requereixen altres ingredients nutritius.

Muntatge de la crema Hidrata 24 hores Cream de Mercadona de la marca Deliplus en un fons difuminat del supermercat
Ideal per a l'aplicació superficial diària | Mercadona, e-noticies.cat

Refresca la teva pell amb el gel de Mercadona

Pel que fa a la sensació en aplicar-lo, Berta García suggereix que tots dos productes proporcionen una sensació similar de frescor a la pell, encara que l'aplicació del producte de Neutrogena és una mica més suau i fàcil.

En conseqüència, García considera que l'opció econòmica de Deliplus és una alternativa excel·lent per a la hidratació superficial diària de pells mixtes o greixos.

Resultats similars a un preu molt més accessible

En la meva experiència personal, el Gel Hidrata Àcid Hialurònic de Mercadona ha esdevingut un element essencial de la meva rutina de cura de la pell. La seva assequibilitat i capacitat per hidratar i rejovenir la meva pell el converteixen en un producte imprescindible.

L'àcid hialurònic, un ingredient cada cop més buscat al món de la bellesa, ha demostrat ser un aliat valuós en la meva lluita contra els signes de l'envelliment.

La seva capacitat per mantenir la meva pell hidratada i lluminosa és evident. I estic encantada d'haver trobat una opció econòmica i efectiva al Gel Hidrata Àcid Hialurònic de Mercadona.

En resum, aquest producte ha passat a ser el meu moment favorit a la meva rutina de cura de la pell i definitivament continuarà sent un element clau en el meu arsenal de bellesa.