Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lefties plena de gent i una dona assenyalant amb el dit amb cara de sorpresa

SOCIETAT

El nou complement de Lefties perfecte per incloure a tots els teus looks

Lefties triomfa amb la bossa de dona que combina amb tot i té un gran espai per guardar totes les pertinences

Si hi ha un accessori que està en tendència, aquesta és la bossa shopper. Però si parlem del color preferit per les fashionistes aquest any, les bosses platejades s'han convertit en les més repetides. Gairebé qualsevol firma compta amb almenys un model al seu catàleg.

Aquest complement és una constant especialment als outfits de convidada. Encara que porten sent tendència des de l'any 2022, aquest 2024 també arrasen al street style. Per això, vull ensenyar-vos una opció que he vist de Lefties i que em sembla tot un encert.

Es tracta d'un accessori estil shopper de color metal·litzat, que compta amb un espai ideal per portar totes les pertinences necessàries. Fes-lo servir per anar a treballar amb estil o, si ho prefereixes, combina-ho amb els teus looks de tarda. T'explico tot sobre aquesta mega novetat de Lefties.

La constant més repetida als looks de convidada

Si bé és cert, que les bosses en to platejades són les més repetides sobretot, en looks de convidada. Però des del 2022 s'han convertit en una gran aposta sobre l'street style. Amb el pas del temps, s'han posicionat com una bona opció per als outfits més casuals.

Un èxit entre les expertes en moda, que també recomanen apostar per aquest disseny aquesta temporada. Aconseguiràs un extra d'estil, gairebé sense esforç. Firmes com és el cas de Lefties compten amb diversos models en to plata d'allò més ideals.

Aposta pel complement de Lefties més platejat

Si a tu també t'agraden els accessoris, queda't perquè això t'interessarà. Aquesta setmana he trobat a Lefties un accessori que em sembla ideal per incloure en els propers outfits. En to platejat per poder aportar aquest toc cridaner que tant ens agrada.

Plànol general de la bossa shopper de Lefties

Es tracta concretament de la bossa shopper metal·litzada. Una opció laminada que compta amb doble nansa per a l'espatlla, de manera que es pot ajustar. Aquest complement de Lefties compta amb una butxaca interior, que és idònia, a més d'un tancament imantat.

Primer pla de la bossa shopper de Lefties

Les seves mides són les següents: alt x ample x fons: 41 x 35 x 11 cm. Pel que compta amb un gran espai per guardar tot el que necessitem. Encara que si no ets una fan del to plata, t'he de dir que també està a la venda a Lefties en to or.

Disponible a botigues físiques de Lefties i a la seva pàgina web

Aquest tipus shopper laminat s'ha convertit en una de les meves opcions preferides per a aquesta temporada. Gran, versàtil, cridaner i sobretot, còmode per portar-lo a qualsevol lloc. Si tu també estàs pensant a fer-te amb un nou accessori, aquest model de Lefties és una bona opció.

Plànol general de la bossa shopper de Lefties

Et comento que avui dia, segueix disponible tant a la pàgina web com a qualsevol de les seves botigues físiques. Disponible de moment en talla única per només 14,99 €. Afanya't i no perdis més el temps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: