L'exterior d'una botiga de Mercadona amb dues dones a la porta principal de l'establiment

SOCIETAT

El producte de Mercadona que voldràs incloure en tots els àpats: saborosa i versàtil

Mercadona té productes que ajuden a fer que la teva alimentació sigui saludable sense renunciar que siguin saborosos

Mercadona destaca amb la salsa Tsatsiki. No és nova a la cadena, ja que està disponible a les seves botigues des de fa anys. Però sí que és veritat que no ha deixat de ser de les que més agrada.

I és que en aquesta salsa de Mercadona s'uneixen diversos aspectes que agraden i molt. El principal és que parlem d'un aliment molt versàtil al qual podem donar diferents usos. A més, donaràs als teus plats un toc diferent que no és tan comú.

És un plat propi de la dieta mediterrània, ja que compleix amb les característiques que se n'esperen. Pots trobar aquesta salsa a les botigues de la cadena per 1,90 euros. Es ven en una terrina que conté 220 grams.

La salsa de Mercadona que s'inclou a la dieta mediterrània

Aquesta salsa Tsatsiki de Mercadona té una composició que és perfectament vàlida per ser considerada dieta mediterrània. Entre els seus ingredients principals trobem el iogurt grec, el cogombre i la menta. També trobem que té oli d'oliva i espècies.

El iogurt grec és el principal protagonista del sabor, encara que està matisat per la resta dels ingredients. Aquests fan que sigui un plat apte per a persones que segueixen una dieta vegetariana. A més, també poden menjar aquesta salsa les persones que siguin celíaques, ja que no conté gluten.

Encara que pugui semblar que és només de Grècia, aquesta salsa és típica d'altres països, tenint la seva pròpia versió en cadascun. És típica dels països balcànics, per això té tantes versions. Aquesta de Mercadona és realment saborosa i li podràs donar molts usos.

Salsa Tsatsiki de Mercadona

Així pots fer servir la salsa Tsatsiki de Mercadona

Al seu moment, Mercadona va voler animar-nos a incloure aquesta salsa Tsatsiki a la nostra alimentació. Per això, ens va donar opcions per poder utilitzar-lo com a acompanyament de diferents plats. A parer seu, serveix per enriquir amanides i plats, dipejar, untar en entrepans o acompanyar.

La primera opció que proposa és com a acompanyament d'unes broquetes de pollastre amb tomàquets cherry. També recomana incloure-la en una amanida d'enciam, formatge feta, olives negres, ceba vermella i tomàquet. Així mateix, suggereix que incloure-la en tota mena de wraps és una gran opció.

En cas que la vulguis fer servir en un aperitiu, com ja hem dit, és perfecta per dipejar. Mercadona recomana que es faci amb verdures crues com l'api, pastanaga, pebrot vermell o cogombre. Però també pot servir perfectament per untar en pa, ja que té prou gust per menjar-se sola.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: