dona sorpresa i perfum my way de Giorgio Armani, muntatge de foto

SOCIETAT

La colònia que imita My Way de Giorgio Armani de 115 euros i en val menys de 15

Si vols presumir de perfum car però a preu barat, res millor que optar per les equivalències de fragàncies

En els últims mesos estem vivint el boom de les colònies d'imitació o clons. Principalment això és perquè a tots ens agrada portar una fragància que faci bona olor, però, cada vegada mirem més el preu de les colònies i les de luxe s'escapen del pressupost de moltes persones.

És per això, que una bona opció acostumen a ser les equivalències de perfums famosos, ja que al final oloren pràcticament igual, però el preu sol veure's força reduït.

Encara que també és cert que la durada sol ser menys. Tot i això, sempre podem portar un atomitzador del perfum a la bossa i retocar-nos quan anem veient que la fragància s'ha anat perdent.

El clon del perfum My Way de Giorgio Armani costa menys de 15 euros

Si vols presumir de fragància cara, però a preu barat, la perfumeria Divain té la solució per a tu. És cert que a Mercadona o Lidl trobem moltes imitacions de perfums, però el seu catàleg sol ser escàs i no tenen totes les imitacions que voldríem.

perfum divain 643 que és l'equivalent a My Way de Giorgio Armani, muntatge de foto

Tot i això, aquesta perfumeria compta amb una àmplia varietat de perfums i el número 643 pertany a l'equivalència de My Way de Giorgio Armani. Totes dues són unes fragàncies atrevides per a dones a qui els agrada viure la vida.

És una fragància que ens transporta a un viatge olfactiu per un jardí florent amb el seu vaixell de notes florals. En obrir amb un acord cítric, les notes de sortida estimulen els sentits per inspirar positivitat. Té un potent cor, endinsant-se en una col·lecció floral.

El gessamí, el nard i les flors blanques es fusionen a la perfecció, il·luminant el perfum amb matisos delicats i al final trobem el cedre i la vainilla que s'entrellacen per crear un fons agredolç.

El perfum original té un preu que ronda els 115 € els 90 ml i la versió low cost té una mida de 100 ml, és a dir 10 ml més, i el seu preu és de 14,37 €, una diferència de preu força àmplia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: