Dona trista a Mercadona

SOCIETAT

Els clients de Mercadona no donen crèdit: l'últim producte que ha retirat

Mercadona torna a retirar un article sense avisar i ha de donar explicacions a través de les xarxes

Mercadona torna a caminar. Ja no és gairebé notícia avisar que Mercadona ha decidit retirar un dels articles. Els que compren a la cadena ja s'estan acostumant que no s'hi poden encapritxar gaire.

D'un dia per l'altre, potser vas a comprar a Mercadona i ja no el trobes entre l'assortiment. Pot ser temporal, però en gran part dels casos és una decisió que sembla definitiva. Per saber-ho, cal recórrer a les xarxes socials per preguntar a Mercadona què ha passat.

Ara ha arribat el torn a la pizza Serrana d'estil napolità elaborada amb massa mare. Aquesta formava part d'un assortiment que es troba a la nevera amb capsa de cartó. També estava elaborada, com la resta de pizzes de Mercadona, per Casa Tarradellas.

Troben a faltar a Mercadona la pizza Serrana de massa mare

Mercadona ha estat preguntada recentment a X per aquesta pizza que un client en concret feia temps que no veia. L'usuari d'aquesta xarxa social @sinfilt29925066 va preguntar directament a la cadena i la resposta rebuda no va ser esperada. I és que Mercadona li va dir que ja no estava disponible.

Publicació del compte @sinfilt29925066 a Twitter preguntant per la pizza Serrana de Mercadona
Publicació de @sinfilt29925066 a X | Twitter, @sinfilt29925066

Com es pot llegir, el client pregunta, ja que fa dies que no la troba ni a botigues físiques ni al catàleg online. Però Mercadona ja ha deixat clar que no és un error. I és que ja no forma part de l'assortiment.

Aquesta pizza Serrana va ser llançada per Mercadona el 2021 amb un gran èxit. Aquesta estava feta amb massa mare, per això el client destaca la massa d'aquesta pizza després de rebre la mala notícia. Per 3,60 euros tenies una pizza de gran qualitat a què calia sumar la presència del pernil ibèric com un dels seus ingredients.

Mercadona ofereix una alternativa a aquesta pizza

Com sol passar moltes vegades, Mercadona ofereix una alternativa al client perquè no es quedi amb un mal sabor de boca. Encara que sí que és veritat que en aquest cas no sembla que li serveixi, ja que no troba similituds.

La pizza que ofereix Mercadona també es diu Serrana, encara que no és el mateix. Aquesta forma part de l'assortiment de pizzes Hacendado refrigerades. En aquest cas, han estat cuites al forn de pedra i no destaquen per la massa.

Pizza serrana de Mercadona
Mercadona ofereix com a alternativa la pizza Serrana al forn de pedra | Mercadona

També estan fabricades per Casa Tarradellas, ja que és qui s'encarrega de les pizzes de la marca blanca de Mercadona. El preu és de 2,90 euros i tenen un pes de 400 grams. Equival a la mida mitjana, ja que no està disponible ni en format individual ni familiar.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: