Muntatge fotogràfic entre una imatge d'un supermercat Bonpreu i una persona enfadada
SOCIETAT

Un client esclata contra Bonpreu per l'estrany color d'un dels seus aliments

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat torna a ser al punt de mira per la qualitat d'un dels seus aliments

La cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat torna a situar-se al punt de mira. Això s'ha convertit en una cosa recurrent, ja que la cadena de supermercats acumula diverses crítiques. La qualitat dels seus productes, l'origen, els preus o el funcionament són alguns dels seus objectes de crítica.

En aquest nou cas, un altre client ha esclatat a les xarxes contra el supermercat. Aquesta vegada no ha estat pels preus ni per l'origen dels seus productes, sinó per la qualitat d'una verdura que ha comprat a un dels supermercats de Bonpreu i Esclat.

La verdura de Bonpreu, al punt de mira

Bonpreu i Esclat tornen a estar al punt de mira per la qualitat de les verdures. Recentment, un usuari s'ha queixat via xarxes pel que li ha passat després de comprar una verdura en un dels seus supermercats. A més, no només es queixa per això sinó perquè, a més, no rep atenció per part de la cadena de supermercats.

"Bonpreu i Esclat, ja que no ateneu el dm, això de les patates radioactives?", ha indicat a Twitter, juntament amb una imatge on es veuen patates comprades al supermercat de color verd.

El client explica que, després d'adquirir les patates, aparentment, en bon estat en un supermercat Bonpreu i Esclat, s'ha trobat que les patates presentaven un color molt estrany.

Això ha fet esclatar l'usuari, el qual no ha dubtat a exposar la seva queixa a les xarxes socials. Per la seva banda, Bonpreu s'hi ha disculpat i li ha demanat informació sobre on ha comprat la verdura.

"Bon dia. Ens sap greu el que ens comentes. Agrairem que ens puguis facilitar el tiquet de compra i la numeració de la targeta client per missatge privat, per procedir. Gràcies!", han indicat des de la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat.

No és la primera vegada que reben queixes per l'estat de la verdura

No és el primer cop que la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat rep una queixa d'aquestes característiques. Fa només unes setmanes, un altre usuari va explicar que, després d'adquirir una verdura aparentment en bon estat, es va trobar que els punts podrits estaven tapats amb les etiquetes de km 0.

Així, són diversos els clients que qüestionen la qualitat de les verdures de Bonpreu i Esclat. Malgrat ser objecte de crítica en diverses ocasions, són molts els catalans que segueixen sent fidels al supermercat.