Fotomuntatge amb un supermercat Bonpreu de fons i al capdavant un rodó vermell amb espaguetis en una bàscula
SOCIETAT

Un client de Bonpreu compra els seus espaguetis, els pesa i descobreix l'engany

Un client de Bonpreu s'ha mostrat indignat a les xarxes després de conèixer l'engany del supermercat amb els espaguetis de la seva marca

Un client de Bonpreu torna a situar la cadena de supermercats catalana al punt de mira. Ha estat després de conèixer el suposat engany amb un dels productes de la seva pròpia marca.

El consumidor no ha dubtat a acudir a les xarxes per denunciar què ha passat després de comprar un paquet d'espaguetis d'1 kg a Bonpreu.

El client, després de pesar el paquet, s'ha adonat que no venia 1 kg d'espaguetis, sinó una quantitat força menor. I no ha dubtat a mostrar l'evidència a les xarxes.

L'engany de Bonpreu amb els espaguetis

Un client de Bonpreu ha esclatat a les xarxes després d'adonar-se d'un suposat engany del supermercat. L'usuari havia comprat un paquet d'espaguetis d'1 kg de la marca de Bonpreu.

Tot i això, quan ha anat a pesar-los a la bàscula, s'ha adonat que el pesatge no era d'1 kg, com hauria de ser, sinó menor.

"Què passa, @bonpreuesclat, amb els 100 grams de pasta que falten? On són?", ha comentat indignat l'usuari @RobertPastor666 a X (abans Twitter).

El pesatge del paquet d'espaguetis d'1 kg era realment de 890 grams, més de 100 g de pasta menys del que es prometia al paquet del producte. Motiu pel qual el client de Bonpreu s'ha mostrat indignat amb el supermercat a les seves xarxes.

Tot i que alguns dels usuaris s'han mostrat desconfiats amb la publicació d'aquest consumidor de Bonpreu. I és que asseguraven que les imatges estaven tallades i que no es veia bé tot el paquet, i per això hauria pogut ser obert amb anterioritat.

"Casualment has fet les fotos de manera que no es veu tot l'envàs, i no sabem si l'has obert i n'has tret una part", comentava un. "On és la resta de la foto? Et creus que la gent és ximple?", saltava un altre usuari.

Tot i això, després de veure la publicació d'aquest client per què li ha passat amb el paquet d'espaguetis d'1 kg, un altre consumidor de Bonpreu ha assegurat que li ha passat la mateixa situació, però al contrari. "A mi em sobren uns grams...".

Captura d'un tweet amb la foto del paquet d'espaguetis de 500 g en una bàscula
Un altre usuari assenyala què passa amb el paquet d'espaguetis de 500 g | X

I és que a aquest client el paquet d'espaguetis de 500 g de la mateixa marca de Bonpreu pesava més del que caldria. En aquest cas, la bàscula marcava 513 grams.