Gillian Bayford i el seu marit. En una imatge junts de quan van guanyar l'Euromilions el 2012
SOCIETAT

Guanya un premi històric a l'Euromillones, el reparteix a la família i ja no es parlen

Gillian Bayford va guanyar 173 milions d'euros amb l'Euromillones, va intentar repartir-lo entre la família i, tretze anys després, ja no es parlen entre ells

Hi ha una màxima en castellà que diu: Poderoso caballero es don dinero. Que ho preguntin, si no, a Gillian Bayford, una dona britànica que el 2012 es va endur ni més ni menys que 173 milions d'euros de l'Euromiliones. Tretze anys després, la seva realitat és molt diferent. El seu aleshores marit, amb qui es va repartir el 'pastís', se'n va separar l'any i la seva família es va trencar completament.

Els diners els van mostrar la seva pitjor cara. Tot va començar després de guanyar l'Euromiliones. Més de 150 'kilos' donaven per a molt i Gillian va prendre la decisió de repartir-los per fer feliç els seus. Els primers? El marit, la família d'aquest, el pare i el germà. I van acabar fatal.

"El meu pare i germà tenien deutes per valor de 800.000 euros. Ho vam pagar només guanyar el premi. Ells van ser els primers a la meva llista. Van tenir cases noves i cotxes abans que ningú", va comentar a The Sun en una entrevista el 2016.

Així, a la família de la Gillian li va canviar literalment la vida. Els seus pares van deixar la caravana on vivien i se'n van anar a viure a una casa nova. El seu germà, per part seva, va rebre un xec de 900.000 euros per tirar endavant un negoci.

En total? Gillian es va deixar prop de 25.000.000€ a la seva família. Volia acontentar-los i al principi va ser així. Anys després, però, els diners van fer estralls entre la família i ara estan tots separats.

Prop de 25 milions i una destrossa familiar

Gillian Bayford diu anar amb el cap alt. Només faltaria. El problema? Que la seva família s'ha esbocinat per la seva decisió d'intentar que fossin feliços a través dels diners.
Ella, que diu que està satisfeta per "alliberar de tots els deutes" la seva família, segueix la seva. I a la seva vol dir una vida nova, lluny del seu antic marit. Al confinament, el 2020, Gillian va tornar a ser mare amb la seva actual parella, Brian Deans. Es van casar el 2028 i viuen lluny del dineral que va canviar la vida.

El quiosquet del marit

El seu exmarit i pare dels dos nens que tenen plegats, es va separar de Gillian. Després del premi, només van durar 15 mesos. Es va comprar una mansió —de 7 milions d'euros— i va trencar llaços amb el passat. De fet, es va muntar un autèntic 'piset de solter'. 

Entre el 2017 i el 2018, va organitzar un festival de música anomenat The Cambridge Rock Festival. No va ser una cosa modesta, ja que van ser més de 2.000 assistents. El handicap? Que el va muntar a casa seva. I és clar, els veïns es van queixar pel soroll.

Segons Daily Mail, el 2024 ho tornarà a organitzar. Veurem com li surt la jugada.

La família, esbocinada

“Puc anar amb el cap alt perquè vaig resoldre els seus problemes. El meu pare i el meu germà van fundar empreses, una darrere l'altra, i després les van tancar. Els vaig alliberar de tots els deutes", va dir Gillian el 2016.

Diu que no està preocupada pels seus. Els va alliberar d'un compromís i li ho van agrair trencant la família. Poderoso caballero es don dinero