Muntatge de fotos d'una persona amb rostre pensatiu i, de fons, els nens de San Ildefons col·locant les boles del sorteig de Nadal; al costat, la imatge d'un dècim de loteria en blanc amb interrogants vermells
SOCIETAT

Aquesta és la ciutat d'Espanya amb pitjor sort: millor no hi compris dècims de Loteria

Si el que vols és guanyar la Loteria de Nadal, és preferible que no adquireixis els teus dècims en aquest municipi

La Loteria de Nadal és seguida cada any per milions de persones, que somien guanyar 'El Gordo' i fer-se milionàries. No obstant això, si vius a Melilla, potser t'ho vols pensar dues vegades abans de comprar el teu dècim de la Loteria de Nadal.

Melilla és coneguda per moltes coses, però malauradament, la sort a la Loteria de Nadal no n'és una. Des que es va iniciar el sorteig el 1812, 'El Gordo' mai no ha caigut en aquesta ciutat autònoma. Això converteix Melilla en la ciutat amb més mala sort d'Espanya en termes de la Loteria de Nadal.

Melilla és la ciutat amb menys sort d'Espanya: mai no ha tocat 'El Gordo'

No hi ha una explicació científica per a la mala sort de Melilla a la Loteria de Nadal. Alguns creuen que és simplement una qüestió de probabilitat. Amb una població d'uns 86.000 habitants, Melilla és una de les ciutats més petites d'Espanya.

Un home enfadat, amb una administració de loteries al fons i un cercle amb un dècim

Això significa que es venen menys dècims en comparació amb ciutats més grans com Madrid o Barcelona, cosa que redueix les possibilitats que 'El Gordo' caigui allà.

Altres ciutats amb poca sort a la Loteria de Nadal

Melilla no és l'única ciutat que ha tingut mala sort al sorteig de la Loteria de Nadal. Unes altres ciutats on 'El Gordo' ha tocat menys vegades són aquestes:

  • Ceuta: Igual que Melilla, Ceuta és una ciutat autònoma amb una població relativament petita. 'El Gordo' ha caigut a Ceuta en molt poques ocasions, cosa que la converteix en una altra ciutat amb poca sort a la Loteria de Nadal.
  • Osca: Una altra ciutat que ha tingut poca sort al sorteig. Encara que no és tan petita com Melilla o Ceuta, 'El Gordo' ha passat de llarg en aquesta ciutat a la majoria dels sortejos.
  • Àvila: És coneguda per les seves muralles medievals, però no per guanyar la Loteria de Nadal. Aquesta ciutat també ha tingut poca sort al sorteig al llarg dels anys.

Melilla pot ser la ciutat amb menys sort d'Espanya en termes de la Loteria de Nadal, però això no vol dir que algun dia es giri la truita. L'emoció i l'esperança que genera l'esdeveniment són part de la màgia de Nadal. Així que, si decideixes comprar un dècim, fes-ho amb il·lusió i qui sap què passarà aquest any.

➡️ Societat

Més notícies: