Muntatge fotogràfic entre una imatge d'un restaurant i el signe de la guía michelin
SOCIETAT

Cinc restaurants de la Guia Michelin a Barcelona per dinar per menys de 35 euros

La Guia Michelin reconeix que aquests establiments de Barcelona serveixen menjar de qualitat a preus continguts

La celebració de la Guia Michelin 2024 ha estat tot un èxit. Especialment per a Barcelona, que s'ha convertit en la capital gastronòmica del país amb el nombre més gran de locals premiats per la Guia Michelin.

Gràcies a la ciutat de Barcelona, Catalunya s'ha tornat a convertir a la comunitat autònoma més guardonada. Fins a cinc restaurants han estrenat estrella. Concretament, es tracta dels restaurants Aleia, COME, Enigma, Mont Bar, i Slow & Low, ubicats a la Ciutat Comtal.

Tot i això, els restaurants d'aquesta guia no sempre són els més accessibles. Per això, la mateixa Michelin atorga els premis Bib Gourmand, que reconeix els restaurants que ofereixen menjar de qualitat a preus més baixos.

Barcelona compta amb restaurants on pots menjar per menys de 35 €

Barcelona compta amb diversos restaurants recollits a la llista Bib Gourmand. Aquests són establiments reconeguts per la Guia Michelin que serveixen un àpat de qualitat a preus continguts. Per accedir a aquesta llista han de complir una condició: han de poder oferir un menú de dos plats i postres per menys de 35 euros.

Barcelona compta amb alguns. I no només això, sinó que arran de la gala d'ahir, hi ha incorporat dos restaurants més. Si aquest dilluns eren 6 els que estaven a la llista dels Bib Gourmand de Barcelona, aquest dimarts en són 8.

Els que ja hi eren són: Berbena, Cruix, Avenir, La Mundana, Saó i Vivanda. S'hi han unit Nairod i BaLó, situats al centre de la ciutat.

Nairod està situat al número 141 del carrer Aribau. La guia el defineix com un restaurant que "emana personalitat pels quatre costats, cosa que no estranya tenint darrere dels fogons David Rustarazo... Al seu íntim local trobareu una cuina de mercat on prima el sabor i increïbles plats de caça durant la temporada”.

En canvi, si preferiu una cuina actual, preferireu BaLó. Situat al 141 del carrer de Déu i Mata ofereix una de les millors relacions qualitat-preu de la ciutat.

La guia el defineix de la manera següent: "La carta, pròpia d'una cuina actual, no està exempta d'interessants detalls internacionals i es completa amb dos menús: un de bastant econòmic anomenat Migdia i un altre, molt més complet i suggeridor, anomenat Degustació".