Muntatge de dona somrient amb ulls tancats i crema en un dit sobre fons exterior de Mercadona.
SOCIETAT

Tres cremes hidratants de Mercadona per poder fer servir a partir del primer mes de l'any

Aquestes són les millors cremes de Mercadona per aconseguir una pell radiant sense necessitat de gastar molts diners

Mercadona ofereix una gamma de cremes hidratants que són el secret per obtenir una pell perfecta i sana sense haver de sobrepassar-se amb el pressupost. Es tracta d'una sèrie de productes de molt baix cost que han guanyat popularitat entre els que busquen qualitat sense gastar gaire.

A la recerca d'una bona crema hidratant, solem recórrer a marques reconegudes. El problema és que els preus poden ser un obstacle, sobretot quan és un producte d'ús quotidià.

Tot i això, hi ha opcions assequibles de grans cadenes de supermercats, com Mercadona, que estan demostrant ser una alternativa temptadora.

Entre les cremes hidratants de Mercadona hi ha productes que poden millorar la teva rutina diària de cura de la pell sense suposar un gran desemborsament. Aquests productes han esdevingut essencials per a molts clients, arribant fins i tot a convertir-se en referents al món de la cosmètica.

En triar una crema hidratant, cal començar tenint en compte diversos aspectes que s'adaptin a les necessitats de la pell. Doncs, per exemple, aquesta pot ser seca, mixta o greixosa. A més, les opcions varien segons l'objectiu: des de dissimular arrugues i línies d'expressió fins a hidratar i aportar lluminositat.

Aquestes són les millors cremes de Mercadona per al 2024

A continuació us presentem algunes de les millors cremes facials de la marca Deliplus que satisfan aquestes necessitats. I, el millor de tot, sense haver de gastar gaires diners.

1. Crema Diürna de Textura Rica

La crema diürna de textura rica està indicada per a pells normals o seques. Està enriquida amb col·lagen, elastina i un factor de protecció SPF 20. Aquesta crema promet un cutis suau, nodrit i sedós. I tot per només 7 euros.

Crema Regen Textura Rica de Deliplus sobre fons desenfocat de Mercadona
Crema diürna Textura Rica Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

Per a les pells greixoses, Mercadona ofereix la crema Equilibri, dissenyada per nodrir sense augmentar la producció de seu, tornant així l'equilibri necessari. Aquest producte està disponible per 7,10 euros.

2. Crema Aclaridor de Deliplus

D'altra banda, hi ha també les cremes de nit, dissenyades per actuar durant el somni, com la crema Aclarant de Deliplus. Aquesta solució cerca unificar el to de la pell i eliminar taques i imperfeccions. Actua gràcies a la seva fórmula amb niacinamida, àcid glicòlic, àcid fític i extractes vegetals.

Crema Anti-Taques Aclarint de Deliplus sobre fons desenfocat de Mercadona
Crema Aclarant Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

Entre els productes més destacats també hi ha la crema regeneradora Gold 24K de Deliplus, ideal per recuperar l'elasticitat i fermesa de la pell. La seva fórmula enriquida amb col·lagen, elastina i proteïnes, l'ha convertit en top de vendes. I pot ser teva per només 5,90 euros.

3. Crema Prevent Textura Lleugera

Per últim, tres productes en un. Una fórmula lleugera i absorbent, ideal per a pells mixtes i greixos. La crema Prevent Textura lleugera és cremosa, però es converteix en líquida al contacte amb la pell.

Crema Prevent Lleugera de Deliplus sobre fons desenfocat de Mercadona
Crema Prevent Textura Lleugera Deliplus, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

Això facilita la seva aplicació i deixa un efecte de pell radiant. A més, la relació qualitat-preu és, novament, sorprenent: només 7 euros.

I el que serà el gran punt a favor per a moltes, és que és un producte sostenible. Una crema que es pot emplenar oferint una alternativa al malbaratament d'envasos per només 3,50 euros.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Recibe GRATIS las novedades de Mercadona! Pincha aquí para entrar en nuestro canal de Telgram

La marca de cura personal de Mercadona, Deliplus, ofereix una àmplia gamma de cremes de qualitat a preus inigualables, això ja ho sabíem. I aquests productes competeixen, sens dubte, amb les grans marques, a més de millorar significativament la qualitat de la cura de la pell.