Muntatge de fotos dels premiats amb el 'Segon Premi' del Sorteig Extraordinari d'El Niño 2024 corresponent al número 89634 cebre la seva sort a l'administració núm. una dona amb rostre de sorpresa

SOCIETAT

Cau un premi del darrer sorteig de l'Euromillones i deixa un nou milionari a Espanya

Euromillones ha tornat a provocar una pluja de diners a Espanya amb El Millón que, aquesta vegada, ha caigut a Madrid

Euromillones ha tornat a repartir sort a Espanya. Un afortunat de Coslada (Madrid) s'ha convertit en el darrer milionari del nostre país gràcies al codi guanyador d'El Millón de l'Euromillones. La butlleta va ser validada a l'administració de la plaça San Pedro y San Pablo, número 7.

Però la ratxa de premis no s'atura aquí. A França, un jugador s'ha alçat amb el superpot que arribava a la impressionant xifra de 48.748.900,00 euros.

Els números premiats en el sorteig d'Euromillones van ser els següents: 02, 08, 17, 28, 35. Les estrelles van ser 07 i 09, i el codi guanyador del Millón va ser el CKC12833.

Euromillones reparteix sort a Espanya

Així mateix, a Espanya, un altre afortunat es va emportar un premi de Segona Categoria (5+1). Un premi que, en aquest cas, és de 104.539,99 euros. Aquesta butlleta va ser validada a través del canal oficial d'internet Loterías y Apuestas del Estado en una administració d'Alacant.

Aquesta darrera jornada d'Euromillones ha deixat una sensació de felicitat i emoció a tot Europa. Amb diversos afortunats celebrant un ingrés de diners inesperats.

Aquests sorteigs premiats no han estat una excepció, de fet, la setmana passada altres participants de l'Euromillones també van tenir la sort del seu costat. En aquella ocasió, la combinació guanyadora va ser la formada pels números 13, 28, 29, 44 i 48, amb les estrelles 12 i 4.

No obstant això, no hi va haver encertants de Primera Categoria. Però una butlleta de Segona Categoria i El Millón, van ser premis que van caure a Espanya.

Taula de premis del sorteig del Milió de l'Euromilions

Euromillones, l'atzar repartit per Europa

Cal recordar que Euromillones és un sorteig de loteria europeu organitzat pels operadors de joc encarregats de la loteria en cadascun dels països participants. El sorteig es porta a terme cada dimarts i divendres, a les 21.45 hores. Cada aposta té un preu de 2,50 euros a la majoria dels països.

Cada cop són més les persones les que confien la seva sort en aquest joc d'atzar. I és que, encara que sembli impossible, la veritat és que aquest tipus de premis demostren que la sort pot arribar a qualsevol persona.

➡️ Societat

Més notícies: